Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

Valkyria Chronicles هم تموم شد ... انیمه فوق العاده عالیه که از نظر من میتونست خیلی بهتر از این هم باشه ... نمیشه گفت کم کاری ولی یه جورایی حفظ حال و هوای فانتزی با اون جنگ و شدید و خونین یه جور تناقض و تضاد رو به وجود میورد ... تا حدودی طنز انیمه قوی نبود (دو دل بودن تو واقعا خندوندن بیننده ... نهایتش باعث میشد نیشخند بزنی ... فکر میکنم به خاطر خارج نشدن از حال و هوای جنگی انیمه بود ) ... که اینم از همون تضاد ها به خاطر شرایط انیمه بود ...

یه سوال که همیشه برام پیش میاد اینه که نویسنده ها هیچ ایده ای برای پایان داستانشون ندارن ... تمام طول داستان شخصیت ها برای رسیدن به اهدافشون میجنگن ... بیننده هم دنبال میکنه تا تلاش شخصیت ها و در نهایت موفقیت و ثمره کارشون رو ببینه ... اما در نهایت 10 -20 ثانیه از اون چیزی که ساعت ها یا روزها و سال ها منتظرش بود نصیبش میشه ... این واقعا احمقانه است ...

من حداقل انتظاری که از پایان والکریا داشتم حداقل این بود که الشیا رو تو نونوایی در حال نون پختن ببینمش ... باقی شخصیت ها یعنی تمام رویاشون این بود که برگردن پیش خونوادشون ... ؟؟؟ پس اصلا چرا به گروه شبه نظامی پیوستن ...

فالدیو گه نابود مطلق شد رفت ...

فقط هم میخواستن سر گیرا ترین کارکتر داستان رو زیر اب کنن ...

حالا این قدر انتقاد کردم فکر نکنید خیلی بده نه خیلی هم عالیه انیمه بی عیب و نقصیه ... اصلا خیلی سخت بشه ازش ایراد گرفت ...

الان فقط نکات منفیش رو که به نظرم اومد گفتم نکات مثبت و عالیش باشه برای وقتی خودتون دیدیدن

امتیاز 9/10

اگه ندیدید این انیمه فوق العاده و کم نظیر رو از دستش ندید

Shingeki no Kyojin رو به ضرب دیدم .... میتونم بگم ... ادرنالین ادرنالین ادرنالین ادرنالین ادرنالین و دیگر هیچ ...

خیلی هیجان انگیز بود ... 3 قسمت اول زیاد جالب نبود ... ولی از قسمت 4 تا 13 انقدر هیجان انگیز بود که یادم نیست اخرین باری که انقدر ادرنالین تو بدنم تزریق شد کی بود ... دست راستم شروع کرده بود به لرزیدن

اما نمیدونم چرا ... شاید به خاطر هایپ و تعریف و تمجید بیش از حد بوده که شاید انقدر انتظارم ازش بالا بود ... ولی واقعا در اون حد نبود ... (من از روی انیمه میگم و از اتفاقاتی که تو مانگا افتاده بی خبرم) ... اینکه بگیم یکی از بهترین انیمه های تاریخ ... یکمی اغراق امیزه ...

آخرین ویرایش:
Shingeki no Kyojin رو به ضرب دیدم .... میتونم بگم ... ادرنالین ادرنالین ادرنالین ادرنالین ادرنالین و دیگر هیچ ...
ولی به نظر من میتونی بگی:
آدرنالین آدرنالین آدرنالین آدرنالین آدرنالین، داستان فوق العاده، آدرنالین، موسیقی عالی، آدرنالین، سورپرایزهای فک برانداز، آدرنالین، دنیای قشنگی که محور یه کانسپت ساده ساخته شد، آدرنالین، صحنه های اکشن خفن، آدرنالین. و در نهایت میکاسا میکاسا میکاسا میکاسا:x:d

توی بخش پیام های مانگاکاهای جامپ که این هفته مربوط به تموم شدن ناروتو بود (و صفحه قبل امیر آکیبا گذاشته)، پیام کوبو جالبه:

Kishimoto-san, good work afer so long! I think you'll still be busy after finishing, but at least take a little rest!

