vaan 2
کاربر سایت
Valkyria Chronicles هم تموم شد ... انیمه فوق العاده عالیه که از نظر من میتونست خیلی بهتر از این هم باشه ... نمیشه گفت کم کاری ولی یه جورایی حفظ حال و هوای فانتزی با اون جنگ و شدید و خونین یه جور تناقض و تضاد رو به وجود میورد ... تا حدودی طنز انیمه قوی نبود (دو دل بودن تو واقعا خندوندن بیننده ... نهایتش باعث میشد نیشخند بزنی ... فکر میکنم به خاطر خارج نشدن از حال و هوای جنگی انیمه بود ) ... که اینم از همون تضاد ها به خاطر شرایط انیمه بود ...
حالا این قدر انتقاد کردم فکر نکنید خیلی بده نه خیلی هم عالیه انیمه بی عیب و نقصیه ... اصلا خیلی سخت بشه ازش ایراد گرفت ...
الان فقط نکات منفیش رو که به نظرم اومد گفتم نکات مثبت و عالیش باشه برای وقتی خودتون دیدیدن
امتیاز 9/10
اگه ندیدید این انیمه فوق العاده و کم نظیر رو از دستش ندید
خیلی هیجان انگیز بود ... 3 قسمت اول زیاد جالب نبود ... ولی از قسمت 4 تا 13 انقدر هیجان انگیز بود که یادم نیست اخرین باری که انقدر ادرنالین تو بدنم تزریق شد کی بود ... دست راستم شروع کرده بود به لرزیدن
اما نمیدونم چرا ... شاید به خاطر هایپ و تعریف و تمجید بیش از حد بوده که شاید انقدر انتظارم ازش بالا بود ... ولی واقعا در اون حد نبود ... (من از روی انیمه میگم و از اتفاقاتی که تو مانگا افتاده بی خبرم) ... اینکه بگیم یکی از بهترین انیمه های تاریخ ... یکمی اغراق امیزه ...
یه سوال که همیشه برام پیش میاد اینه که نویسنده ها هیچ ایده ای برای پایان داستانشون ندارن ... تمام طول داستان شخصیت ها برای رسیدن به اهدافشون میجنگن ... بیننده هم دنبال میکنه تا تلاش شخصیت ها و در نهایت موفقیت و ثمره کارشون رو ببینه ... اما در نهایت 10 -20 ثانیه از اون چیزی که ساعت ها یا روزها و سال ها منتظرش بود نصیبش میشه ... این واقعا احمقانه است ...
من حداقل انتظاری که از پایان والکریا داشتم حداقل این بود که الشیا رو تو نونوایی در حال نون پختن ببینمش ... باقی شخصیت ها یعنی تمام رویاشون این بود که برگردن پیش خونوادشون ... ؟؟؟ پس اصلا چرا به گروه شبه نظامی پیوستن ...
فالدیو گه نابود مطلق شد رفت ...
فقط هم میخواستن سر گیرا ترین کارکتر داستان رو زیر اب کنن ...
من حداقل انتظاری که از پایان والکریا داشتم حداقل این بود که الشیا رو تو نونوایی در حال نون پختن ببینمش ... باقی شخصیت ها یعنی تمام رویاشون این بود که برگردن پیش خونوادشون ... ؟؟؟ پس اصلا چرا به گروه شبه نظامی پیوستن ...
فالدیو گه نابود مطلق شد رفت ...
فقط هم میخواستن سر گیرا ترین کارکتر داستان رو زیر اب کنن ...
حالا این قدر انتقاد کردم فکر نکنید خیلی بده نه خیلی هم عالیه انیمه بی عیب و نقصیه ... اصلا خیلی سخت بشه ازش ایراد گرفت ...
الان فقط نکات منفیش رو که به نظرم اومد گفتم نکات مثبت و عالیش باشه برای وقتی خودتون دیدیدن
امتیاز 9/10
اگه ندیدید این انیمه فوق العاده و کم نظیر رو از دستش ندید
خیلی هیجان انگیز بود ... 3 قسمت اول زیاد جالب نبود ... ولی از قسمت 4 تا 13 انقدر هیجان انگیز بود که یادم نیست اخرین باری که انقدر ادرنالین تو بدنم تزریق شد کی بود ... دست راستم شروع کرده بود به لرزیدن
اما نمیدونم چرا ... شاید به خاطر هایپ و تعریف و تمجید بیش از حد بوده که شاید انقدر انتظارم ازش بالا بود ... ولی واقعا در اون حد نبود ... (من از روی انیمه میگم و از اتفاقاتی که تو مانگا افتاده بی خبرم) ... اینکه بگیم یکی از بهترین انیمه های تاریخ ... یکمی اغراق امیزه ...
آخرین ویرایش:

:d
:d
) و World Trigger(
) ُ دراپ کردم خواستم ی چیزی جایگزینشون کنم ک بین این سه تا گیر کردم Terra Formars و Akatsuki no Yona و Shingeki no Bahamut.. ممنون میشم عزیزانی دیدن بگن کدوم بهتره

:dیعنی ممکنه باعث بشه مانگا ادامه پیدا کنه؟!
فک کنم فقط ناروتو 10 تا Mode توش داشته باشه
البته برای ما که مانگا رو میخونیم روانی کنندست
آخرین OVA شینگکی رو هم ندیدم هنوز