Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خوب من تا 15 روز دیگه از شر این خدمت کوفتی راحت میشم، از انیمه های 2014 هیچکدومو ندیدم،دوستان یه چند تا پیشنهاد بدن ممنون میشم.

با این تاپ تن موافق هستین:

1
No Game, No Life

Fate/Stay Night [Unlimited Blade Works]

Tokyo Ghoul

Black Bullet

Akame ga Kill!

Aldnoah.Zero

Sword Art Online II

Zankyou no Terror

Psycho-Pass II

Noragami

Top ten animes in 2014

منم به نظری درمورد انیمه های سال 2014 بدم :

ار فصل زمستون شروع میکنم که فصل اول هستش :

راستش زیاد فصل پرباری نبود انیمه هایی هم که بهشون دل بسته بودیم انتظارات رو براورده نکردن کارهایی مثل Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Ren که به مراتب فصل اول بهتری داشت و یا کاری مثل Toaru Hikuushi e no Koiuta که اصلآ کار خوبی از اب در نیومد با اینکه شروع خوبی داشت
و اما از کار های خوب فصل میشه به :

Gin no Saji 2nd Season
Nisekoi
Noragami

و کارهای بی ادعایی مثل : D-Frag! و Witch Craft Works هم حضور داشتن

بهار :

این فصل رو میشه فصل ورزشی دونست به خاطر کار های مثل :

Abarenbou Kishi!! Matsutarou که مورد پسند همه نیست و سبک خاصی داره
Baby Steps بهترین انیمه ورزشی سال
Haikyuu!! جذاب و دوست داشتنی
Ping Pong The Animation که خیلی ها به خاطر سبک گرافیکیش باهاش کنار نمیان ولی از نظر داستانی حرف نداره و دیدن فیلمش هم توصیه میشه

ولی این فصل متکی به انیمه های ورزشی نبود کارهای خوب دیگه ای هم داشت :

Break Blade یه کار بی سر و ته
Mahouka Koukou no Rettousei یکی از خوش ساخت ترین اکشن های دنیای انیمه رو داره
No Game No Life کار خوش ساخت و متفاوت

یه سری کار معمولی یا جداب برای قشر خاص هم داشت که بهش اشاره ای نکردم

تابستان :

فصل بدی نبود بهتر از اینم میتونست باشه

Akame ga Kill! مبارزه مبارزه مبارزه ......
Aldnoah.Zero امیدوار به اینده
Barakamon دوست داستنی
Gekkan Shoujo Nozaki-kun فراتر از انتظار
Kuroshitsuji: Book of Circus قابل توجه
Sword Art Online II تکلیفش با خودشم مشخص نیست
Tokyo Ghoul چی بگم 10 هفته انتظار واقعآ زیاده
Zankyou no Terror بی حرف و حدیث

در مورد فصل پاییز هم که همین چند روز پیش نظر دادم و دوستان دیگه هم نظراتشون رو میگن و کار خوب تو این فصل زیاده

در این بین ممکنه انیمه ای هم جا افتاده باشه که دیگه ذهنم همینقدر کشش داشت امسال فکر کنم رکورد تعداد انیمه های فصلی که تو این چند سال اخیر دیدم رو هم شکستم:d

شیرو بنده خدا خیلی خوبه! :دی البته میدونم نسخه قبلی یه مدل دیگه بوده و ملت بهش اعتراض داشتن، ولی اینجا واقعاً مشکلی نداره. بدون اینکه آموزش های خفن دیده باشه، داره خیلی عالی کار میکنه. :دی

آقا این نقش ساکورا دقیقاً چیه؟! :دی شاید من دقت نکردم، ولی اصلاً توضیح درست حسابی دادن که کلاً جریانش چیه؟ همین طوری برای خودش میره خونه ملت (انگار بی خانمان هست) یا با شیرو یه جوری با احترام صحبت میکنه که انگار رییسش هست و ...
بعد این یارو داداش ساکورا و رین اصلاً توی نسخه قبلی بود؟!! هرچی فکر میکردم چیزی یادم نمیاد! :دی

ن صداپیشه کیریتسوگو تو F/Z هم همین بود!؟:-/ اگه آره که خیلی داغون بود!!:biggrin1: بگذریم ... :biggrin1:
خب مرد مومن توی F/Z در 90% بخش ها صدای کریتسوگو رو در اوج شنیدی، ولی اینجا بنده خدا در حالت افسردگی و غم بود. :( :دی

بعدشم این رین خوددرگیری داره؟ نه ب اینکه میگه میخوام بکشمتو بُخورمتو و ..... نه ب اینکه میگه بیا صلح کنیم:|بعد ی چیزه دیگه منظوره شیرو از اینکه میگفت "پدرم مرده و ... " اینه ک کیریتسوگو مرده؟(کی ؟ کجا؟:d) پس چرا ب اون فوجینه و ساکورا گفت سیبر یکی از اشنا هایی کیرتسوگو هستش ک اومده ببینتش؟
کلاً این رین مشکلات مغزی داره! :دی باید از همون اول می اومد به شیرو میگفت با همدیگه همکاری کنیم و هر دو Servantـشون با کمک همدیگه بیفتن به جون Servantهای دیگه. آخرش که همه رو منهدم کردن هم این دو تا Servant با هم بجنگن و بالاخره یکی میمیره دیگه! :دی نمیدونم چرا انقدر اصرار داره شیروی بدبخت رو بکشه!
کریتسوگو هم مرده دیگه. :( اون تیکه احتمالاً زیرنویسش زیاد خوب نبوده، وگرنه فکر میکنم منظور این بود که بانو قدیما می اومده به کریتسوگو سر میزده، نه اینکه الآن برای سر زدن اومده باشه.

آریا و سینا :دی
باو این رین چون از اول آرزو داشت که سیبر ، یکی از قدرتمند ترین سرونت هارو:دی احضار کنه اما نتونست و حالا میبینیه سرونت شیرو شده اینقدر اعصابش خورده!:دی
بعدشم امیر آکیبا اگه من دستم بهت برسه!:| چقدر از این شیرو معصوم بد گفتی تو!:(:| اتفاقا خیلی شخصیت معصوم و ساده ای داره!:( ولی واقعا این شیرو بانو ارتوریا رو تو مضیغه!؟:-/ :دی گذاشته :| نمیتونه جادوی مورد نیازش رو تامین کنه!:(
قسمت بعد هم جنگ نداره و دو قسمت بعد جنگ داره!

@آریا
بعد این یارو داداش ساکورا و رین اصلاً توی نسخه قبلی بود؟!! هرچی فکر میکردم چیزی یادم نمیاد! :biggrin1:
نه اون برادر رین و ساکورا نیست! برادر ساکوراست :d یعنی در اصل برادر که نه! :d
پسر ـه برادر کاریا میباشد!
ایشون :

قسمت 21 کریتسوگو زده بود نفلش کرده بود و ازش بازجویی میکرد:-"

در مورد شیرو هم،همینش رو اعصابه! یک نووب بیاد چنین کارهایی بکنه :| حالا کلا چرت و پرت گفتناش که فاکتور بگیریم:-" یه جمله ی خیلی معروفی هم داره که بین المللی ترول میشه! :-" خیلی دوست دارم ببینم توی این نسخه هم هست یا نه! >:) :d
نمیدونم میتونم در رابطه با پایان Fate چیزی بگم یا نه! :-" تا به بیخود بودن هرچه تمام تر این کاراکتر پی ببرید! :d تو اسپویلر میگم! :d
یک نووب به تمام معنا در زمینه ی جادوگری! توی دو هفته چنان متحول میشه!!! که میزنه کوتومینه رو کتلت میکنه!!! :| :| :| کوتومینه ای که کریتسوگو هم صاف شد تا زدش! :|
حالا اونم چطوری!!! تا نیم میلی متری مرگ میره، یکهو چنان نیرویی میگیره که میزنه کوتومینه رو نفله میکنه :|
یعنی کسی با این اوصاف بگه شیرو :x :x :x باید بره خودش رو بکشه :-" چون رسما به کل F/Z و مخصوصا کریتسوگو! داره توهین میکنه :|
البته این بشر انقدر بیخود بود(از عاشق سیبر شدن و قرار گذاشتنش! :| ) بگیر، تا پریدن جلوی ضربه ی برسرکر برای نجات سیبر! :| و خیلی کارهای مضخرف دیگه! :| (آها یادم رفت بگم!!! تاسیس مهدکودک! :| )

کلا توی خط Fate آشغال به تمام معنا بود،ولی قبول دارم الان دارن بهتر نشونش میدن:-" ولی کلا شیرو،بازم همون شیروـه :| به جای این بشر،همین رین و ساکورا(ساکورای F/Z ! ) باید شخصیت های اصلی F/SN باشن:| و یا حتی ایلیا :-"
---
سینا 5 ساعت دیگه نظرسنجی یادت نره :-" یک هفته :d
---
الان این رو دیدم :
http://www.playstationtrophies.org/game/digimon-all-star-rumble/trophies/
گویا فایتینگ هم هست :(( یه دیجیمون فایتینگ روی PS1 بود،عالی بودش :(( بهترین بازی دیجیمون :x :(
---
مصاحبه با کیشیموتو در مورد شروع و پایان و کلا ناروتو :-"
http://www.saiyanisland.com/2014/11/kishimoto-sensei-speaks-after-narutos-finale/
جواب ـه سؤال آخر! =)) =)) :d
بخش نظرات ، نظر دوم : :))+:((

آخرین ویرایش:
@Akiba

یعنی دلایلت فقط به درد خودت میخوره:دی این چیزایی که تو میگی دیگه جزو شخصیت پردازی این کاراکتر هست. حالا تو خوشت نمیاد، من خوشم میاد:دی همه که نباید اون جوری که تو دوست داری باشن:دی

در مورد نظرسنجی هم برین رو سر [MENTION=41]parham_safa[/MENTION] خراب بشین:دی من فقط میتونم اضافه کنم، نمیتونم حذف کنم!!:دی

@Akiba

یعنی دلایلت فقط به درد خودت میخوره:دی این چیزایی که تو میگی دیگه جزو شخصیت پردازی این کاراکتر هست. حالا تو خوشت نمیاد، من خوشم میاد:دی همه که نباید اون جوری که تو دوست داری باشن:دی

در مورد نظرسنجی هم برین رو سر @parham_safa خراب بشین:دی من فقط میتونم اضافه کنم، نمیتونم حذف کنم!!:دی
اینکه این کاراکتر انقدر افتضاحه خوشت میاد؟ :-" کاراکتری که 180 درجه با کریتسوگو هم تفاوت داره، از هر نظری که حسابش کنی! :d
منم قبلا تگفتم همه باید جوری که من دوست دارم باشن! :-" اصلا همین F/Z ، خیلی هاشون (اکثرشون! ) جوری نیستن که من دوست دارم!!! :d ولی کاراکترهای خیلی خیلی خوفی بودن! :d اما این... :| ولش کن8-|

عجب اوضاع عجیب غریبیه عوض کردن نظرسنجی :-" :d
خوبه صداش زدی بیاد:-" دیگه نیاز نیست بریم سراغش:-" :d

Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! رو دیدم
چقدر این انیمه منو یاد خودم تو دوران دبیرستان و بعد از اون می اندازه ... البته تو این انیمه دیگه پیاز داغش رو زیاد کرده ... ما تو جمع خودمون خیلی از این جور کارا رو انجام میدادیم

به خصوص سر هری پاتر و ناروتو ... دیگه وارد جزئیات نمیشم که چی کار میکردیم ...
24.gif
الان که دارم فکر میکنم خیلی برام عجیبه که هیچکدوم از دوستام این کارامون براشون عجیب و مسخره نبود ..

این انیمه رو که میخواستم شروع کنم ... با ذهنیت اینکه این چند وقت خیلی انیمه خوب و سطح بالا دیدم و وقتشه یه انیمه متوسط ببینم شروع کردم ... ولی انگار تو انیمه هایی که ارشیو کردم همچین چیزی تعریف نشده و همشون فوق العاده از اب در میان ...
4.gif
8.gif

مثل باقی کار های کیوتو که یه موضوع ساده و کم اهمیت رو میگرن و انچنان اب و تابش میدن و جذابش میکنن که اخرش بیننده حیرت زده میشه. Chuunibyou Demo Koi ga Shitai! هم از این فرمول مستثنا نیست ... یه موضوع ساده که ممکنه برای خیلی ها تو سال ها نو جوانی پیش بیاد و بعد چند وقت هم به کل یادشون میره ... بیان همچین داستان عمیق و غنی ازش خلق
کنن (به خصوص جنبه های طنز، درام و رومنس ) کاریه که تو دنیا فقط از یه استودیو بر میاد ...

شخصیت پردازی ها هم که مثل همیشه منحصر به فرد بود ... این موضوع حداقل برای من ثابت شده است که کارکتر های انیمه های کیوتو کاملا منحصر به فردن و هیچ نمونه مشابهی حتی در کوچکترین جزئیات ندارن ... و این موضوع خیلی به جذابیت و حس تازگی که انیمه های کیوتو کمک میکنه .. در حالی که تمام انیمه هایی که میسازه ... مدرسه ای و بخشی از زندگیه...

نیمه اول داستان زیاد از نظر دیالوگ قوی نیست و بیشتر روی حماقت و اسکولی کارکتر ها تمرکز داره ... ولی تو نیمه دوم این ضعف هم بر طرف میشه ... با اشنایی بیشتر با شخصیت ها و هویت و پس زمینشون ... کارکتر ها هم برجسته و قویتر میشن و هم سطح گفتمان و دیالوگ تو انیمه خیلی سطح بالاتری به خودش میگیره ...

طراحی و ارت انیمه خیلی رئال و همچنین به شدت خوش اب و رنگ بود ... تو خلق مناظر هم خیلی عالی عمل کرده بودن ...

620689d1415583544-%D8%B5%D8%B5%D8%B5%D8%B5.jpg

جنبه های گرافیکی و جلوه های ویژه این انیمه به حدی بالا بود ... که واقعا ارزو کردم کیوتو یه انیمه سوپر نچرال و جنگی بسازه ... (از هر لحاظ تو یه لول دیگه این)

موسیقی متن با کلی اهنگ متنوع و کاملا هماهنگ و مناسب برای بخش های متفاوت،خیلی خوب بود ... opوed هم خیلی خوب بودن ... دوست دارم بگم هم خیلی ناز بودن هم خیلی خفن ...
صدا گذاری هم خیلی مناسب بود ... اون دو صدا بودن تویا هم خیلی باحال بود ... کلا یه شخصیت دیگه میشد.

.................................................. ..........

این سبک انیمه ها شاید در ظاهر خیلی هیجان انگیز ، جذاب و فوق العاده به نظر نیان ... ولی نه تنها اینطور نیست بلکه در کنار اینها عنصر دوست داشتنی بودن هم با خودشون دارن ...
من هر جور فکر میکنم نمیتونم ایراد خاصی از این انیمه بگیرم و دلیلی نمیبینم که بتونم نمره ای ازش کم کنم ... به طور قطع یه
620693d1415587059-10-10-star.jpg
دیگه.

__________________________________________________ _____________

اگه یه رومنس خوب و دوست داشتنی با طنز و مخلفات قوی میخوایید ببینید ... این انیمه رو از دست ندید

جنبه های گرافیکی و جلوه های ویژه این انیمه به حدی بالا بود ... که واقعا ارزو کردم کیوتو یه انیمه سوپر نچرال و جنگی بسازه ... (از هر لحاظ تو یه لول دیگه این)
کاشکی این کیوتو به جای یه کار جدید میومد ادامه ی این Full Metal Panic بدبخت رو میساخت که الان یه دهه اس که داستانش لنگ در هوا مونده:-" در حال حاضر یکی از معضلات زندگی من این شده که بلاخره این مغز تک سلولی گروهبان ساگارا سوسکه که به عمرش به غیر از اسلحه و جنگ چیز دیگه ای ندیده و توی زمینه ی احساسات انسانی هم مشکلات عدیده داره (البته نه به فضاحت ایناهو:-") متوجه ی عشق کانامه میشه و این دو تا بهم دیگه میرسن یا نه:d
حالا که یادی از FMP کردم یه دو تا عکس هم ازش بزارم که یادش زنده بشه:-":d

در مورد شیرو: قبول دارم که توی این سری جدید کمتر روی نروه:d البته باید توی قسمت بعدی هم ببینمش تا کاملا مطمئن بشم:-"

آخرین ویرایش:
24853551769464700562.jpg

خب سری Monogatari رو هم بلاخره کامل کردم و از این به بعد باید منتظر پخش فصول بعدی باشم، البته کمتر از دو ماه دیگه یه اسپشال 4 قسمتی قراره ازش بیاد که خیلی هم خوب:d
به طور کلی انیمه ی عجیبی بود که توضیح دادن در موردش خیلی سخته. داستانش یه چیز خاص و رندومه که هر 4-5 قسمت هم موضوع عوض میشه، در کل توضیحی بهتر از اینکه یه پسره با روح و دنیای ماورا طبیعه و چنتا دختر:d همش سر و کله میزنه به ذهنم نمیرسه، باید خودتون ببینید تا بهتر متوجه بشید
دوتا ویژگی داشت که من خیلی خوشم میومد ازش، یکی آرت و طراحی هنریشه که اگه Madoka Magica رو دیده باشین براتون آشناست یه جورایی، ولی خب به نظر من مونوگاتاری خیلی قشنگ تره، چیزای عجیب غریبش کمتره و به طور کلی خوشگل تره، عادی تره، بیشتر میتونی باهاش ارتباط برقرار کنی!:d
و اما بهترین قسمت دیالوگای انیمه هستش، یعنی آدم میتونه پای این سری بشینه و به اندازه ی 10 صفحه حرف ها و جمله های قشنگ از میون چیزایی که شخصیتا میگن در بیاره تو فـــیس دوغ استاتوس کنه و چپ و راست لایک بخوره:d حقیقتا دیالوگا عالین، عالی. واسه همین داشتن یه زیرنویس درست و حسابی برا این انیمه واجبه، از هیچ جمله ای نباید غافل موند:d همه ی شخصیتا حتی اونایی که فرعی هستن هم یه جورایی دوست داشتنین
نقطه ضعفش هم به نظرم از بس همش حرفه و تقریبا اتفاق خاصی نمیوفته، با وجود اینکه بهترین قسمتاش همین حرف زدناشونه، اما بعضی وقتا واقعا کسل کننده میشه برات و خوابت میگیره

در کل بسیار عالی بود و بخوام نمره بدم به هرکدومشون:
Bakemonogatari: 8
شروع خیلی خوبی که باعث میشه شدیدا بخوای بقیه سری رو ببینی

Nisemonogatari: 9
تقریبا مثل قبلی، فقط خیلی خنده دار بود و چنتا صحنه داشت که رسما کف زمین پخش شدم:d میزان اچی هم نسبت به بقیه شون بیشتره تو این یکی:-"

Nekomonogatari: 7
خوب بود، فقط زیاد علاقه مند به هانه کاوا نیستم بخاطر همین جذابیتش برام کمتر بود

Second Season: 8
مثل Bakemonogatari، خیلی خوب بود. پرطرفدارترین فصل هم همینه ولی خب برا من در حد استانداردهای سری بود نه بیشتر:d

Hanamonogatari: 6
اواسطش شدیدا خسته کننده شد، مجبور شدم 3-4 بار ول کنم هروقت حوصلم اومد دوباره ادامه بدم، اگه بخاطر کانبارو نبود شاید کمتر هم میدادم

انتظار داشتین کی باشه؟ خب معلومه دیگه سنجوگاهارا سنپای>:d:d
14792399735575502633.jpg

البته که کایکی هم خیلی خوب بود:d

@Akiba
البته این بشر انقدر بیخود بود(از عاشق سیبر شدن و قرار گذاشتنش! :| ) بگیر، تا پریدن جلوی ضربه ی برسرکر برای نجات سیبر! :|
امیر حالت خوب هست اصلا:-/ مثلا تو جای شیرو بودی چیکار میکردی؟:-/ میزاشتی سرونتت بمیره؟ شخصیتی مثل شیرو که همچین ادمی هست اصلا بهش نمیخوره که بزاره سرونتش بمیره! وقتی که سیبر ، شیرو رو از مرگ حتمی جلوی برسرکر انجام داد از شیرو چه انتظاری داری؟
حالا اگه ویور این کار رو میکرد میگفتی : آه ! عشق جوانمردی بین شاه فاتحان و مسترش چقدر زیاد بود که باعث شد ویور برای نجات اسکندر این کار رو بکنه و .....!:)) :دی
اصلا بگو ببینم ، این ویور خان شما تو فیت زیرو چیکار بلد انجام بده:-/ ؟ جز اینکه همه کار هارو سرونتش انجام میداد!:دی برو همون اپیزود 11 بود فکر کنم که اساسین هارو میبینه ، قیافش چیجور میشه!:)) اما شیرو چی؟ اینقدر بچه ترسو هست؟:دی

