Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
به نظرم اصلا اشتباه میکنین آرکین رو برای پلات میبینین (منظورم از پلات داستان هست نه اون چیزی فکر میکنین:D). نقطه قوت سریال بخش گرافیک فنی و هنری، انیمیشن و صداگذاری و موسیقی هست. داستان صرفا یه بهونه برای کنار هم نگه داشتن این چیزهاست :-"

به نظرم اصلا اشتباه میکنین آرکین رو برای پلات میبینین (منظورم از پلات داستان هست نه اون چیزی فکر میکنین:D). نقطه قوت سریال بخش گرافیک فنی و هنری، انیمیشن و صداگذاری و موسیقی هست. داستان صرفا یه بهونه برای کنار هم نگه داشتن این چیزهاست :-"
به شخصه روابط کرکترا برام خیلی مهم هستن و توی داستان بزرگترین رکن رو واسم داره . یعنی واسم خود داستان و اینکه قرار ـه کجا بره زیاد مهم نیست :دی ولی رو روابط کرکتر و اینکه چجوری دولوپ میشن خیلی حساسم . قشنگ مغزم ارور میده وقتی میبینم کرکترا داره این سریع تصمیما مختلف میگیرن بدون اینکه درست حسابی روشون پرداخت بشه . در مورد آرکین اگه بیشتر بگردی و فریم به فریم دنبال هینتا داستانی بگردی خیلی چیزا با عقل جور در میاد هم تو اکت 2 همم اکت 3 برام همینجور بود ولی خوب بازم میگم ای کاش بیشتر پرداخت میشدن کرکترا

اومدم بگم همه چیز خیلی سریع اتفاق افتاد معلوم نشد چی شد ولی بیخالش به افتخار این انیمشن سریالی باید بلند شد دست زد دستمریزاد رایوت گیمز و دست اندکاران خوشحالم لیگ پلیر بودم هستم حداقل برای من اگر برای شما جذابیت داشت برای ما لیگ پلیرا این چیزا دوبل بود مخصوصا WW از دیدنش کلی به وجد اومدم خیلی خوشحالم از دیدن سریال و در اخرم دوست دارم ببینم پروژه بعدی درباره چی میتونه باشه ایا کارکترا پروژه اول هستن یا نه.

آرکین از خیلی لحاظ ها بی نظیره. اما مشخصا یک فصل دیگه هم نیاز داشت. بجای کلی صحنه فن سرویس واقعا الکی(کیتلن و وای) باید روی پرداخت بیشتر داستان وقت میزاشتند.

من خودم از ایده داستان راضیم، انیمیشن و اینا هم خدایی عالی بودن:دی

آرکین از خیلی لحاظ ها بی نظیره. اما مشخصا یک فصل دیگه هم نیاز داشت. بجای کلی صحنه فن سرویس واقعا الکی(کیتلن و وای) باید روی پرداخت بیشتر داستان وقت میزاشتند.

من خودم از ایده داستان راضیم، انیمیشن و اینا هم خدایی عالی بودن:دی
این کیتلین و وای رو سال ها پیش الکی ملت شیپ کردن و رایت گیمز هم خوشش اومد، در حالی که اصلا به شدت از نظر من زورکی به نظر میاد رابطه شون...
البته اشاره کنم که فصل دوم رو ندیدم :-"
کلا هم لور رون ترا هسته اصلیش در چند سال اخیر شکل گرفته و احتمالا تاثیر زیادی هم از این چرت و پرتای فن بیس گرفته و لور اصلی که دنیاش داشت موقعی که بازی اومد اصلا یه چیز دیگه ای بود...

این کیتلین و وای رو سال ها پیش الکی ملت شیپ کردن و رایت گیمز هم خوشش اومد، در حالی که اصلا به شدت از نظر من زورکی به نظر میاد رابطه شون...
البته اشاره کنم که فصل دوم رو ندیدم :-"
کلا هم لور رون ترا هسته اصلیش در چند سال اخیر شکل گرفته و احتمالا تاثیر زیادی هم از این چرت و پرتای فن بیس گرفته و لور اصلی که دنیاش داشت موقعی که بازی اومد اصلا یه چیز دیگه ای بود...
متاسفانه همینی که میگی هست.
رابطه این دوتا توی فصل دوم خیلی مشخصا با تاثير این چیزا نوشته شده.
یک سری روابط فصل دوم به طور کل اتفاقات فصل اول رو نادیده میگیره.:|
من خودم لذت بردم اما تا حد زیادی ویژن سازنده ها اصلا به خوبی و واضحی فصل یک نیست.

هیچکس توی این انیمشن اندازه کارکتر وندار زجر نکشید حتی لحظاتیم که تبدیل به وارویک شده بود همیشه این اشک توی چشماش بود و غم و حسرتی که دیگه هیچ چیز مثل قبل نمیشه و تا اخرین لحظه هم حتی سعی نکرد به دخترش اسیب بزنه و شات اخرم اگر ببینین اشک میریخت باز و خوشحالم در اخر خلاص شد از این وضعیت. کلا کارکترا پایان دوست داشتنی داشتن خیلی راضیم بابت اندینگ کارکترا

قطعا و یقینان برای سه قسمت آخر سازندگان هفته ها یا شایدم ماه ها رو ال اس دی توی بیابون و کوه و جنگل چرخیدن تا یه همچین ویژن و جلوه ی بصری رنگارنگ و فوق العاده ای را خلق کنن :D
سه قسمت آخر خیلی سریع همه چی پیش رفت ، من که از همون دقیقه اولش هیچی نفهمیدم و فقط تماشا کردم:D
ولی چنتا سوال دارم از داستان دوستان محبت کنن.
آقا من متوجه نشدم مامان مدارا چرا دست به همچین کاری زد؟
اون بلک رز از کجای داستان پیداش شد و چرا مدارا رو با خودش آورد؟
اون جادوگری که جیس توی بچگی دیده بود چی شد که ویکتور از آب در اومد؟ یعنی یه بار ویکتور به گذشته رفته بوده و برگشته بوده زمان حال؟
اون دکتره چرا اصن وندارو اون شکلی کرده بود؟
سوالام خیلی زیاد:D

The Boy Savior

il_570xN.4247068723_efol.jpg

بی شک MVP فاینال ...
واقعا بد ترین پایان نصیبش شد . تایملاین موازی که میتونست خوشحال به زندگی خودش ادامه بده رو به خاطر دوستاش رها کرد و برگشت دید کسی که تو اون تایملاین باهاش بوده داره این تایملاین خودکشی میکنه . در آخر هم این صحنه نصیبش شد :

GdElaTMWkAAnCSU.jpg

GdE-woMbYAAm4YX.jpg

:(( :(( :((

گردنبدنی که اکو به جینکس داد موقع چرخیدن عکس دوتاشون رو نشون میداد :

GdHVYs9agAAYB-L.png

:(( :((

یـ نکته جالب :

1732458113078.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن