اگه آکوداما درایو دو تا کاراکتر امیرپسند داشت و خوشت نیومد
دیگه مشکل از خودته تا آکوداما درایو
بیشتر از یه حدی نمیشه چیز میز امیرپسند به یه انیمه اضافه کرد...
مشکلت با ری:زیرو هم که میشه ازش یه انیمه کمدی ساخت
و اگه خدایی نکرده با موشوکو تنسه دچار مشکل شی
من از شمال و محمد از غرب بهت شبیخون میزنیم و از پا درت میاریم
انیمه هایی که من هایپ می کنم طبیعیه همه ازشون خوششون نیاد
ولی خب جدا نمیتونم صرف این که یه عده چون با لباس خدمتکار کنار نمیان ممکنه باهاش حال نکنن، منم بیخیال هایپ کردنشون شم
شاید یکی خوشش اومد خو
شما که در مورد انیمه های فصل صحبت نمی کنید. منم تازه خیلی عمیق نمی کّنم هر فصل رو. اینایی که معرفی می کنم کلا دو سه تا رتبه پایین تر از کارهای پرطرفدار هر فصل اند.
نگفتم خوشم نیمد
میگم کار خاصی نبود
آره دیدنش حال داد...همین!
خدایی بیا بگو چه دیدی که برات بهترین کار 2020 شد این بنده خدا
5قسمت اول که داستان خاصی نداشت، بعدش که کامل قابل پیشبینی بود(مخصوصا بک استوریه که از همون لحظه اول تابلو بود
)، این سه قسمت باقی مونده راستش هیچ ایده ای ندارم چه اتفاقی میفته! ولی تقریبا مطمئنم نمیتونه ورق رو خفن برگردونه
کلا کارهای خاص و خوب، مثل P-P ، Gosick ، Shigatsu ، شینگکی ، وایولت اور گاردن ، حتی کیل لا کیل و ...
از همون لحظه اول تابلون اینا کارهای خاص و خفنی هستن!
این اصلا اون وایب رو نداشت! فقط حال میکردم که شخصیت های باحالی داره
---
در مورد ری زیرو ، خوب همیشه گفتم یه کار برام شاید یکی از مهم ترین بخش هاش، کاراکترهاش باشه!
از طراحی گرفته تا اخلاق و ...
ری زیرو نه سبک طراحیاش برام جذابه(کلا استایل کاراکترها) ، نه خود کاراکترهاش،با maid جماعتم که مشکل دارم و از کاراکترهای کلیدیه کار هستن
(بعد این میدی که من نه با طراحیش حال میکنم و نه با کاراکترش، به فرض هر بلایی هم سرش بیاد، آیا برام مهمه؟ خیر!)
مثلا بگو اصلا ساکورای ناروتو قراره فلان بلا سرش بیاد! میگم خو به درک
تازه شاید بگم آقا اصلا یه چیزم بزارید روش فلان کاراکتر وحشی دیگه هم بیاد نفله ترش کنه
بعد هیناتا یه زخم بیفته روش... خو منم کنترل بیجو رو از دستم میدم چنین چیزی بشه
تفاوت ها در اینه
---
البته خوبه ها که پست های بلند بالا میدی در مورد انیمه ها! مخصوصا برای منی که قرن هاست آدم وار انیمه نمیبینم
و مخصوصا در مورد کارهای جدید اطلاعی ندارم و اکثرا چیزی هم ببینم ادامه ست
ولی خو... اینی که بین پیشنهادها دیدم، هایپش نسبت به خودش خیلی بیشتر بود
حالا سه قسمت آینده امیدوارم نظرم بهتر بشه و برعکس یه سری چیزا ناامیدم نکنه!(حداقل اگرم قراره یه سری چیزا مشخص نشه، حداقل بگن فصل دویی هست
هست؟؟؟؟ )