Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
آقا من سوالم ساده است

چرا موشوکو تنسه رو نمی بینید؟

همین!
من نه حال دارم متن تو تگ اسپویل واسه این قسمتش بنویسم
نه احتیاج به همچین چیزی داره
تنها چیزی که هست همین سواله
برید ببینیدش
به جای جو فلسفی گرفتن یه دور قوانین رو بخون و از عکس بندانگشتی استفاده کن :دی

بچه ها من دنبال انیمه عاشقانه هستم مثل :

garden of words
wheatering with u
wind rises
و امثال اینها
لطفا هرچی میتونید معرفی کنید چون احتمالا اکثر اسمهایی که بگید دیدم
Clannad
Toradora
ReLIFE
Spice & Wolf
The Pet Girl of Sakurasou
Rascal Does Not Dream of Bunny Girl Senpai
Kaichou wa Maid-sama!
Lovely Complex
Chuunibyou demo Koi ga Shitai
Ouran High School Host Club

مانگای Akatsuki no Yona هم پیشنهاد میشه رومنس خوشمل و با نمکی داره :>

دیشب فیلم دوم مای هیرو آکادمیا یعنی Heroes Rising رو دیدم خیلی خوب بود. نمیدونم واقعا خوبن یا من چون خیلی با این انیمه حال میکنم، هرچی ازش میبینم خوشم میاد :D شخصیت منفیاش خیلی خوب بودن. مبارزاتش خیلی خوب بود البته زیادی شلوغ پلوغ میشدن و یه جاهایی نمیشد دید چه خبره. اون ۲تا شخصیت کاتسوما و ماهورو خیلی گوگولی و بانمک بودن. آخرای فیلم اینجوری O_o بودم، بعد اینجوری شدم O_O و در آخرش اینجوری ^_^. یعنی اون چند دقیقه اینقدر فکر کردم که چرا اینطوری شد، نباید اینطوری میشدا مگه میشه آخه، انیمه اصلی چی میشه پس اونجا که همه چی اوکی بود یهو دیدم دوستان یه طوری جمعش کردن که فر خوردم :D

این بابا رو خیلی دوس داشتم مخصوصا همین یه تیکه

View attachment 4_5839478969191107349.mp4

این قسمت هم خوب بود. همون آرامش بعد طوفانی بود که توی انیمه‌ها میبینیم. ولی خب دوباره دیدن ساشا خیلی خوب بود. خیلی دوس داشتنی بود. آرمین چه حالی میکنه هربار تبدیل میشه یه اتم میترکه اون وسط. دیگه سرگرمی ازین بهتر؟ :D به نظر پیچیدگی‌های بیشتری تو راهه از طرف زیک و یلما. حالا خوبه این وسط کلا به هم اعتماد نمیکنن به طور کامل.

این وسط Afro Samurai هم چون ۵قسمت بود دیدم اما اصلا خوشم نیمد. خیلی آبدوغ خیاری بود :D

آخرین ویرایش:
دوستان احیانا ندیدید Tower of God رو؟ با اینکه سوراخ داشت قضیه ولی برگام یه صحنه خیلی نافرم ریخت و تو دو قسمت آخر خیلی پالپ فیکشن طور داستان رو باز کرد، البته من اولش نمیدونستم سیزن یک هست دنبال انیمه کوتاه بودم که ببینم ولی این واقعا خوب بود برای من حداقل
در مورد داستان هم میتونم بگم جواب عشق همینه :D~X(

دوستان احیانا ندیدید Tower of God رو؟ با اینکه سوراخ داشت قضیه ولی برگام یه صحنه خیلی نافرم ریخت و تو دو قسمت آخر خیلی پالپ فیکشن طور داستان رو باز کرد، البته من اولش نمیدونستم سیزن یک هست دنبال انیمه کوتاه بودم که ببینم ولی این واقعا خوب بود برای من حداقل
والا سال هاست بچه های اینجا خوندنش ولی ما آخرش فقط داشتیم فحش میدادم از بس گند به منهوا زده بودن.:D
---
من بعد این قسمت قبلی Anime-only شدم.
فقط منم یا ضایعه زیک نقشه داره و همه این کارایی که داره انجام میده فیلمه؟کسی که زیر آب خانواده خودشم میزنه حالا شده دوست دار جزیره؟
No fuck!ng way:دی

دومی هم اینکه انگار با خاطرات برتولد آرمین خاطر خواه آنی شده. این یکم غیر منتظره بود:دی

آخرین ویرایش:
یعنی الان حتی یه سایت وطنی انیمه که ف ی لتر نشده باشه نمونده؟انیمه لیست که سه هفته ست ادرس جدید نداده بقیه هم دیگه یا اپلود نمیکنند یا محدود کردن.اپلودر های خارجی هم وضعشون خوب نیست.چه بلایی مونده که سر ما اوتاکوهای بدبخت ایرانی نیمده:(

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
یعنی الان حتی یه سایت وطنی انیمه که ف ی لتر نشده باشه نمونده؟انیمه لیست که سه هفته ست ادرس جدید نداده بقیه هم دیگه یا اپلود نمیکنند یا محدود کردن.اپلودر های خارجی هم وضعشون خوب نیست.چه بلایی مونده که سر ما اوتاکوهای بدبخت ایرانی نیمده:(
انیمه لیست با اخرین ادرسش با ابزارهای شکن مختلف واردش میشم وقتی میخوام دان کنم خاموش میکنم برنامه دان میکنم . 30نما هم انیمه هارو داره با کیفیت بالا

من بعد این قسمت قبلی Anime-only شدم.
فقط منم یا ضایعه زیک نقشه داره و همه این کارایی که داره انجام میده فیلمه؟کسی که زیر آب خانواده خودشم میزنه حالا شده دوست دار جزیره؟
No fuck!ng way:D

دومی هم اینکه انگار با خاطرات برتولد آرمین خاطر خواه آنی شده. این یکم غیر منتظره بود:D
بیام تو پیام خصوصی اسپویل کنم برات ؟ :-?;))

سلام

به جای جو فلسفی گرفتن یه دور قوانین رو بخون و از عکس بندانگشتی استفاده کن :D
اینا عبرت نمی‌گیرن. به نظرم امیر آکیبا رو بن کن که تنبیه بشن:>
آخرش سر ژانر گوسیک یه بلایی سرت میاد L-):D
راه حلش همونه که بالا گفتم. البته گوسیک رومنس هم هست:دی
منهواش رو بخون. حداقل n برابر بهتره. شاید هم بیشتر.
ماجرا هم از عشق عمیق تره. قضیه بینشون عشق نیست.
بیام تو پیام خصوصی اسپویل کنم برات ؟ :-?;))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or