Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

یه کم دیگه روش کار کن، بالاخره نرم میشه و میگه:-"

کدوم اسم با ابهتش؟ ارزا اسکارلت؟ یا تیتانیا؟:biggrin1:

اون قدرها که فکر می کنی تاپیک آزاد نیست. دست پای ما بسته است برای معرفی کردن:biggrin1:

ولی خوب... توی سری monogatari یه فرد خاصی به نظرم میاد:>
---
ج.پ.ن: تا حالا توی عمرم پست کسی رو بوکمارک نکردم. به شدت دارم برای بوکمارک کردن پستت وسوسه میشم:دی

غافل گیرم کردی.:دی

الآن انیمه ی اول و دوم من هم به ترتیب Baby Steps و Dia no Ace ـه. بعد از اتمام فصل اول می خواستم برم سراغ مانگاش که در بزنگاه دانلود مانگا، خبر فصل دوم
اومد و بی خیال مانگا شدم:دی

تا اونجایی که کاورهای مجلدات بعدی مانگا رو دیدم، انگار داستان از اینی هم که هست بهتر میشه.
البته قضاوت از روی عکس کاور ممکنه زیاد معقول نباشه:دی

-------------------------------------------------------
سه روز پیش سه قسمت آخر مانگای غول توکیو توی ژاپن روی BD اومده.
اگر کسی لینکی ازش دید، مضایقه نکنه.:دی

خوبه که بی خیال مانگا شدی من دارم دنبالشش میکنم ولی با روند نسبتا کندی داره پیش میره فعلا ولش کردم:دی

slam dunk هیچکی ندیده عایا؟؟!!:-/

خوبه که بی خیال مانگا شدی من دارم دنبالشش میکنم ولی با روند نسبتا کندی داره پیش میره فعلا ولش کردم:دی

slam dunk هیچکی ندیده عایا؟؟!!:-/

من انیمش رو تا اونجایی که پخش شد دبدم بعدشم ادامش رو از روی مانگا ادامه دادم با توجه به سال پخشش یکی از موفق ترین کار های ورزشی بود مخصوصآ تیکه های طنز کار فراتر از یه کار ورزشی بود خیلی وقت پیشم در موردش یه پستم داده بودم

من انیمش رو تا اونجایی که پخش شد دبدم بعدشم ادامش رو از روی مانگا ادامه دادم با توجه به سال پخشش یکی از موفق ترین کار های ورزشی بود مخصوصآ تیکه های طنز کار فراتر از یه کار ورزشی بود خیلی وقت پیشم در موردش یه پستم داده بودم
تنسای ساکوراگی هانامیچی :))

یکی از قشنگترین انیمه ورزشی بود که دیدم ...

خیلی جاها دیدم کروکو رو با اسلم دانک مقایسه میشده ...:|

امروز دو قسمت اخر ace of diamond رو دیدم واقعا انیمه رو به زور دارم تحمل میکنم
خیلی این صحنه های ارمان گرایانه اش برام گنگ و نامفهموما ...زیادی احساساتی کردن داستانو ...

.............
یه نظر سنجی در مورد بهترین انیمه/مانگا ورزشی میداشتیم هم خوب میشد :>

در همین موقع بحث انیمه و مانگا ورزشی کسی kuroko no basket extra game رو خوند؟

این هفته اومد انگار میخواد مانگا رو باز ادامه بده (البته نه زیاد)

با اینکه به شدت از بازی آخرشون حالم بهم خورد و تمام علاقه ای که بهش داشتم از دست رفت اما ایده Extra Game خیلی خفنه کسایی که مانگا رو تموم کردن حتما بخونن

- - -ویرایش - - -

ایدش که خیلی خفنه :d

Revive of Generation of Miracles

لاکی آیتم میدوریما رو عشق است XD

بازم تیم حریف رو خیلی قوی نشون دادن (بیش از حد) که یکم به نظرم زیاده روی بود

این صحنه هم باحال بود

آخرین ویرایش:
:| چیجوری تا بهار من صبر کنم؟:|
کستر لعنتی :| بمیری:| نفرین شی:| شیرو :| ولی خب شیرو بدبخت هم چاره ای نداشت! براساس ایده آل هاش تصمیم گرفت! ولی اون لحظه خنجر خوردن بانو چقدر زجر آور بود :(( میخواستم گریه کنم :(( بانو فریاد میزد :( ای خدا:crying1:
این عکس دردناک ترین لحظه تو این انیمه بود
98saouw7jlux.jpg
یاد چند قسمت اول افتادم :| شیرو با بانو پیمان بست :( به هم دست دادن :( شیرو اومد بانو رو نجات داد و .... :( چه اندوهگین :|
ولی از یه نظر درست بود که سیبر یه ذره تو جبهه مخالف استراحت کنه! والا بیچاره از اول انیمه با همه سرونت ها جنگیده! باید دیگه سرونت های دیگه به جون هم بیوفتن! :دی

نه به نیمه اول این اپیزود که به خنده انداخت :dبه نیمه دومش اشکمون را در اورد !:(
عجب پریویو داشت نیمه ی دوم انیمه مخصوصا این صحنه که به هویت اچر پی میبره !

آخرین ویرایش:
@TCSCELL

سینا این فایل ضمیمه رو دانلود کن...قسمتی از یه برنامه ی شبکه ژاپن هست که بعضی از دوبلورهای معروف رو تو برنامه دعوت کرده که اجرای زنده چند دقیقه ای داشتن.
این بخشی که برات جدا کردم، مربوط میشه به قسمت اجرای خانم Paku Romi دوبلور Edward Elric تو تمام سری های Fullmetal.

P.S
Romiچان، یکی از اون دوبلورهای تک صدا ـه ـی حرفه ای که کارهای معروفی رو دوبله کرده...من عاشق صداشم :d

Attachments

• Paku Romi.rar
    Paku Romi.rar
    5.2 MB · مشاهده: 197
  • 25408.jpg
    25408.jpg
    45.5 KB · مشاهده: 5
@TCSCELL

سینا این فایل ضمیمه رو دانلود کن...قسمتی از یه برنامه ی شبکه ژاپن هست که بعضی از دوبلورهای معروف رو تو برنامه دعوت کرده که اجرای زنده چند دقیقه ای داشتن.
این بخشی که برات جدا کردم، مربوط میشه به قسمت اجرای خانم Paku Romi دوبلور Edward Elric تو تمام سری های Fullmetal.

P.S
Romiچان، یکی از اون دوبلورهای تک صدا ـه ـی حرفه ای که کارهای معروفی رو دوبله کرده...من عاشق صداشم :d
@TCSCELL

P.S
اجرای خانم Paku Romi دوبلور Edward Elric

خانم
indexgfdg.jpg

دانلود میکنم:دی

من یادمه قبلاً یه F/SN داشتم،ولی ندیدم،این F/SN UBW فصل دومشه؟
چطوریه؟ F/Zero چی؟ اون هم لازمه که ببینم؟
F/SN برای سال2006 هست! این F/SN UBW بازسازی ( یا ریبوت :-/ نمیدونم دقیقا :دی) همین هست!
همه میگن که از دیدن F/SN بیخیال بشین! ولی این F/SN UBW رو خیلی بهتر میدونن !
F/Z داستانش مال قبل F/SN هست! و برای دیدن F/SN باید F/Z رو ببینی! F/Z رو ببین حتما! ضرر نمیکنی!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or