داری به راه راست هدایت میشی ؟الان شروع کردم نیمه دوم قسمت اول FMA: Brotherhood رو ببینمهر چی میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم که این قسمت اولش نیست!؟
یجوریه!
مال من اینجوری شروع شد که یه یارویی که قدرت کنترل آب رو داره، داشت توی یه کوچه روی زمین یه علامت هایی میکشید!
درست دارم میبینم!؟
![]()
![]()
حالا من کلا 4-5 تا از انیمه های فصلی رو دنبال میکنم ولی به نظرم parasyte از همشون بهتر بوده (mushishi بحثش جداست و توی رنکینگ :d حسابش نکردم
)
تغییرات رفتاری shinichi رو عالی دارن نشون میدن،داستان هم داره خوب پیش میره،فقط امیدوارم یا توی این 24 قسمت داستان تموم شه یا فصل های بعدیش هم بسازن.....
Parasyte این هفته هم عالی بودحالا من کلا 4-5 تا از انیمه های فصلی رو دنبال میکنم ولی به نظرم parasyte از همشون بهتر بوده (mushishi بحثش جداست و توی رنکینگ :d حسابش نکردم
)
character developement رسما تو حلق همه :dتغییرات رفتاری shinichi رو عالی دارن نشون میدن،داستان هم داره خوب پیش میره،فقط امیدوار یا توی ای ن24 قسمت داستان تموم شه یا فصل های بعدیش هم بسازن.....
این قسمت 12 هم به نظرم یکی از بهرتین اپیزود ها بود تا الان،اوج اپیزود هم لحظه کشته شدن اون پارازایت بود که shinichi کشتش.... :
Migi,handle the defence.........
اون دختره کانا هم حیف شد مرد:crying1: ازش خوشم میومد
انقدر از donten تعریف کردید،12 قسمتش رفت برا دانلود :d
اینطوری!دوستان ترتیب دیدن سری Fate چطوری هست ؟
Fate stay night
Fate zero
Fate stay night UBW
?
UBW باز سازی stay night هستش که به گفته دوستان خیلی از اصلی بهتر هستشّFate stay night با UBW یکی هست ؟
سینا حتما ببینش .الان شروع کردم نیمه دوم قسمت اول FMA: Brotherhood رو ببینمهر چی میگذره بیشتر به این نتیجه میرسم که این قسمت اولش نیست!؟
یجوریه!
مال من اینجوری شروع شد که یه یارویی که قدرت کنترل آب رو داره، داشت توی یه کوچه روی زمین یه علامت هایی میکشید!
درست دارم میبینم!؟
![]()
![]()
توووووووپ!great teacher onizuma اقا این انیمه خوب هست؟![]()
:dgreat teacher onizuma اقا این انیمه خوب هست؟![]()
فکر نمیکنم من بوده باشم!قدیما یه پستی اینجا یا توی aw یا شاید توی پروفایل امیر آکیبا در نوشته بودم تا اگر کسی فقط فیلم رو دیده، ابهاماتش رفع بشه
(البته این احتمال هم هست که هرگز همچین چیزی ننوشته باشم و ضمیر ناخوداگاهم برای حفظ کالیبر بالام منُ گول زده باشه تا در تصور این باشم که چنین پستی رو نوشتم)

هیچ چیز جذابی نداشت
کلا به گروه خونیم نمیخورد :d (الان هومن میاد میگه CG ندیدی ، ولی این رو رفتی امتحان کردی؟
)x)
، 2.یادم نیست اصلا پست تو بود یا بقیه ی بچه ها :d
:d بیا از اول برای بچه ها بگو :d :d :d