Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اکت سوم آرکین خوب بود به نظرم. به هر حال میدونستیم که دوس نداشتن کش بدن و سرعت اتفاقات خیلی زیاد بود اما بازم خوب جمعش کردن. اکت اول و دوم رو بیشتر دوس داشتم اما اکت سوم هم بهتر از انتظارم بود. به هر حال بستن همچین کار خفن و باکیفیتی خیلی سخته. شما توی اکثر فیلمای جدید حتی میبینی دو سوم فیلم خوبه ولی آخرش همچین میری‌نن توش که زهر مارت میشه. آرکین بدون شک یکی از چشم‌نوازترین و گوش‌نوازترین انیمیشن‌های تاریخ بود. واقعا لذت بردم از فریم به فریم این انیمیشن. قشنگ میشد دید که تمام بودجه رو خرج کردن برای ساختش و خبری از پولشویی نبوده. به شکل عجیبی برای دنیای لول و مخاطبین احترام قائل شدن با خلق همچین اثری. به شدت منتظرم ببینم در آینده چی برامون آماده خواهند کرد. واقعا نباید از دست داد این اثر با ارزش رو.

در حال حاضر سه تا سریال در حال ساخته که یکیشون 1 سال ـه در دست توسعست و قرار تو ریجین های زیر اتفاق بیفته :

View attachment 357946
امیدوارم حداقل اینبار داستان خود ستینگ رو خوب در بیارند. داستان دوتا منطقه اینجا اصلا راضی کننده حل نشد.

تاپیک همساده مقایسه قد انسان و خرس گذاشته بودن دوستان گفتم این مقایسه از جوجوتسو رو بینید قد بچه‌ها دستتون بیاد.:دی

ناروتو ۳ جلد دیگه مونده.
به سرم زده بعدش برم Fullmetal Alchemist بخونم. انیمه رو دیدم و با اینکه خیلی دوستش داشتم ولی مطلقا هیچی یادم نیست ازش.:دی مانگا چیزی اضافه داره؟ خونده کسی؟

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
به سرم زده بعدش برم Fullmetal Alchemist بخونم. انیمه رو دیدم و با اینکه خیلی دوستش داشتم ولی مطلقا هیچی یادم نیست ازش.:دی مانگا چیزی اضافه داره؟ خونده کسی؟
چیزی که من یادمه، مانگای فول‌متال با سری دوم انیمه هیچ اختلاف محتوایی نداشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or