fire emblem
کاربر سایت
چرا اما نیمه دوم انیمه(فیلر های درب و داغون) و دنباله انیمه خیلی آبرو و شرف اثر رو برد.اینجا طرفدار ناروتو نداریم؟
من تازه وارد دنیای انیمه شدم با این شروع کردم خیلی باحاله
طرفدار که نه ولی هیتر زیاد دارهاینجا طرفدار ناروتو نداریم؟
من تازه وارد دنیای انیمه شدم با این شروع کردم خیلی باحاله
واقعا هرچی آدم پیرتر میشه میفهمه گینتاما چه جواهری بوده. واقعا درس زندگی بود.طرفدار که نه ولی هیتر زیاد داره
من عاشق ناروتو ام یعنی دوست داشتم برمیگشتم ۱۶ سالگی که یکسال بکوب ناروتو میدیدم
الان بعضی وقتا شورت یوتوب میاره که میبینم خیلی نوستالژیکه
گینتاما هم ببین حتما
واقعا هیتر زیاد داره ؟ من فکر میکردم پرطرفدارهچرا اما نیمه دوم انیمه(فیلر های درب و داغون) و دنباله انیمه خیلی آبرو و شرف اثر رو برد.
متاسفانه همین چیزا باعث شد یکم به نیکی ازش یاد نشه.
شما برو Attack on Titan رو ببین.
نیمه اول شیپودن ارزش دیدن رو داره حتی فایت آخر اثر هم واقعا ماندگاره اما خود پلات اثر بدجور در دیوار میره.واقعا هیتر زیاد داره ؟ من فکر میکردم پرطرفداره
ولی قبول دارم فیلر زیاد داره ولی بازم داستانش بعضی موقعا ادمو میخکوب میکنه
اون shippuden هم ضعیفه؟ پس نبینمش خیلی تعریف شنیده بودم ازش
من صبر کردم بعد از تموم شدن انیمه و بدون فیلرهاش دیدمش، به نظر اثر خوبیه و حتی با وجود کم و کاستی هاش نمره ۸ از ۱۰ رو میگیره. الان توی این دوران داغون تر از داستان شیپودن هم داریم و ملت براش سر و دست میشکنن، بگذریم از اینکه خیلی از آرک داستانی ناروتو رو توی انیمه های جدید کپی پیست کردن و به نام خودشون زدن و همه هم ازشون تعریف کردنواقعا هیتر زیاد داره ؟ من فکر میکردم پرطرفداره
ولی قبول دارم فیلر زیاد داره ولی بازم داستانش بعضی موقعا ادمو میخکوب میکنه
اون shippuden هم ضعیفه؟ پس نبینمش خیلی تعریف شنیده بودم ازش
سرفه* جوجوتسو کایسن سرفه*من صبر کردم بعد از تموم شدن انیمه و بدون فیلرهاش دیدمش، به نظر اثر خوبیه و حتی با وجود کم و کاستی هاش نمره ۸ از ۱۰ رو میگیره. الان توی این دوران داغون تر از داستان شیپودن هم داریم و ملت براش سر و دست میشکنن، بگذریم از اینکه خیلی از آرک داستانی ناروتو رو توی انیمه های جدید کپی پیست کردن و به نام خودشون زدن و همه هم ازشون تعریف کردن