یعنی به زیبایی شخصیت وارسته این انسان کامل در چنین پیام خجسته ای پیداست:دی

:d
واقعا نمیتونم باش ارتباط برقرار کنم!هرجور نگاش میکنم میبینم تقلید D-grey man شده!
اصلا از همون اول اسم این طرف ارن هست اون آلن!که آلن هم تو ژاپنی میشه "آرن" خوند میشه همون ارن!:d.
تو هر دوتا انیمه دشمن ها طوری هستند که آدم های معمولی از پسشون بر نمیان.توی هر دوتا یه عده خاص و محدود از آدم ها میرن به جنگ آدم بدها و تو هر دوتا هم به مقدار فراوان تلفات نیروهای خوب رو داریم!
آلن و ارن هر دوشون قدرت های دشمن هاشون رو دارند.
دشمنان توی هردو تا Level بندی مشخص دارند
نمیدونم چرا هیچ چیز ارجینالی توش پیدا نمی کنم!

امروز Sanzoku no Musume Ronja(8-|) و World Trigger((:|) ُ دراپ کردم خواستم ی چیزی جایگزینشون کنم ک بین این سه تا گیر کردم Terra Formars و Akatsuki no Yona و Shingeki no Bahamut.. ممنون میشم عزیزانی دیدن بگن کدوم بهتره
Akiba
Shingeki و Akatsuki !
yahoo_8.gif

نمیدونم چرا ولی من با این Akatsuki خیلی حال میکنم! البته یه دلیلش اینه که فراتر از انتظاراتمه! یه دلیل دیگش اینه که ... هنوز خیلی کاراکترها اضافه نشدن و فعلا تنها کاراکتری که هست،به شدت امیرپسنده!
yahoo_19.gif
yahoo_65.gif

ولی خوب...با جلو رفتن داستان امیدوارم همچنان همینطور بمونه!
yahoo_8.gif
دستت درد نکنه. فقط. منظورم یکی از بین اون سه تا هستش:d پس بین Shingeki و Akatsuki کدومو پیشنهاد میکنی؟

آخرین ویرایش:
تموم شد یعنی واقعا؟!:(:(
هر چی تو انیمه 20 قسمت 20 قسمت فیلر زدیم جلو(:d)این یکی یه چپتر هم زجرمون نداد:xدم کشیموتو گرم،مانگاش فوق العاده سرشار از سوپرایز بود:xمو رو به تنت سیخ میکرد:x
فقط چندتا نکته جالب وجود اونم اینکه اون قسمت که ساسکه رو نشون داد مشکوک به نظر میرسید؟!:-/:dیعنی ممکنه باعث بشه مانگا ادامه پیدا کنه؟!:x
این وسط هم حالا که تو انیمه تعارف معارف ندارن تو فیلر بیرون دادن،حداقل بیان چند قسمت طنز راجب اون زمان که همه تو گنجوتسو بودن بسازن:dاون روز سگ کیبا دل و روده واسم نذاشت=))
Akiba

SG2 رو من موندم چطور میخوان اون همه تکنیک از ناروتو و ساسکه رو تو بازی پیاده کنن:-"فک کنم فقط ناروتو 10 تا Mode توش داشته باشه:-":d
همون قبلی ها رو میان کپی میکنند توی این :-" به نظرت انقدر حوصله دارن بشینند کاراکتر از اول بسازن؟ :d :-"

توی بخش پیام های مانگاکاهای جامپ که این هفته مربوط به تموم شدن ناروتو بود (و صفحه قبل امیر آکیبا گذاشته)، پیام کوبو جالبه:

تنبلی چیز خوبیست :-" :)) البته برای ما که مانگا رو میخونیم روانی کنندست:| یک هفته وان پیس نداشته باشیم،کلا نابود میشیم:( دو هفته یک بار هم با اجازه ی دوستان چنین وضعی داریم:|

امروز Sanzoku no Musume Ronja(8-|) و World Trigger((:|) ُ دراپ کردم خواستم ی چیزی جایگزینشون کنم ک بین این سه تا گیر کردم Terra Formars و Akatsuki no Yona و Shingeki no Bahamut.. ممنون میشم عزیزانی دیدن بگن کدوم بهتره
Shingeki و Akatsuki ! :x