@Akiba
امیر حالت خوب هست اصلا:-/ مثلا تو جای شیرو بودی چیکار میکردی؟:-/ میزاشتی سرونتت بمیره؟ شخصیتی مثل شیرو که همچین ادمی هست اصلا بهش نمیخوره که بزاره سرونتش بمیره! وقتی که سیبر ، شیرو رو از مرگ حتمی جلوی برسرکر انجام داد از شیرو چه انتظاری داری؟
حالا اگه ویور این کار رو میکرد میگفتی : آه ! عشق جوانمردی بین شاه فاتحان و مسترش چقدر زیاد بود که باعث شد ویور برای نجات اسکندر این کار رو بکنه و .....!:)) :دی
اصلا بگو ببینم ، این ویور خان شما تو فیت زیرو چیکار بلد انجام بده:-/ ؟ جز اینکه همه کار هارو سرونتش انجام میداد!:دی برو همون اپیزود 11 بود فکر کنم که اساسین هارو میبینه ، قیافش چیجور میشه!:)) اما شیرو چی؟ اینقدر بچه ترسو هست؟:دی
سرونتت بمیره؟ :d رسما آدم حساب نکردن یک جنگجو بود! بدتر از اون میدونی چیه؟ اینکه مثلا تو میگی با اون ضربه سیبر بمیره،ولی شیرو نمیمیره =)) اون یه جنگجو،با زره و فلان و بیسار ! اینجا یک یارو که از جادوگری هیچی حالیش نیست(سرونتش هم که به تخیلی ترین شکل ممکن احضار شد! :d ) و به طور کلی از هیچی،هیچی حالیش نیست:-" میپره وسط جنگ! جلوی ضربه ی دشمن! اونم کی؟؟؟؟ برسرکر! :d من حرفی ندارم:-"
تو خودت همین ضربات برسرک رو ببین، اون بشر رسما هنگ کرده بود اینجا چه خبره و این چه مبارزه ایه! :d یدونه از ضرباتی رو که سیبر دفع میکرد رو فرض کن میخورد به پهلوی شیرو! :-" زخمی که هیچ! باید رسما از وسط نصف میشد! :d
من با این کارش که پرید وسط اون مبارزه و دست سیبر رو گرفت و کشید کنار مشکلی ندارم! ولی اینکه بپری جلوی ضربه ی مستقیم برسرکر خیلی فرق داره با این قضیه! :d

ویور خدا رو شکر انقدر خر نیست چنین کاری بکنه! :d

ویور توی مبارزه هیچکاری نکرد! هیچی هم بلد نبود در این زمینه! :d درش شکی نیست! اما چیکار کرد؟ رفتن مقر کستر رو پیدا کردن:p اونم با جادوگری اینکارا رو انجام داد نه رو هوا! :d
کلا ویور نه فقط قسمت 11 ، همه جا همینطوری بود! غیر از قسمت 23 ! :d

مطمئن باش اگر ویور انقدر دیوانه بود که چنین کارهای احمقانه ای بکنه!!! یا برداره به مسخره ترین شکل ممکن مثلا کریتسوگو یا کوتومینه رو شکست بده =)) ، الان جاش اینجایی که الان هست :x نبود! :d

راستی در مورد ترسویی ویور، شما رو به حرف های اسکندر توی قسمت 5 جلب میکنم :p رسما تمام مسترهایی که خودشون رو توی سایه مخفی میکردن رو برد زیر سؤال :p حالا ویور با تمام ترسوییش تنها کسی بود که توی تمام صحنه های مبارزه حضور داشت! :d >:) نه ارباب بدل فرستاده بود! :-" نه توی خونش نشسته بود که دستور بده! نه هم توی سایه قایم شده بود :d
کلا ویور ( مثل بقیه ی کاراکترهای F/Z ) کاراکتر بالانسی بود! نه قدرت های یکهویی داشت، نه کاری فراتر از توان خودش کرد! :d چیزی بود که بود! :d
شعار صلح جهانی و این چیزا هم نمیداد وقتی کاری بلد نیست! :d
ولی خوشم میاد از شیرو و کریتسوگو قدم بیشتری برای صلح جهانی برداشت با نابودی جام! >:)
با نجات خاندان آرچیبالد هم که ، رسما جواب کینث رو هم آخر کار داد! :d

