Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
کسی میدونه از زمان اکران یک انیمه سینمایی چقدر طول میکشه تا نسخه دیجیتالیش پخش شه؟
مثل اینکه چند روزی هستش که mononoke اکران شده.
توی ژاپن قاعده مشخصی نداره. تا وقتی روی پرده باشه که قطعا نمیاد. گاهی فیلم‌ها چند ماه روی پرده می‌مونه.
مثلا کارهای غیبلی حدود یک سالی بین اکران و پخش خانگی فاصله دارن.

فکر کنم بشه گفت بین 3 ماه تا یک سال طول می‌کشه.

کسی میدونه از زمان اکران یک انیمه سینمایی چقدر طول میکشه تا نسخه دیجیتالیش پخش شه؟
مثل اینکه چند روزی هستش که mononoke اکران شده.

همونطور که رفیقمون گفت...خیلی سیستم زمانی مشخصی نداره...بعضی از کارها اکران های خارج از ژاپن هم دارن که باعث میشه زمان عرضه نسخه ی بلوری و یا دیجیتال خیلی طولانی تر بشه.
ولی یادمه زمانی که فیلم سینمایی ژاپنی نگاه میکردم...زمانی که اکران فیلم تموم میشد، متوسط 6 ماه طول میکشید که بلوری اون تو خرده فروشی بیاد

Doupo Cangqiong. در یک کلمه شاهکاره.
S1-S2 Doupo cangqiong:
داداش این چه سمی بود که پیشنهاد کردی و وقتمون رو گرفتی.

:Doupo Cangqiong S3
آقا دمت گرم واقعا شاهکاره.
از شروع فصل ۳ به اینور همه قسمتها رو رگباری دیدم.
گرافیک انیمه!؟! هرچی جلوتر میاد بهتر میشه تا میرسه به جدیدترها که فوق العاده میشن.

خلاصه دمت گرم

S1-S2 Doupo cangqiong:

گرافیک انیمه!؟! هرچی جلوتر میاد بهتر میشه تا میرسه به جدیدترها که فوق العاده میشن.

خلاصه دمت گرم
برای من که براحتی رفت در صدر تمامی انیمه های عمرم. انصافا انیمه کم ندیدم ولی بعد دیدن این فکر میکردم چرا وقتم رو برای دیدن 1000 قسمت وانپیس هدر کردم. البته اون موقع ها که وانپیس میدیدم چاره ای نبود ولی کلا این در یک لول دیگه است.
اینطور هم نیست چون تابحال چینی ندیده بودم این خیلی حال داده. حقیقتش بعدش رفتم تقریبا هرچی انیمه بلند چینی بوده رو تست کردم ولی جز swallowed star و یکی دیگه هیچ کدوم بدرد نمیخورد. اون یکی دیگه رو هم پست مفصل باید بزنم و توضیح بدم ولی درکل Doupo cangqiong یا همون battle through the heavens شاهکاره. اگر کسی انیمه ماجرایی با داستان بشدت گیرا و کاراکترهای عالی و گرافیک و ارت درست و حسابی میخواد بدون شک بهترین گزینه است.

بدبختی اینجاست که صبر کردن برای منتشرشدن قسمت جدید خیلی سخته. من هر قسمت رو رو هوا میزنم ولی میخوام هرطور شده دراپ کنم تا مثلا یه 10 قسمتی جمع بشه بشینم با هم ببینم و کیف کنم. البته سخته:D

@Kourosh

Doupo Cangqiong فصل اول یه ریمیک داره که کلا 3 قسمته ، میشه اینو جای فصل اول اصلی دید؟
من دقیقا همین رو به جای فصل اول دیدم.
این 3 قسمت هم دقیقا نکته های پایه داستان رو توضیح میده و اینکه اصلا ماجرا از کجا شروع شد و هم اینکه کسانی که فصل اول اصلی رو دیدن میگن از نظر گرافیک ارزش دیدن نداره. بنابر این همین 3 قسمت توصیه میشه ولی نکته مهم اینه که از این 3 قسمت به بعد هیچ کدوم از special ها رو هم نباید از دست بدید چون فیلر نیست و داستان اصلیه اگر اشتباه نکنم تمامی فصلهای 2 و 3 و 4 special های چند قسمتی دارن. اوج داستان هم از فصل 3 شروع میشه و همینطور رو به اوج میره و اصلا پایین نیومده تا همین الان.

S1-S2 Doupo cangqiong:

خلاصه دمت گرم
لینک مستقیم ازش سراغ داری؟؟

آقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگه :| طرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، می‌ره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش :D الان این چه جور رشد شخصیتی هست مثلا؟ :D

آقا حالا درسته که از بالا دستور رسیده که مفهوم "چرخه نفرت" رو داخل همه داستان ها بچپونن، ولی حداقل اینقدر مسخره درش نیارن دیگه :| طرف توی بیست ثانیه از مد انتقام بعد از مرگ دوستش، می‌ره روی مد همه رو ببخشیم و انتقام بده. خب چرا آخه؟ ویلن هم که اصلا حرفی نزده که تو یهو اینقدر متحول شدی، حداقل اول صبر میکردی یه داستان غم انگیز برامون تعریف کنه و بعد توی قسمت بعد میبخشیدیش :D الان این چه جور رشد شخصیتی هست مثلا؟ :D
مثلا کریتوس نبخشید، خیلی هم خوب دراومد. دمشم گرم!:دی

وقتی میگم فلان انیمه ها رو ببینید یه چیزی میدونم که میگم:D خوشبختانه گویا این مسخره بازیها هنوز به اونجا نرسیده. طرف رفیقش رو بکشن میره قبیله طرف رو از روی زمین محو میکنه و هرلحظه هم ببینده بجای اینکه بگه این چه جور رشد شخصیتیه میگه افرین ادامه بده دلم خنک شد :D
اتفاقا در یکی از دو پستی که در مورد معرفی دو انیمه اخیر زدم دقیقا نوشتم " داستان پر از انتقامهای شیرینه":D

مثلا کریتوس نبخشید، خیلی هم خوب دراومد. دمشم گرم!:دی
مثال انیمه ای هم داریم، مثل گاتس، یا گون که پیتو رو نبخشید :-" :D
وقتی میگم فلان انیمه ها رو ببینید یه چیزی میدونم که میگم:D خوشبختانه گویا این مسخره بازیها هنوز به اونجا نرسیده. طرف رفیقش رو بکشن میره قبیله طرف رو از روی زمین محو میکنه و هرلحظه هم ببینده بجای اینکه بگه این چه جور رشد شخصیتیه میگه افرین ادامه بده دلم خنک شد :D
اتفاقا در یکی از دو پستی که در مورد معرفی دو انیمه اخیر زدم دقیقا نوشتم " داستان پر از انتقامهای شیرینه":D
احتمالا این بخشش رو تا حالا من ندیده بودم وگرنه زودتر شروعش میکردم :D

منم حرص ـم گرفت. بنظرم بیشتر جرات اینکه طرف رو بکشه....رو نداشته و از بعدش ترس داشته، و گرنه با اون همه خشم یک هو ببخشه، مفهوم دیگه ای نداره. :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or