soltanmasoud
کاربر سایت
من دقیقا همین رو به جای فصل اول دیدم.
لینک مستقیم ازش سراغ داری؟؟S1-S2 Doupo cangqiong:
داداش این چه سمی بود که پیشنهاد کردی و وقتمون رو گرفتی.
oupo Cangqiong S3
آقا دمت گرم واقعا شاهکاره.
از شروع فصل ۳ به اینور همه قسمتها رو رگباری دیدم.
گرافیک انیمه!؟! هرچی جلوتر میاد بهتر میشه تا میرسه به جدیدترها که فوق العاده میشن.
خلاصه دمت گرم
من از اینجا گرفتم 1080 X265لینک مستقیم ازش سراغ داری؟؟
طرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش مثلا کریتوس نبخشید، خیلی هم خوب دراومد. دمشم گرم!آقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگهطرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش
الان این چه جور رشد شخصیتی هست مثلا؟
![]()
وقتی میگم فلان انیمه ها رو ببینید یه چیزی میدونم که میگمآقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگهطرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش
![]()
مثال انیمه ای هم داریم، مثل گاتس، یا گون که پیتو رو نبخشیدمثلا کریتوس نبخشید، خیلی هم خوب دراومد. دمشم گرم!![]()
احتمالا این بخشش رو تا حالا من ندیده بودم وگرنه زودتر شروعش میکردموقتی میگم فلان انیمه ها رو ببینید یه چیزی میدونم که میگمخوشبختانه گویا این مسخره بازیها هنوز به اونجا نرسیده. طرف رفیقش رو بکشن میره قبیله طرف رو از روی زمین محو میکنه و هرلحظه هم ببینده بجای اینکه بگه این چه جور رشد شخصیتیه میگه افرین ادامه بده دلم خنک شد
اتفاقا در یکی از دو پستی که در مورد معرفی دو انیمه اخیر زدم دقیقا نوشتم " داستان پر از انتقامهای شیرینه"![]()
گاتس کدوم شخصیت رو نبخشید؟مثال انیمه ای هم داریم، مثل گاتس، یا گون که پیتو رو نبخشید![]()
![]()
منم حرص ـم گرفت. بنظرم بیشتر جرات اینکه طرف رو بکشه....رو نداشته و از بعدش ترس داشته، و گرنه با اون همه خشم یک هو ببخشه، مفهوم دیگه ای نداره.آقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگهطرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش
![]()
در حال حاضر کدوم انیمه رو دیدی که اینجوری شده؟ اگر اسپویلی هست بزار توی اسپویلرآقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگهطرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش
![]()
انقدر از این انیمه تعریف شد که دیروز 3 قسمت ریمیک فصل یک رو دیدم، و به صورت کلی برام جالب بود اما به خاطر خلاصه بودن و کم بودن قسمت ها فعلا هنوز نتونستم ارتباط خاصی با کاراکترها بگیرممن از اینجا گرفتم 1080 X265
نتایج جستوجو برای “Doupo cangqiong” – آیوفیلم
برای Doupo cangqiong جواب میده ولی برای Swallowed Star متاسفانه ناقصه و ادامه رو از جای دیگه گرفتم.
برای ارتباط گرفتن بنظرم خیلی زوده. البته من به دلایلی از همون فصل دو ارتباط گرفتم ولی فکر میکنم برای بقیه تا فصل 3 نیازه.انقدر از این انیمه تعریف شد که دیروز 3 قسمت ریمیک فصل یک رو دیدم، و به صورت کلی برام جالب بود اما به خاطر خلاصه بودن و کم بودن قسمت ها فعلا هنوز نتونستم ارتباط خاصی با کاراکترها بگیرم
فعلا فصل دوم و اسپشیال ها رو برای دانلود گذاشتم ببینم چی میشه
چینیها از اون طرف بوم افتادنوقتی میگم فلان انیمه ها رو ببینید یه چیزی میدونم که میگمخوشبختانه گویا این مسخره بازیها هنوز به اونجا نرسیده. طرف رفیقش رو بکشن میره قبیله طرف رو از روی زمین محو میکنه و هرلحظه هم ببینده بجای اینکه بگه این چه جور رشد شخصیتیه میگه افرین ادامه بده دلم خنک شد
اتفاقا در یکی از دو پستی که در مورد معرفی دو انیمه اخیر زدم دقیقا نوشتم " داستان پر از انتقامهای شیرینه"![]()
کارای چینی به شدت از نظر منطق داستانی و روایت و شخصیتپردازی تو در و دیوارن، یجوریه ۱۰۰۰ چپتر میخونی هنوز اسم کاراکتر اصلی تو ذهنت نیست! داستانها به شدت آبکی از فیلم هندی بدتر، مبارزات کشکی و منطق پاورآپ که وجود خارجی نداره و ...چینیها از اون طرف بوم افتادن
طرف میاد جلوی قبیله دژمن و شاخص بازی در میاره.
یه پسری از اون قبیله میاد میگه are you courting death? ولی طرف میزنه پسره رو نفله میکنه.
بعد باباش میاد و طرف نفلهاش میکنه.
بعد پدربزرگ و نفله
چند تا رندوم گای هم نفله میشن.
بعد Ancestor از Seclusion Training اش میاد بیرون و باز به طرف میگه are you courting death? ولی طرف میزنه Ancestorرو هم نفله میکنه.
حالا کل مشکل سر چی بوده؟ توی یه رستوران بین راهی طرف یه دختر رندومی رو دیده و داشتن با هم میلاسیدن که Young Lord قبیله هکذا اومده به دختره گفته بالای چشمت ابروـه.
من چون زیاد چیز چینی خوندم، یه مقدار این جملات کدهایی که توی متن دادم، برام زیاد تکرار شده![]()
گریفیث روگاتس کدوم شخصیت رو نبخشید؟
البته شاید اگه عجل مهلت میداد اون هم میبخشید ولی در کل گاتس زیاد اهل بخشیدن نبود همین قسمت چهارم فصل دوم tower of god رو میگمدر حال حاضر کدوم انیمه رو دیدی که اینجوری شده؟ اگر اسپویلی هست بزار توی اسپویلر
یکسری انیمه ها دقیقا همینجوری هستن اما مثلا ناروتو کلی میاد داستان میگه یکم اوکی ترش میکنه
انقدر از این انیمه تعریف شد که دیروز 3 قسمت ریمیک فصل یک رو دیدم، و به صورت کلی برام جالب بود اما به خاطر خلاصه بودن و کم بودن قسمت ها فعلا هنوز نتونستم ارتباط خاصی با کاراکترها بگیرم
فعلا فصل دوم و اسپشیال ها رو برای دانلود گذاشتم ببینم چی میشه