al'ar
کاربر سایت
کسی میدونه از زمان اکران یک انیمه سینمایی چقدر طول میکشه تا نسخه دیجیتالیش پخش شه؟
مثل اینکه چند روزی هستش که mononoke اکران شده.
توی ژاپن قاعده مشخصی نداره. تا وقتی روی پرده باشه که قطعا نمیاد. گاهی فیلمها چند ماه روی پرده میمونه.کسی میدونه از زمان اکران یک انیمه سینمایی چقدر طول میکشه تا نسخه دیجیتالیش پخش شه؟
کسی میدونه از زمان اکران یک انیمه سینمایی چقدر طول میکشه تا نسخه دیجیتالیش پخش شه؟
S1-S2 Doupo cangqiong:Doupo Cangqiong. در یک کلمه شاهکاره.
برای من که براحتی رفت در صدر تمامی انیمه های عمرم. انصافا انیمه کم ندیدم ولی بعد دیدن این فکر میکردم چرا وقتم رو برای دیدن 1000 قسمت وانپیس هدر کردم. البته اون موقع ها که وانپیس میدیدم چاره ای نبود ولی کلا این در یک لول دیگه است.S1-S2 Doupo cangqiong:
داداش این چه سمی بود که پیشنهاد کردی و وقتمون رو گرفتی.
oupo Cangqiong S3
آقا دمت گرم واقعا شاهکاره.
از شروع فصل ۳ به اینور همه قسمتها رو رگباری دیدم.
گرافیک انیمه!؟! هرچی جلوتر میاد بهتر میشه تا میرسه به جدیدترها که فوق العاده میشن.
خلاصه دمت گرم
من دقیقا همین رو به جای فصل اول دیدم.
لینک مستقیم ازش سراغ داری؟؟S1-S2 Doupo cangqiong:
داداش این چه سمی بود که پیشنهاد کردی و وقتمون رو گرفتی.
oupo Cangqiong S3
آقا دمت گرم واقعا شاهکاره.
از شروع فصل ۳ به اینور همه قسمتها رو رگباری دیدم.
گرافیک انیمه!؟! هرچی جلوتر میاد بهتر میشه تا میرسه به جدیدترها که فوق العاده میشن.
خلاصه دمت گرم
من از اینجا گرفتم 1080 X265لینک مستقیم ازش سراغ داری؟؟
مثلا کریتوس نبخشید، خیلی هم خوب دراومد. دمشم گرم!آقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگه طرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش الان این چه جور رشد شخصیتی هست مثلا؟
وقتی میگم فلان انیمه ها رو ببینید یه چیزی میدونم که میگم خوشبختانه گویا این مسخره بازیها هنوز به اونجا نرسیده. طرف رفیقش رو بکشن میره قبیله طرف رو از روی زمین محو میکنه و هرلحظه هم ببینده بجای اینکه بگه این چه جور رشد شخصیتیه میگه افرین ادامه بده دلم خنک شدآقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگه طرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش الان این چه جور رشد شخصیتی هست مثلا؟
مثال انیمه ای هم داریم، مثل گاتس، یا گون که پیتو رو نبخشیدمثلا کریتوس نبخشید، خیلی هم خوب دراومد. دمشم گرم!
احتمالا این بخشش رو تا حالا من ندیده بودم وگرنه زودتر شروعش میکردموقتی میگم فلان انیمه ها رو ببینید یه چیزی میدونم که میگم خوشبختانه گویا این مسخره بازیها هنوز به اونجا نرسیده. طرف رفیقش رو بکشن میره قبیله طرف رو از روی زمین محو میکنه و هرلحظه هم ببینده بجای اینکه بگه این چه جور رشد شخصیتیه میگه افرین ادامه بده دلم خنک شد
اتفاقا در یکی از دو پستی که در مورد معرفی دو انیمه اخیر زدم دقیقا نوشتم " داستان پر از انتقامهای شیرینه"
گاتس کدوم شخصیت رو نبخشید؟مثال انیمه ای هم داریم، مثل گاتس، یا گون که پیتو رو نبخشید
منم حرص ـم گرفت. بنظرم بیشتر جرات اینکه طرف رو بکشه....رو نداشته و از بعدش ترس داشته، و گرنه با اون همه خشم یک هو ببخشه، مفهوم دیگه ای نداره.آقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگه طرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، میره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش الان این چه جور رشد شخصیتی هست مثلا؟