Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

^
چندی قبل یه پستی در مورد سلیقه شخصی و اینا زدم... از همین تریبون اعلام می کنم که کاملاً شکر خوردم.

پست بالایی اجازه نمیده دیگه در مورد احترام به نظر شخصی و اینا سخنرانی کنم:دی

------------
شوخی بود. جدی نگیرید:دی
=)) =)) =))

---
عکس های میتینگ هم که آپ شدن! جای ما هم خالی:( چقدرم عکس وان پیسی گذاشتن :(( :(( ( + حیفه یه کیک که طرح توکیو غول زدن روش:p )

اون جماعتی که میتینگ بودن(بودید دیگه؟ :| ) عکس های خودشون رو بفرستن ببینیم >:)

@Akiba

طبق معمول هر سال ما نرفتیم :دی با محمد نشستیم خونه از مناظر بدیع منزل لذت بردیم :دی
آخه یعنی چی استکباریونه دنیای انیمه تو میتینگ نباشن! :| مگه میشه آخه؟ :|
برای ایجاد جوه استکباری هم که شده باید برید :d

---

آخ آخ آخ....این انیمه شکنجست به خدا! :( هر قسمتی که میبینم گشنم میشه ناجور! :(
الان به شدت دلم میخواد غذای جفت برادرای آلدینی رو بخورم :(( میخوااااااااااااااااااااام! :(( :((

از این ناکیری آلیس هم متنفرم! :| هم از خودش! و هم از غذاهاش! :|
برعکس این یارو پسره که همیشه باهاشه:x #امیرپسند ! :x دو سه قسمت پیش هم که موقع آشپزی در حالت بی حوصلگی بود رسما خوده من بود! =)) =))

این منشی هم کلا اضافی بود:-" پرتش میکردن بیرون و آلدینیه کوچیک تر میومد بالا! :((

الان من با گشنگیم چه کنم:(( خدا رو خوش میاد اینا چنین چیزایی بخورن و من تنها کاری که الان از دستم بر میاد،خوردنه نودل باشه؟ :( :((
برم نودل درست کنم حداقل:(

سلام
یکی نیست به این دختره میابی افسار بزنه ؟!
تنها چیز انیمه که رو مخمه همینه که هیچکی به این کاری نداره و هر چقدرم گند کاراش درمیاد انگار نه انگار .

فعلا 288 قسمت :-"
و من همچنان توصیه میکنم قبلش 400تا انیمه مخصوصا وان پیس و بلیچ و ناروتو و دراگون بال ببینید:-"

خوب من تا الان یه 60 70 تا انیمه دیدم که البته وان پیس و نروتو و کلا انیمه طولانی شاملش نشده!:دی ولی بزودی باز قراره چتر آریا بشم و انیمه بگیرم ازش!:دی این دفعه میخوام برم تو فاز انیمه طولانی!:دی

میخوام از این D.Gray Man و Bleach شروع کنم! خصوصا موضوع D.Gray Man ندیده روانیم کرده!:دی

سلام دوستان یه چندتا انیمه تخیلی و پر از جادو جنبل و موجودات افسانه ای میخواستم معرفی کنید :d
ترسناک هم اگه چیز خوبی هستش بگید. خودم higurashi no naku koro ni و another و corpse party رو دیدم.

نمیدونستم بقیه هم مثل من خونه آریا چتر باز میکنن :d تا الان 2-3 نفر از بچه ها رو متوجه شدم که پیش آریا میرن برا انیمه :d

حالا معلوم نیست چند نفر دیگه منبعشون آریاست :d

خلاصه اینکه آریا خدا خیرت بده دل یه ملت رو شاد میکنی :d

آقا یه انیمه بود اسمش سرکاری بود (همون که یه پاراگراف بود!) و میگفتید خیلی خوبه! اسمش چیه؟ چند قسمته؟ بگیرمش؟

از اینا زیاده، سبکش چی بود؟ :d
Yahari نبود احیانا؟ اگه بود سبکش درام اجتماعیه و دو فصل 13 قسمتیه.

پ.ن: میتینگ جای همه دوستان خالی بود، مخصوصا آقا امیر که اگه بود گردنبند سانجی که اونجا دادن رو میدادم بهش :-"

پ.ن: میتینگ جای همه دوستان خالی بود، مخصوصا آقا امیر که اگه بود گردنبند سانجی که اونجا دادن رو میدادم بهش :-"
چیزی از زورو ساما بهتون ندادن؟:-"
----
آقا یه انیمه معرفی کنید که هم اکشن باشه،هم کمدی و از همه مهمتر شخصیت رو اعصابی نداشته باشه تا ببینیم؟ :-":d

اقایون لینک برا دانلود ناروتو میخواستم که ترجیها دو زبان باشه با کیفیت بالا و حجمشم 20-30 گیگ بیشتر نباشه اگه کسی داشت لطفا پخ کنه ممنون میشم

Tunngle ID : masood0899

چیزی از زورو ساما بهتون ندادن؟:-"
----
آقا یه انیمه معرفی کنید که هم اکشن باشه،هم کمدی و از همه مهمتر شخصیت رو اعصابی نداشته باشه تا ببینیم؟ :-":d
یه لیست از انیمه هایی که دیدی رو بگو تا با توجه به سلیقه ات و این که هی انیمه تکراری پیشنهاد ندم:dبهت معرفی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or