Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

وان پیس مشکل خاصی نداره. برای طرفدارهاش خوبه و برای بقیه هم overrated.
مثل همه انیمه‌های معروف دیگه. جوجو هم دقیقاً همین طوره.
یا حتی اگر بخوام بدون اغراق بگم ابرشاهکار بی‌بدیل و بی‌مثال، گوتی، موتی و مموتی، نوبل ادبیات متحرک، Hunter X Hunter هم همین طوره.
متاسفانه هنوز افکار عمومی آمادگی پذیرش ضعف های هانتر رو نداره وگرنه درمورد اونم حرف زیاده :D یه رقمش اینه که همه چیز رو کاغذ پر از جزییات و ریزه کاری و پیچیدگیه ولی موقع پیاده سازی چندان فرقی با شونن های هم نسل خودش نداره و همه چیز ساده سازی میشه.
حتی خود ریمیک هم بعید میدونم به این خوبی بتونه این قسمت های الان رو در بیاره‌.
یاد این جملات موقع تموم کردن رابطه افتادم که میگن مثل من دیگه پیدا نمیکنی :-" در صورتی که طرف آرزوشه نفر بعدی مثل اون نباشه.
البته این قسمت جدیدشو دیدم، اون سکانسش انصافا چیز هیجان انگیز و خفنی دراومده بود. :D

متاسفانه هنوز افکار عمومی آمادگی پذیرش ضعف های هانتر رو نداره وگرنه درمورد اونم حرف زیاده :D یه رقمش اینه که همه چیز رو کاغذ پر از جزییات و ریزه کاری و پیچیدگیه ولی موقع پیاده سازی چندان فرقی با شونن های هم نسل خودش نداره و همه چیز ساده سازی میشه.:D

حرف رو بریز بیرون. بالاخره جامعه باید آماده پذیرش حرف بشه. از وان پیس هم نمی‌شد انتقاد کرد اما الان راحت فحش میدیم:>
هانتر هم در نهایت شونن ـه.
-----------
فصل جدید تاور شروع شده و من هنوز ندیدم.
منهوا هم که دوباره چند قسمت خوب داشته.
-----------
و مهم‌تر از همه! قسمت ۱۰۰۰ منهوای چینی شاهکار Rebirth Of The Urban Immortal Cultivator اومده. متاسفانه از قسمت 400 دراپ کرده بودم، الان قسمت ۱۰۰۰ رو دیدم اما حس نکردم ۶۰۰ قسمت رو نخوندم و داستان عین همون قسمت ۴۰۰ و حتی کل ۴۰۰ قسمت اول بود.

متاسفانه هنوز افکار عمومی آمادگی پذیرش ضعف های هانتر رو نداره وگرنه درمورد اونم حرف زیاده :D یه رقمش اینه که همه چیز رو کاغذ پر از جزییات و ریزه کاری و پیچیدگیه ولی موقع پیاده سازی چندان فرقی با شونن های هم نسل خودش نداره و همه چیز ساده سازی میشه.
766b0a3cd8aff196a11ea85ebd44ffcb.jpg

این Shoushimin Series واقعا کار جالبیه. این فصل از همه بیشتر این یکی توجهمو جلب کرده. کار به شدت آروم همراه با اتفاقات کاملا ساده اما عجیب. برای من خیلی کار تازه و متفاوتیه. همون حسی که به مای هوم هیرو داشتم به اینم دارم. کاملا حس و حال جدیدی داره واسم. کرکتراش هم خیلی خوبن. شلوغ پلوغ نی. سر و صدای الکی نداره. در کل حتما یه سری بهش بزنید.

قسمت ششم Dead Dead Demons هم خیلی قشنگ بود و البته درام زیادی هم داشت واقعا. البته من همچنان تو درک تایم‌لاین هر قسمت نسبت به قسمت اول مشکل دارم ولی خب کار خوب و با کیفیتیه.

گویا رومیکو تاکاهاشی به ریشه هستی دست پیدا کرده و الان میتونه با جابجا کردن چرخ فلک به نفع خودش هر کدوم از کارهایی که قدیما نوشته رو احیا کنه با یه انیمه جدید :دی

اول که اون انیمه سیکوئل Inuyasha بود
بعدش ریمیک Urusei Yatsura که فوق العاده بود
و حالا هم که ریمیک Ranma 1/2 که از تریلرش معلومه اینم فوق العادست

منتظریم :x

---
حقیقتا گیر هایی که به انیمه وانپیس نشون میدید، بنظر من ایراد بنی اسرائیل است. حتی خود ریمیک هم بعید میدونم به این خوبی بتونه این قسمت های الان رو در بیاره‌. واقعا از همه لحاظ سنگ تمام گذاشتند!

الان این خدایش گیر دادن نداره....قسمت 1112 خیر سرشون افکت انیمیشن ها رو بردن باالا.....الان برای قسمت 1113 برداشتن 1 هفته تاخیر زدن.... :D

P.S
یاد HxH بخیر...با اون حجم از خفنیت تو انیمیشن...از این مسخره بازی ها نداشتن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or