D.of.persia
کاربر سایت
خب واقعا من الان هم نمیدونم همه مانگا ها ژاپنی هستن یا نه !سلام
این سوأل مثل اینه که بگی " همه مانگاها ژاپنی هستن ؟ "![]()
گفتم با خودم اگه اینو بپرسم مسخرم میکنید!

!
آخرین ویرایش:
خب واقعا من الان هم نمیدونم همه مانگا ها ژاپنی هستن یا نه !سلام
این سوأل مثل اینه که بگی " همه مانگاها ژاپنی هستن ؟ "![]()

!کارتون ژاپنی میشه انیمه .خب واقعا من الان هم نمیدونم همه مانگا ها ژاپنی هستن یا نه !![]()
گفتم با خودم اگه اینو بپرسم مسخرم میکنید!![]()
!
یه کم دیگه روش کار کن، بالاخره نرم میشه و میگه
کدوم اسم با ابهتش؟ ارزا اسکارلت؟ یا تیتانیا؟:biggrin1:
اون قدرها که فکر می کنی تاپیک آزاد نیست. دست پای ما بسته است برای معرفی کردن:biggrin1:
ولی خوب... توی سری monogatari یه فرد خاصی به نظرم میاد
---
ج.پ.ن: تا حالا توی عمرم پست کسی رو بوکمارک نکردم. به شدت دارم برای بوکمارک کردن پستت وسوسه میشم
غافل گیرم کردی.
الآن انیمه ی اول و دوم من هم به ترتیب Baby Steps و Dia no Ace ـه. بعد از اتمام فصل اول می خواستم برم سراغ مانگاش که در بزنگاه دانلود مانگا، خبر فصل دوم
اومد و بی خیال مانگا شدم
تا اونجایی که کاورهای مجلدات بعدی مانگا رو دیدم، انگار داستان از اینی هم که هست بهتر میشه.
البته قضاوت از روی عکس کاور ممکنه زیاد معقول نباشه
-------------------------------------------------------
سه روز پیش سه قسمت آخر مانگای غول توکیو توی ژاپن روی BD اومده.
اگر کسی لینکی ازش دید، مضایقه نکنه.![]()

خوبه که بی خیال مانگا شدی من دارم دنبالشش میکنم ولی با روند نسبتا کندی داره پیش میره فعلا ولش کردم
slam dunk هیچکی ندیده عایا؟؟!!![]()
تنسای ساکوراگی هانامیچیمن انیمش رو تا اونجایی که پخش شد دبدم بعدشم ادامش رو از روی مانگا ادامه دادم با توجه به سال پخشش یکی از موفق ترین کار های ورزشی بود مخصوصآ تیکه های طنز کار فراتر از یه کار ورزشی بود خیلی وقت پیشم در موردش یه پستم داده بودم

چیجوری تا بهار من صبر کنم؟
بمیری
نفرین شی
شیرو
ولی خب شیرو بدبخت هم چاره ای نداشت! براساس ایده آل هاش تصمیم گرفت! ولی اون لحظه خنجر خوردن بانو چقدر زجر آور بود
میخواستم گریه کنم
بانو فریاد میزد
ای خدا:crying1:
شیرو با بانو پیمان بست
به هم دست دادن
شیرو اومد بانو رو نجات داد و ....
چه اندوهگین
سلام.
دوستان یه سایت خوب معرفی کنن برا دانلود Opening و Ending فول ورژن انیمه ها.
ممنون.
@TCSCELL
سینا این فایل ضمیمه رو دانلود کن...قسمتی از یه برنامه ی شبکه ژاپن هست که بعضی از دوبلورهای معروف رو تو برنامه دعوت کرده که اجرای زنده چند دقیقه ای داشتن.
این بخشی که برات جدا کردم، مربوط میشه به قسمت اجرای خانم Paku Romi دوبلور Edward Elric تو تمام سری های Fullmetal.
P.S
Romiچان، یکی از اون دوبلورهای تک صدا ـه ـی حرفه ای که کارهای معروفی رو دوبله کرده...من عاشق صداشم :d
@TCSCELL
سینا این فایل ضمیمه رو دانلود کن...قسمتی از یه برنامه ی شبکه ژاپن هست که بعضی از دوبلورهای معروف رو تو برنامه دعوت کرده که اجرای زنده چند دقیقه ای داشتن.
این بخشی که برات جدا کردم، مربوط میشه به قسمت اجرای خانم Paku Romi دوبلور Edward Elric تو تمام سری های Fullmetal.
P.S
Romiچان، یکی از اون دوبلورهای تک صدا ـه ـی حرفه ای که کارهای معروفی رو دوبله کرده...من عاشق صداشم :d
اجرای خانم Paku Romi دوبلور Edward Elric
خانم
F/SN برای سال2006 هست! این F/SN UBW بازسازی ( یا ریبوتمن یادمه قبلاً یه F/SN داشتم،ولی ندیدم،این F/SN UBW فصل دومشه؟
چطوریه؟ F/Zero چی؟ اون هم لازمه که ببینم؟
نمیدونم دقیقا