Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

F/SN برای سال2006 هست! این F/SN UBW بازسازی ( یا ریبوت :-/ نمیدونم دقیقا :دی) همین هست!
همه میگن که از دیدن F/SN بیخیال بشین! ولی این F/SN UBW رو خیلی بهتر میدونن !
F/Z داستانش مال قبل F/SN هست! و برای دیدن F/SN باید F/Z رو ببینی! F/Z رو ببین حتما! ضرر نمیکنی!:دی
پس بشینم F/Zero رو ببینم بعد برم تو کاره F/SN UBW ؟

F/SN برای سال2006 هست! این F/SN UBW بازسازی ( یا ریبوت :-/ نمیدونم دقیقا :دی) همین هست!
همه میگن که از دیدن F/SN بیخیال بشین! ولی این F/SN UBW رو خیلی بهتر میدونن !
F/Z داستانش مال قبل F/SN هست! و برای دیدن F/SN باید F/Z رو ببینی! F/Z رو ببین حتما! ضرر نمیکنی!:دی
البته یه F/SN UBW دیگه هم داریما این وسط! :d
فقط اون فیلم سینمایی(انیمه سینمایی :-" ) میباشد :d
که خوب،اونم بی خیال! همین جدیده رو بچسبید :d

چرا اینقدر این اپنینگ و اندینگ دوم و سوم FMA: B نسبت به اپنینگ و اندینگ اولش بد شده!؟ :دی
فصل یک رو کامل گوش میدادم ولی این دو تا فصل رو هی میزنم جلو:|

چرا اینقدر این اپنینگ و اندینگ دوم و سوم FMA: B نسبت به اپنینگ و اندینگ اولش بد شده!؟ :دی
فصل یک رو کامل گوش میدادم ولی این دو تا فصل رو هی میزنم جلو:|

سینا

OP اول (قسمت های 1تا14) کار YUI چان به اسم Again هست...یکی از خاص ترین و مورد علاقه ترین خواننده ی من هستش...
زندگی نامه ی خوبی داره، برای چندتا از بچه های همین تاپیک، قبلاً براشون خصوصی فرستادم...اگه خواستی بگو که از آرشیو PMهام برات Forward کنم.

در مورد OP ED سری دوم و سوم...باهات موافقم...ولی به جزء یه مورد!!!
ED دوم (قسمت های 15تا26) کار میهو فوکوهارا سان به اسم Let it Out، یکی از کارهایی استثنایی میهو چان هستش، یکی از فن های کارهاش هستم، و چند سالی هست که کارهاش رو دنبال میکنم
خواستی این معرفی چند خطی رو بخون:
http://forum.bazicenter.com/thread42287/page3/#post1412183

Attachments

• Miho Fukuhara.jpg
    Miho Fukuhara.jpg
    17.9 KB · مشاهده: 4
  • YUI.jpg
    YUI.jpg
    32.4 KB · مشاهده: 7
سینا

OP اول (قسمت های 1تا14) کار YUI چان به اسم Again هست...یکی از خاص ترین و مورد علاقه ترین خواننده ی من هستش...
زندگی نامه ی خوبی داره، برای چندتا از بچه های همین تاپیک، قبلاً براشون خصوصی فرستادم...اگه خواستی بگو که از آرشیو PMهام برات Forward کنم.

در مورد OP ED سری دوم و سوم...باهات موافقم...ولی به جزء یه مورد!!!
ED دوم (قسمت های 15تا26) کار میهو فوکوهارا سان به اسم Let it Out، یکی از کارهایی استثنایی میهو چان هستش، یکی از فن های کارهاش هستم، و چند سالی هست که کارهاش رو دنبال میکنم
خواستی این معرفی چند خطی رو بخون:
http://forum.bazicenter.com/thread42287/page3/#post1412183
آره بفرست اگه زحمتی نیست:دی
هم اپنینگ هم اندینگ اول رو خیلی دوست دارم، این Let it out هم راست میگی، خوب بود ولی در مقایسه با اپنینگ و اندینگ اول، من اولی ها رو ترجیح میدم بهش:دی

FMA:B در کنار وان پیس و اخوی ها ، به نظرم جزو معدود انیمه هایی هستش که من همه ی اپنینگ ها و اندینگ هاشون رو دوست دارم! :d
حالا نمیگم،همشون خیلی خفنند! ولی همشون دوست داشتنی هستن :x الان یادم نمیاد اپنینگ های FMA ، کدومش چندمی بودن! بعدا میبینم بگم بین این 3تا کدوم رو بیشتر دوست دارم:-"
فقط اندینگ دوم رو یادم بود،که خلیل بهش اشاره کرد! فوق العادست اون :x

و ... این در مورد پست سینا که صفحه ی قبل داده بود :-" حوصله ندارم نقل قول کنم... :-"

سلام
خداییش شما چطور این OP و ED ها رو تحمل میکنین ؟ من کلاً یه بار نگاه میکنم هر کدوم رو . بعدش دیگه ردشون میکنم :دی

OP قسمت 1 - 14 FMA:BH رو رد میکردی ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟؟! :|:-o8-|:|:-o8-|:|:-o8-|:|:-o8-| اپنینگی که همخوانی فوق العاده ای با آهنگ فوق العاده ی Again داره رو رد میکردی ؟! :|:-o8-|:|:-o8-|:|:-o8-|:|:-o8-|:|:-o8-|:|:-o8-|

تگش هم سبز رنگه نمیشه چیزی بیشتر از این بهش گفت ! :d:-s
میلانی هم که هست ! :d:-s

سلام
خداییش شما چطور این OP و ED ها رو تحمل میکنین ؟ من کلاً یه بار نگاه میکنم هر کدوم رو . بعدش دیگه ردشون میکنم :دی
انیمه ی هفتگی که اگر اپنینگ و اندینگ سرش به تنش بی ارزه حتما همیشه میبینم :d
اگرم انیمه رو پشت سر هم ببینم،آره اکثرا رد میکنم ولی در آینده برای یادآوری خاطره،یا میرم سراغ اپنینگ و اندینگ انیمه! و یا AMV ! :d
مثلا همین Gosick 3 اپنینگ و اندینگ هاش،مخصوصا اندینگ دومی خدان :(( :(( چقدر دوستش میدارم :(

در کل حال میده >:)
---
دیروز طبق یک سری مسائلی،حس خیلی خوبه وان پیس،ناروتو،بلیچ ـی بهم دست داد! :( در همین راستا فعلا بلیچ بین ها رو دعوت میکنم این AMV از آرک آخر انیمه رو ببینید :-" :x
watch?v=pdpwHuyiWCU

اگر تنبلی اجازه بده بعدا میگم چرا این حس بهم دست داد :d (البته اون حس،مربوط به این آرک نمیشد :)) )

سلام [MENTION=67034]Irisviel[/MENTION]
ارادت من به GoSick برای همه روشنه ، تو بگو خدا . من حوصلم سر میره :دی
[MENTION=31999]Akiba[/MENTION]
الان خو تو وان پیس کار به جایی رسیده که دقیقاً تا اونجایی که عنوان اپیزود رو اعلام میکنه میزنم جلو :دی

سلام

خلافت سنگین شده ها =)) :دی
سینا فردا خانوادت شاکی نشن که سر پیری از راه به درت کردیم :دی
نه دیگه در حد وان پیس و ناروتو دیدن!:دی
همین 2-3 ماه پیش نسخه 25 گیگی F/Z رو دانلود کردم گذاشتم برا بار سوم با خانواده دیدیم همه کف و خون قاطی کردن!:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or