نمیدونم چرا ولی من با این Akatsuki خیلی حال میکنم! البته یه دلیلش اینه که فراتر از انتظاراتمه! یه دلیل دیگش اینه که ... هنوز خیلی کاراکترها اضافه نشدن و فعلا تنها کاراکتری که هست،به شدت امیرپسنده! >:) :-"
ولی خوب...با جلو رفتن داستان امیدوارم همچنان همینطور بمونه! :x
---
راستی لیست آهنگ های آلبوم Naruto : the Last هم اومد! شامل 41 آهنگ میشه :| (این 41ـی الان همش برای فیلمه؟ :-" اصلا میشه؟ :-" هر آهنگ رو یک دیقه هم بزارن جا نمیشه :-" :)) )
لیست آهنگ ها ... آهنگ شماره 40 :x ... به شدت منتظرم! :x
NARUTO Main Theme ’14
New Moon
Friend
First Love
Luner Eclipse
Little Song
Different Sky
Black Bird
Crescent Moon
Crisis
Day Dream
Daymare
Snow
TONERI
Cave
Caution
Close to You
Shadow
The Day
Good-bye Forever
Frozen Field
Old Stories
and Dark
Destiny
Night to Night
Cache
Remember You
Blue Black
Stardust
Recapture
Red Shoes
Unison
Counterattack
My Sunshine
Chain Explosion
The Last
Moonset
Sunrise
New Breeze
NARUTO and HINATA
After Story
http://www.saiyanisland.com/2014/11/the-last-naruto-the-movie-soundtrack-music-list/

آهنگ 40ـم میتونه اسپویل باشه:-" :d

Last edited by a moderator:
کیریتسوگو :crying1: همین 1 دقیقه حضورش کل قسمت رو برام ساخت:(
بد نبود این قسمت، از قسمت قبلی بهتر بود:دی خانوم متشخصی که از قسمت 00 منتظرش بودیم هم بالاخره تشریف فرما شدن :x :دی ماشالله چقدر هم با کمالات و وجنات بودن!! :دی
این شیرو در مورد اون دستماله گفت ساکورا برام درست کرده چرا رین هیچ عکس العملی نشون نداد!؟:-/ نمیدونه خواهرش پیش شیروئه!؟:-/
بعد الان از سه خانواده اصلی، فقط خانواده ماتوئه که فعلا مستری ازش نشون ندادن دیگه. شینجی، که ساکورا هم ازش به عنوان "برادرم" نام برد قاعدتا باید مستر خانواده ماتو باشه دیگه!؟:-/ بعد این زوکن هنوز زنده است!؟:-/ :دی

این صداپیشه کیریتسوگو تو F/Z هم همین بود!؟:-/ اگه آره که خیلی داغون بود!!:دی بگذریم ... :دی
از پروموی قسمت 6 هم خوشم نیومد زیاد. یعنی به نظر نمیاد که زیاد هیجان داشته باشه جز اینکه احتمالا اون یارو ساموراییه رو نشون میده:دی قسمت 7 هم احتمالا کستر رو نشون میده و از قسمت 8 هم به حول و قوه الهی، جنگهای اصلی شروع میشن:دی

حالا اصلا قراره این UBW چند قسمت باشه!؟:-/ 13 یا 25!؟ :-/ همش پشت سر هم پخش میشه یا نصفه نیمه باید 1 سال دیگه صبر کنیم!؟:-/

آخرین ویرایش:
توی بخش پیام های مانگاکاهای جامپ که این هفته مربوط به تموم شدن ناروتو بود (و صفحه قبل امیر آکیبا گذاشته)، پیام کوبو جالبه

Kishimoto-san, good work afer so long! I think you'll still be busy after finishing, but at least take a little rest!

:d

من خیلی مشتاقم Katsura Hoshino (مانگاکا D.Gray-Man) یا Miura Kentaro (مانگاکا Berserk) یه پیام تبریک و Advice مشتی به کیشیموتو بدن... :d

البته فکر کنم روشون نمیشه از غارشون در بیان... بانو کاتسورا که همین روزهاست جان به جان آفرین تسلیم کنه.... استاد Miura هم احتمالاً داره رو مانگای جدید کار میکنه!!:|
اصلاً عاشق این Miuraم من... به چپه خودشم حساب نمیکنه داستان نصفه مونده و از پروژه‌های نو و فتح قله‌های جدید سخن میگه! :bighug::d

@TCSCELL

FSN UBW قراره مثل FateZero دو فصل باشه ... فصل اول پاییزه که داره پخش میشه (12 یا 13 قسمت)
فصل دوم هم بهار 2015 (اونم 12 یا 13 قسمت)

