خب Zombieland Saga رو دیدم. حس میکنم انیمه دیدنم وارد فاز خیلی جدیدی شده

اولین تجربهی بدون خشونت و خین و خینریزی. کرکتراش خیلی بامزه و خوب بودن. خود کوتارو کاتسومی که همیشه با داد زدن حرف میزد و کلا حس میکردم یه طور جدیدی داره جاپونی حرف میزنه. صداگذاریش واقعا عالی بود. کرکتر "تائه یامادا" کلا حرف نزد اما شدیدا دوسش داشتم. خیلی احمق و بامزه بود. "ساکی نیکایدو" رئیس گروه موتور سوارا و گنده لات شهرشون کرکتر مورد علاقه بعدیم بود

"ساکورا میناموتو" هم خیلی بامزه بود. شخصیت "یوگیری" هم به خاطر صداش دوس داشتم، این تم صدا خیلی باحاله! "عای"، "جانکو" و "لیلی" هم اوکی بودن. اون پلیسه و سگه هم خیلی خوب بودن. پیام بازرگانی خیلی خوبی بودن. اگه چند سال پیش میگفتن تو در آینده همچین انیمهای خواهی دید همونجا یه وقت واسش میگرفتم پیش روانپزشک

تجربه خیلی جالبی بود و خوشحال هستیم. ضمن اینکه عجب زیرنویس خوبی داشت. خیلی خوب و رَوون ترجمه شده بود و صحنههای فانش خیلی قابل لمستر میشدن.
قسمت مورد علاقهی من و خیلیا قطعا این بخشه:
عالیه این به تیکه
فیلم اول مای هیرو آکادمیا "Two Heroes" هم دیدم و خیلی خیلی بهتر از چیزی بود که انتظار داشتم. بدون شک یکی از اپیکترین صحنههای این انیمه رو توی این فیلم میبینیم. مبارزهی آخرش واقعا عالی و جذاب بود. دقیقا جایی که گفتم
ای کاش میدوریا و آلمایت باهم حمله کنن، این اتفاق افتاد و مثل چی کیف کردم
موفق باشیم