American Idiot
کاربر سایت
چقدر این گابی موجود پلشتیه
یه نفرتی ازش پیدا کردم مخصوصا این قسمت که کاراکتر دوست داشتنی مثل ساشا رو کشت که دلم می خواد زنده زنده غذای سگ (تایتان) بشه
این اگه از پایان داستان زنده یه جوری قسر در بره دیگه به کسی پیشنهاد دیدن شینگکی رو نمی دم
یعنی از اون کارا بود، پایان اش کل اثر رو نابود و پودر میکرد. واقعا نمیدونم چطور به این پایانی به این مسخرگی رسیده بودن.1.حالت بده میری یه چیزی بخونی شاد بشی
2. اوه ، چطوره مانگای پریزن إسکول رو بخونم ...
3. ؟
4. Profit
هرچند پنل های اخر کاملا از سربازکنی بود بنظرم و یه جورایی تمام خنده های که توی دویست و خرده ای قسمت کرده بودم رو لبم ماسید
بنظرم خنده دار ترین قسمتها جاهایی بود که سر یه چیز اچی خیلی جدی میشدن و تجزیه و تحلیل میکردن
زاویه دوربین توی مانگا حداقل 50 درصد اوقات از فاصله 60 سانتی متری زمین هست ! که خودش یه رکورده فکر کنم ! ظاهرا یه لایو اکشن هم داره که اگر زاویه دوربین بر اساس مانگا باشه شات هاش احتمالا ستون فقرات فیلم بردار از هشت جا دچار بیرون زدگی دیسک شده !
من کلا تو این ژانر خیلی تجربه ای ندارم و بجز 5-4 انیمه مشهور این ژانر چیز دیگه ای ندیدم، که اونها هم حقیقتش بنظرم داستان جالبی نداشتن
ولی این سری واقعا داستانش هیجان و پستی و بلندی داشت (! unintentional puns)
به هر حال فکر میکنم اگر بهترین مانگای این ژانر نباشه جزو top5 ها هست قطعا ،حتی با پایان بدش (نظر شخصی )
بهترین شخصیت سری : View attachment 193813
نکات مثبت : ثابت قدم ، شناسایی اولویت ها ، فداکاری در راه هدف ، اشنایی با three kingdoms،استراتژیست توانا ، مهندس سازه های بازیافتی also known as pbr sama
تصویر pbr sama :View attachment 193818
یعنی از اون کارا بود، پایان اش کل اثر رو نابود و پودر میکرد. واقعا نمیدونم چطور به این پایانی به این مسخرگی رسیده بودن.
چیزی که 4 سال دیگه تمام شد، دیگه تمام شده. اثار بزرگتری هم داشتیم که وقتی تمام شدن دیگه هیچ ادامه نداشتن.my disappointment was immeasurable and my day was ruined
خیلی اثر ها هستن که با وجود توانایی نویسنده-مانگاکا به این سرنوشت دچار میشن
نمیدونم نویسنده خسته میشه از اثر ؟ قضیه مالی هست ؟ یا چیز دیگه بنظر میاد تو یه نقطه انگار اصلا یه نفر دیگه اثر رو نوشته ! انگار نویسنده میخواسته سریع قال قضیه رو بکنه
جدا امیدوارم این مانگا ادامه پیدا کنه ( هرچند ظاهرا 2017 تموم شده )
فضا و کاراکتر ها کاملا پتانسیل ادامه دادن رو دارن
هنوز دقیقا معلوم نیست، ولی احتمالا یا این فصل بخش دومی هم داره (مثلا 16 قسمت دیگه) که بعدا پخیش میشه یا اینکه از ادامه مانگا فیلم درست میکنن.....فصل 4 انیمه، فصل آخر هست. تا الان هم از 16 قسمت، 8 قسمتش اومده و 8 قسمت مونده.
در حالی که مانگا 30 چپتر جلوتره و همچنان تموم نشده
قراره پایان انیمه فیلر باشه؟ چیکار میخوان بکنن دقیقا؟
اهم....یادتون میاد گفتم... فصل دوم The Promised Neverland 11 قسمته! خب شما 10 قسمت حساب کنید! قسمت هفته آینده Recapاهه!LMAO
چه گندی شد. فکر کنم توی همین 5 قسمت سر و ته داستان رو در میارن و تمومش میکنن.