البته Violet رو نتفلیکس نساخته ها ! Kyoto Animation اومده کلا ساخته برای تلویزیون ژاپن و بعد نتفلیکس حق پخششو واسه سرویس خودش گرفته همینم هست که همهی قسمتاش با هم نیومده

ولی خب گفتم کار خیلی بدم داره مثل Blame و اینکه خیلی به لایو اکشن ساختن علاقه دارن که همون دث نوت سطح کارشونو نشون داد

در مورد اینکه سلیقهی غربی رو وارد میکنن به نظر من احتمالش برای انیمه هایی که خودشون میسازن نزدیک ۹۹ درصده یا اینکه کلا برن دست بذارن رو کارایی به سلیقهی غربی ها هم بخوره

بالاخره اینام اول از همه به فکر بیشتر شدن مشترکین سرویس خودشونن تا صلاح صنعت.
============================================================
این موردی که میگیم ۷۵ درصد انیمه ها داستانشون شبیه همه دقت بکنین که یه دلیلش میتونه بیشتر شدن استدیوها و تعداد انیمه ها باشه ! وقتی استدیوی تازه واردی میخواد انیمه بده مسلما براش منطقی تره که بیاد یه راه مطمئن رو در پیش بگیره به دلیل اینکه شاید بودجه کافی رو نداشته باشه و ...
در غیر این صورت بازم هر فصل کارای متفاوتی رو میبینم واقعا اینجوریم نیست که ۱۰۰ درصد کارا کلیشه باشه.
بیایم کیفیت رو بذاریم کنار و به لیست انیمه های فصل قبل نگاه کنیم :
Mahou Tsukai no Yome
Black Clover
Shokugeki no Souma: San no Sara
Kekkai Sensen & Beyond
Fate/Apocrypha
Net-juu no Susume
Juuni Taisen
Inuyashiki
Ousama Game The Animation
Just Because!
Kino no Tabi
Himouto! Umaru-chan R
Shoujo Shuumatsu Ryokou
Ballroom e Youkoso
3-gatsu no Lion 2nd Season
و ....
الان بین همینا نگاه کنین کلی کار با سبکای متفاوت هست ! اصلا جوری نیست که بگیم مخاطبی هست که هیچکدوم از کارای بالا با سلیقش نخونه حداقل یکی از این کارها فارغ از اینکه کسی که تماشا میکنه خوشش میاد یا نه و کیفیت خوبی داره، تو ژانری قرار میگیره که اون دوست داره !
حالا اینکه هرکدوم از اینا کلیشه های سبک خودشون رو استفاده کردن به نظر من چیز زیاد عجیبی نیست. بالاخره فارغ از هر چیزی این یه صنعته، سازنده اول از همه به سود خودش فکر میکنه و مسلما میبینه جامعهی مخاطبین ما ( که ژاپنی هستن ) چی دوست دارن که باعث بشه بیان و برای این انیمه خرج کنن و همین منجر میشه به اینکه کلیشه استفاده کنن. این وسط گهگاهی کارهایی پیدا میشن که از کلیشه ها دورن و همین خودش خیلی خوبه ! هیچ صنعتی نیست که تو مدت کم بتونه پشت سر هم ایده های تازه وارد کنه !
اگه فقط به فن سرویس بود انیمه و مانگایی مثل Keijo نباید کلا نابود میشد ! چون سر تا پا فن سرویس بود ولی کارش به کجا کشید ؟
یه مصاحبه از انیمه نیوز نتورک راجع به اینکه چقدر خرج داره یه انیمه که تازه این مال سال ۲۰۱۵ ـه
Anime Insiders Share How Much Producing a Season Costs
اشاره شده هر ۱۳ قسمت نزدیک ۲ میلیون دلار خرج داره و خیلی از انیمه ها به این حد نمیرسه بودجشون !
برای اینم که بفروشن مجبورن تبلیغ کنن، کالا بزنن برای انیمه و ... وگرنه حتی ممکنه به سود هم نرسن !
حالا من اینو از منظر یه سازنده میگم وگرنه از دید مخاطب اونم کسی که سبکایی رو دوست داره که طرفداراش کمترن مسلما خوب نیست ولی خب چیزیه که تو همهی صنعتها باهاش مواجهیم از بازی تا فیلم و انیمه و ... در نتیجه نمیشه به یه صنعت انیمه به صورت جدا خرده گرفت کما اینکه به نظر من صنعت انیمه واقعا داره خوب در مقابل این موضوع مقاومت میکنه که یه دلیلش میتونه متفاوت بودن قشر مخاطبینش باشه.
پ.ن : در مورد کیفیت هم بخوایم صحبت کنیم بازم میگم همین سال ۲۰۱۷ خودش کار شاهکار داره ( حالا ممکنه با سلیقه بعضی دوستان نخونه که بحث سلیقست دیگه ) که همینم خودش خیلی خوبه ! باید ترسید از روزی که بگیم یه سال گذشت و هیچکار درست درمونی نداشتیم ! انیمه در حد خوب و خیلی خوب و عالیم کم نداریم
====================================================================
انیمه های بلند نمیشه گفت حذف شدن به اون صورت

مثلا همین شوکوگکی نو سوما ! با فاصله ی کم چندین فصل داره میده همین بهارم باز فصل جدیدش میاد یه خوبی که اینکار داره اینه که ۱.وقت کافی رو داره سازنده تا روی کیفیت قسمت هاش کار کنه ۲. به فیلر نمیبنده کل داستانو
به نظر من دلیل افت کیفیت وان پیس هم همینه. درسته که خیلی میفروشه ولی این فروش داره از پشت هم اومدن قسمت ها به دست میاد که یعنی حتی تیم سازنده وقت کمتری داره در عوض همین وان پیس رو مثل شوکوگکی میدادن به نظر من این اتفاق براش نمیافتاد و کیفیت انیمه حفظ میشد و لازمم نبود که هر قسمتو اینجوری کششششش بدن
==========================================================================
یه مشکلی که سر راه سازنده های انیمه هست اینه که مانگاکا یا نویسنده بعضی اوقات خیلی طول میکشه تا به اندازه ی کافی محتوا بنویسه برا داستان !
نمونش یاهاری که تازه بعد این همه مدت جلد ۱۲ ناولش اوایل پاییز اومد. خب وقتی اینجوری باشه یا سازنده مجبور میشه که فیلر بده و ... یا اینکه بذاره نویسنده کار خودشو بکنه در نهایت بیان یه فصل دیگه براش بدن.
یه مشکل دیگه هم فروشه ! میان یه فصل انیمه میدن از داستان میبینن هیچی نمیفروشه خب مسلما ساخت فصل دومش براشون توجیه اقتصادی نداره

و راه بهتر از اون که بری سراغ انیمه های ارجینال ( نه اینکه بد باشن ) اینه که بری سراغ مانگای همون انیمه هایی که دوست داری به امید اینکه مانگاکا یا نویسندشون هی تأخیر و ... نزنه. همچنین خیلی از مانگاها کیفیتشون از اقتباسی که ازشون شده بهتره