الان چی شد دقیقا؟ مگه رین اخر اپیزود 4 نرفت دنبال کستر؟ پس چرا خیلی سرحال تو مدرسه بود این اپیزود؟ یعنی نتونسته کستر رو پیدا کنه؟ یا بهش نرسیده مثلا؟ بعدشم این رین خوددرگیری داره؟ نه ب اینکه میگه میخوام بکشمتو بُخورمتو و ..... نه ب اینکه میگه بیا صلح کنیم:|بعد ی چیزه دیگه منظوره شیرو از اینکه میگفت "پدرم مرده و ... " اینه ک کیریتسوگو مرده؟(کی ؟ کجا؟:d) پس چرا ب اون فوجینه و ساکورا گفت سیبر یکی از اشنا هایی کیرتسوگو هستش ک اومده ببینتش؟

من خیلی مشتاقم Katsura Hoshino (مانگاکا D.Gray-Man) یا Miura Kentaro (مانگاکا Berserk) یه پیام تبریک و Advice مشتی به کیشیموتو بدن... :d
مگه هنوز زندس؟:d.یه بار مریض میشه!یه بار دستش میشکنه!یه بار میره زیر ماشین:d

Akatsuki خیلی خوبه به نظرم ولی فکر نمیکنم ازون دسته کارایی باشه که همه خوششون بیاد:-"به غیر از این نسبت به ادامه ی کار یکم بدبینم و بعید میدونم توی قسمتای بعدی مثل اوایلش خوب باشه(هرچند انتظارم خیلی ازش پایین بود،احتمالاً به خاطر همینه که ازش راضیم:-")
ولی Shingeki...:xواقعاً عالیه!از بین این سه تا فکر میکنم Shingeki no Bahamut گزینه ی خیلی بهتری برای دیدن هست
دقیقاً منظور شیرو از پدرش که مرده کی بود؟:|کیریتسوگو که نبود؟:crying1:(چون همین اپیزود قبل یه طوری با فوجیمورا راجبش حرف میزدن که انگار زندس!)

آخرین ویرایش:
Akatsuki خیلی خوبه به نظرم ولی فکر نمیکنم ازون دسته کارایی باشه که همه خوششون بیاد:-"به غیر از این نسبت به ادامه ی کار یکم بدبینم و بعید میدونم توی قسمتای بعدی مثل اوایلش خوب باشه(هرچند انتظارم خیلی ازش پایین بود،احتمالاً به خاطر همینه که ازش راضیم:-")
ولی Shingeki...:xواقعاً عالیه!از بین این سه تا فکر میکنم Shingeki no Bahamut گزینه ی خیلی بهتری برای دیدن هست
دقیقا نظر منم همینه! :d هم در مورد آکاتسوکی،هم اینکه کدوم رو ببینی! :-"
البته من با شینگکی یک بخشاییش مشکل دارم :-" ولی خوب،در کل انیمه ی باحالیه! >:) :d همین شینگکی رو ببین :d

---
من بالاخره موشیشی قسمت 14 رو دیدم :-" (هنوز 11-12-13 رو ندیدم :| اصلا قاطی پاطی شد اوضاع دیدنم ولی خوب...:| :-" )
آقا من کلا با این سفر در زمان و دنیای موازی و اینجور چیزا مشکل داشتم:| از شانس ما هم این قسمتم از اینا بود:-"
کلا من این چیزا رو میبینم هنگ میکنم! :d هم سر S;G و هم BS:I چندین نفر اومدن کمک که سیم های مغز من رو درست کردن :)) :d

اون قسمت 11-12 ، با کدامین فن سابه :-" بعضی انیمه ها رو نمیزنند با چی هماهنگه من همیشه سر این موارد درگیرم:(( آخرین OVA شینگکی رو هم ندیدم هنوز:| :d

Mahouka Koukou no Rettousei رو دیدم ... نمیتونم برای دیدن دنبالش صبر کنم ...

رفتم چک کردم این که تازه 2 ماهه تموم شده ... فصل دوم رو کی میسازن؟؟؟ ... میخوام هر چی زودتر دنبالش رو ببینم ...
20.gif

چون اخرش نیمه کاره موند و باید منتظر فصل دومش باشیم ... نمیشه نظر قطعی در موردش داد ... اما خوب خیلی عالی و فوق العاده بود ... برای یه انیمه بین مثل من هر چیزی که دوست داشتم توش چپونده بودن ... اگه فصل دومش بیاد و اون باقی مونده انتظارات منو براورده کنه ... بی شک یکی از محبوب ترین انیمه هام میشه ... خیلی دوستش داشتم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or