Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
همونجور که قبلا هم گفتم این فصل آرکین باید خیل بیشتر از اینا ادامه میداشت واقعا سرعت حوادث زیاد بود و متاسفانه کلی از شخصیتا حرکاتشون اصلا قابل درک نبود و در آخر هم کلی سوال بی جواب به جا گذاشتن. با همه این حال با توجه به پایان سریال به شدت منتظرم ببینم واسمون در آینده Riot Games چی میپزه >:)

جینکس به احتمال زیاد زندست :

GdEg84oW4AAhayf.jpg

GdEtrJWXMAEq1mt.jpg

دقیقا کشتیا یکین :

GdELg0WaEAAmPPe.jpg GdELcSGagAAdZVN.jpg

Caitlyn اینجا داشت دنبال جینکس میگشت چون جنازش رو پیدا نکردن !!!

GdECzv_XIAAuzoF.jpg

و در آخر :
GdELNdKXQAAnSaK.jpg

آخرین ویرایش:
به نظرم اصلا اشتباه میکنین آرکین رو برای پلات میبینین (منظورم از پلات داستان هست نه اون چیزی فکر میکنین:D). نقطه قوت سریال بخش گرافیک فنی و هنری، انیمیشن و صداگذاری و موسیقی هست. داستان صرفا یه بهونه برای کنار هم نگه داشتن این چیزهاست :-"

به نظرم اصلا اشتباه میکنین آرکین رو برای پلات میبینین (منظورم از پلات داستان هست نه اون چیزی فکر میکنین:D). نقطه قوت سریال بخش گرافیک فنی و هنری، انیمیشن و صداگذاری و موسیقی هست. داستان صرفا یه بهونه برای کنار هم نگه داشتن این چیزهاست :-"
به شخصه روابط کرکترا برام خیلی مهم هستن و توی داستان بزرگترین رکن رو واسم داره . یعنی واسم خود داستان و اینکه قرار ـه کجا بره زیاد مهم نیست :دی ولی رو روابط کرکتر و اینکه چجوری دولوپ میشن خیلی حساسم . قشنگ مغزم ارور میده وقتی میبینم کرکترا داره این سریع تصمیما مختلف میگیرن بدون اینکه درست حسابی روشون پرداخت بشه . در مورد آرکین اگه بیشتر بگردی و فریم به فریم دنبال هینتا داستانی بگردی خیلی چیزا با عقل جور در میاد هم تو اکت 2 همم اکت 3 برام همینجور بود ولی خوب بازم میگم ای کاش بیشتر پرداخت میشدن کرکترا

• Like
Reactions: Rize Mize
اومدم بگم همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد معلوم نشد چی شد ولی بیخالش به افتخار این انیمشن سریالی باید بلند شد دست زد دستمریزاد رایوت گیمز و دست اندکاران خوشحالم لیگ پلیر بودم هستم حداقل برای من اگر برای شما جذابیت داشت برای ما لیگ پلیرا این چیزا دوبل بود مخصوصا WW از دیدنش کلی به وجد اومدم خیلی خوشحالم از دیدن سریال و در اخرم دوست دارم ببینم پروژه بعدی درباره چی میتونه باشه ایا کارکترا پروژه اول هستن یا نه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or