اصلا این حمایت با جان و دل شما از شیرو،خیلی باحاله! :))
پیشنهاد میکنم F/SN قبلی رو هم،همین 4-5 قسمت اول رو ببینید! :d
البته کلا خاک بر سر جام :-" یعنی گزینه های جادوگری بهتری توی دنیا نبودن که برداشته این مسترها رو انتخاب کرده:-" فکر کنم بعد از جنگ 4ـم جام دیوونه شده :-" :d (بعد از سومی هم که نفرین شده ، شد! :-" )

---
در مورد FullMetal Panic ...
فصل دومش از بقیه ی فصلاش بهتر بود:-" :d

آخرین ویرایش:
کاشکی این کیوتو به جای یه کار جدید میومد ادامه ی این Full Metal Panic بدبخت رو میساخت که الان یه دهه اس که داستانش لنگ در هوا مونده:-" در حال حاضر یکی از معضلات زندگی من این شده که بلاخره این مغز تک سلولی گروهبان ساگارا سوسکه که به عمرش به غیر از اسلحه و جنگ چیز دیگه ای ندیده و توی زمینه ی احساسات انسانی هم مشکلات عدیده داره (البته نه به فضاحت ایناهو:-") متوجه ی عشق کانامه میشه و این دو تا بهم دیگه میرسن یا نه:d
حالا که یادی از FMP کردم یه دو تا عکس هم ازش بزارم که یادش زنده بشه:-":d

در مورد شیرو: قبول دارم که توی این سری جدید کمتر روی نروه:d البته باید توی قسمت بعدی هم ببینمش تا کاملا مطمئن بشم:-"

بابا این قبری که روش سینه میزنید ... مرده توش نیست ... هیچ جوره به نظرم راه نداره کیوتو فصل جدید برای فول متال بسازه ... فول متال هم داستانش همچین لنگ در هوا نموند ...
اخرش که گائورن کشته شد و سوسکه ساگارا هم برگشت پیش کانامه جونش .. (اصلا معلوم نیست من تسا فن هستم) و یه زندگی خوش دبیرستانی رو میگزروند ...
خیلی بعید میدونم بعد از اون پایان و بعد از 10 سال بخواد فول متال پنیک رو احیا بکنه .
ما چی بگیم که 4 ساله داریم برای فصل سوم K-ON بر سر سینه میزنیم و کیوتو هم فقط تکذیب میکنه ...

عکس بهتر نداشتی بزاری

url

تسا چان کاوایی :x

اینجا یک یارو که از جادوگری هیچی حالیش نیست(سرونتش هم که به تخیلی ترین شکل ممکن احضار شد! :d ) و به طور کلی از هیچی،هیچی حالیش نیست:-" میپره وسط جنگ! جلوی ضربه ی دشمن! اونم کی؟؟؟؟ برسرکر! :d من حرفی ندارم:-"
تو با خودت چند چندی!؟:دی کجا رو میگی شیرو پرید وسط جنگ!!؟:-/ سیبر فقط یه جا از شیرو مستقیم دفاع میکنه اونم همون اول جنگه که شیرو و رین دارن فرار میکنن یهو برسرکر میپره سمتشون که بزنشون! شیرو باید دقیقا چیکار میکرد که تو خوشت بیاد!؟ :-/ داشت فرار میکرد دیگه!:دی
دفعه دوم هم که فهمید آرچر میخواد یه ضربه مهلک بزنه از دور، سریع اومد دست سیبر رو گرفت و رفتن یه جای امن دیگه!
کلا حرفات با عقل جور در نمیاد! نمیدونم تو F/SN قدیمی چی دیدی و چی بوده شیرو و چه اتفاقی افتاده ولی شخصیت پردازی شیروی F/SN 2014 هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خوبه. تو داری از رو کینه (!:دی) های قدیمی اینجوری در موردش حرف میزنی.

هر چند من که حال میکنم:دی خوشم میاد از هر کی بدت میاد، میشه آرتیست انیمه! :-j اون از بانو تو F/Z، اینم از شیرو تو F/SN :-j :دی

تو با خودت چند چندی!؟:دی کجا رو میگی شیرو پرید وسط جنگ!!؟:-/ سیبر فقط یه جا از شیرو مستقیم دفاع میکنه اونم همون اول جنگه که شیرو و رین دارن فرار میکنن یهو برسرکر میپره سمتشون که بزنشون! شیرو باید دقیقا چیکار میکرد که تو خوشت بیاد!؟ :-/ داشت فرار میکرد دیگه!:دی
دفعه دوم هم که فهمید آرچر میخواد یه ضربه مهلک بزنه از دور، سریع اومد دست سیبر رو گرفت و رفتن یه جای امن دیگه!
کلا حرفات با عقل جور در نمیاد! نمیدونم تو F/SN قدیمی چی دیدی و چی بوده شیرو و چه اتفاقی افتاده ولی شخصیت پردازی شیروی F/SN 2014 هیچ مشکلی نداره و خیلی هم خوبه. تو داری از رو کینه (!:دی) های قدیمی اینجوری در موردش حرف میزنی.

هر چند من که حال میکنم:دی خوشم میاد از هر کی بدت میاد، میشه آرتیست انیمه! :-j اون از بانو تو F/Z، اینم از شیرو تو F/SN :-j :دی
باو من که از اول گفتم! توی UBW شیرو اوضاعش خیلی بهتره! :d میگم شیرو انسان بی شعوریست به خاطر خط داستانی Fate (و البته اقتباس داغون تر از خود خط!!! ) میباشد! :d
علاوه بر انیمه، پست ها رو هم درست نمیبینی؟ :p

کلا یکی از دلایلی که من دوست ندارم باز سازی های این چنینی(ریبوت یه جورایی:-" خدا صبر داد به DMC فن ها واقعا :( ) رو ببینم همینه! :d چون بحث مقایسه پیش میاد همیشه! مثلا یکی از دلایلی که FullMetal Alchemist رو نمیبینم،اینه که Brotherhood رو دیدم! :d وقتی انیمه شاهکاره از همه نظر، دیگه نمیرم سراغ خط دیگه ای که شاید رو اعصابم بره! (شایدم 1% بهتر بشه! :-" )
الان F/SN همینه! ولی انقدر فاجعه بود Fate که من هرچی تلاش کردم از حافظم پاکش کنم به کل!!! بدتر، از نظر فاجعه بودن موندگار شد به عنوان بدترین انیمه ای که دیدم! :|

لول! :)) توی F/Z که کلا کاراکتر اصلی سیبر نبود! :)) اونجا کریتسوگو شخصیت اصلی بود رسما از هر زاویه ای بهش نگاه کنی! :d بین سرونت ها هم که رسما اپیک فیل ترین بود! :d نه بقیه آدم حسابش کردن، نه اربابش! :d نه هم نظرسنجی همینجا :d بین سرونت ها بخوای بگی کی اپیک فیل نبوده،فقط میتونی گیلگمش رو بگی! :d
(راستی بحث قسمت 11 شد،قیافه ی ویور رو خوب توجه کرده بودید! قیافه ی سیبر رو به شنیدن حقیقت هم دوباره برید توجه کنید بهش! از قیافه ی ویور خیلی باحال تره :)) :d )

ولی خوب توی همین هم شیرو مشکل داره! اصلا همین که از ساکورا کلفت ساخته، باید سرش رو قطع کرد! :| خدایی اون ساکورا رو اینجوری کردنش،حقش نیست هیت بهش ورزیده بشه؟ :|

خوشم میاد از هر کی بدت میاد، میشه آرتیست انیمه! :-j
من کلا توی 95% انیمه ها کاراکتر اصلی هیچوقت شخصیت محبوبم نیست! :d (شاید فقط فول متال آلکمیست و اشتاینز ; گیت ) اما توی کمتر انیمه ایه که کاراکتر اصلی بشه شخصیت منفورم! :d
به طور معجزه آسایی اون انیمه ها هم کاراکترهای اصلیشون یه مشت کاراکتر به درد نخور میباشن! :-" و آن بالانس به توان بی نهایت میباشن! :-" و ... مهدکودک دخترونه دایر کردن:|
در مورد همین شخصیت های اصلی، من الان توی همین وان پیس هم فقط امیدوارم کاراکتر اصلی زورش به بدمن این آرک نرسه:-" وان پیس رو از نظر قدرت خیلی بالانس تر نسبت به بقیه ی کارهای شونن میدونم! :d ولی خوب...به نظرم (و خیلی های دیگه:-" ) بدمن این آرک فراتر از توان این بشره:-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or