Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

کوتلاس cuttlas
اولین بار بصورت کمیک توی مجله های اسپانیایی زبان معرفی شد،خیلی سال پیش 1983.
بعدها کارتونشم سال 92 به تلویزیون اومد و یک سال جایزه بهترین انیمیشن رو از جشنواره کن گرفت
مابل هم دوس ذختر کوتلاس بود
کلا بشخصه جزو موندگارترین کارتونای بچگیم بود جوری که هنوزم تصاویرش گاهی اوقات از ذهنم رد میشه
118351.jpg

یادش بخیر من چقدر این کارتون دوست داشتم یکی از بهترین و خشن ترین کارتون هایی بود که صدا و سیما پخش کرد البته فکر کنم این کار قسمت های بیشتری داشت که پخش نشد :d

نظر در مورد انیمه های فصل هم تا امشب میگم بعد از گذشت 3 قسمت تقریبآ همشون جا افتادن و ارزش هاشون مشخص شده

یه سوال ضایع که شونصد بار جواب دادید یه بار دیگه هم جواب بدید:d
ترتیب دیدن سری Fate چطوریه؟(ترتیب ساختشون رو نمیگم. ترتیب دیدنشون از نظر فن ها رو میخوام !)
الان unlimited blade works رو دیدم بسیار علاقه مند شدم ولی هیچی از داستان نفهمیدم:d
پ.ن:اگه سری های قبلی انیمیشنشون در حد نصف این 2014 باشه من اینو میبرم تو تاپ 5 م

آخرین ویرایش:
یه سوال ضایع که شونصد بار جواب دادید یه بار دیگه هم جواب بدید:d
ترتیب دیدن سری Fate چطوریه؟(ترتیب ساختشون رو نمیگم. ترتیب دیدنشون از نظر فن ها رو میخوام !)
الان unlimited blade works رو دیدم بسیار علاقه مند شدم ولی هیچی از داستان نفهمیدم:d
پ.ن:اگه سری های قبلی انیمیشنشون در حد نصف این 2014 باشه من اینو میبرم تو تاپ 5 م
FATE ZERO رو اول ببین 25 قسمت!!!بعده اون
unlimited blade works که داره پخش میشه

الان متوجه شدم Psycho pass 2 فقط 11 قسمته :(
خوب داستان خیلی سریعتر داره جلو میره نسبت به فصل 1 که طبیعی هم هست بخاطر 1 قسمت بودنش........
این villain جدید هم خیلی جالبه،خیلی منتظرم ببینم چجوری hue ملت رو پاک :| نگه میداره :d
فقط اینکه 3 قسمت رد شد و کوگامی رو ندیدیم :| باید زودتر نشونش بدن :|

Stay night چی؟
اونی که 2006 پخش شده؟ آشغال! :d اصلا سراغش نرو! این UBW که پخش میشه،یه خط داستانی دیگه ی ویژوال ناول F/SN هست! به عنوان بازسازی اون در نظر بگیرش اصلا! :d
اما F/Z خداااااااست! فقط همین رو بدون! :d یعنی همین UBW هم که داره پخش میشه،نصف F/Z هم نیست:-" و نخواهد شد:-" :d

اقا برای خودم خیلی جالب بود !:دی

آوریل ۱۹۶۶: بتمن به خاور دور مهاجرت کرد و به مانگایی ژاپنی به نام Shonen king رفت. این مانگا یک سال به طول انجامید.

9w95a904hgjxrh2hz7ek.jpg

آخرین ویرایش:
خب شروع کنم :

Akatsuki no Yona E-3 : در کل انیمه بدی نیست با اینکه روند کندی رو دنبال میکنه ولی شیوه روایت داستانی خوبی داره و کاملآ یرای اتفاقات زمینه سازی میکنه که برای یه انیمه فصلی در نوع خودش جالبه

Amagi Brilliant Park E-3 : با اینکه یه کار کلیشه ای نیست ولی زیاد حس خوبی رو به ادم منتقل نمیکنه حالا نمیدونم شایدم هنوز جا نیفتاده ولی تا اینجا انیمه چشمگیری نبوده

Donten ni Warau E-3 : خب از قسمت اول کاملآ مشخص بود که داستان حول محور برادر دوم خواهد چرخید و به نظرم خیلی اتفاق خوبیه که یه کار تکلیفش با خودش مشخص باشه در مورد داستان هم باید بگم که به خوبی داره اوج میگیره و بودن زندان از همون پیش نمایش داستان یک وزنه برای کار به حساب میومد که خیلی به انیمه کمک کرده و در کنار همه این ها وجود کاراکتر های کاریزماتیک جذابیت داستان رو دو چندان کرده ( این انیمه رو حتمآ به امیر پیشنهاد میکنم که ببینه به احتمال 90% خوشش میاد:d )

Fate Stay Night - Unlimited Blade Works E-2 : جو انیمه نسبت به کار قبلی خیلی بهتره و کار خوبی از کار در اومده

Garo Honoo no Kokuin E-2 : واقعیتش اینه که با اینکه خودم دارم کار رو دنبال میکنم ولی کاری نیستش که بخوام به کسی پیشنهاد کنم ببینه تا اینجای کار خیلی چیز خاصی از خودش نشون نداده

Kiseijuu Sei no Kakuritsu E-3 : تا الان یکی از بهترین های فصل بوده شخصیت فوق العاده میگی به عنوان دست راست شینیچی تمام بار قهرمان داستان رو به دوش میکشه و از نظر من در کارهایی که شخصیت اصلی داستان به وقتی که احتیاج داره تا خودش رو به عنوان قهرمان معرفی کنه محرک دیگه وجود داشته باشه که انیمه رو زنده و سر حال نگه داره

Log Horizon 2 E-3 : شروع خوبی و روند ثابتی داشته مخصوصآ تو قسمت سوم که ادم تم بازی بودن کار رو بیشتر احساس میکزد

Madan no Ou to Vanadis E-3 : اگه همینطور یه انیمه جنگی که توش حتی از شیوه ها نقشه ها جنگی استفاده میشه باقی بمونه کاری که کاملآ ازش استقبال میشه

Nanatsu No Taizai E-3 : داستان خوبی داره و کشش ایجاد میکنه شخصیت ها و جو خوش ساختی هم داره خیلی به بخش مبارزات پرداخته نشده ولی تک صحنه هایی هم که تا الان بوده چیز خوبی از اب در اومده

Ookami Shoujo to Kuro Ouji E-2 : اگه اولین باره میخواید همچین سبکی رو دنبال کنید کار بدی نیست ولی برای کسی که بار ها اینجور سبک انیمه رو دیده هیچ جذابیت خاصی نداره

PSYCHO-PASS 2 E-3 : مشکل اصلی من با انیمه و اکانه همچنان سرجاشه اصلآ با فصل اول قابل قیاس نیست کار

Shigatsu Wa Kimi No Uso E-3 : انیمه خیلی خوبی بوده تا حالا و یکی از بهترین های فصل بوده تنها نگرانی در مورد این کار طولانی شدنش و دو فصلی بودن کار هست که امیدوارم جذابیت خودش رو بتونه خفظ کنه و یه کار بالانس رو تا اخر ببینیم

Shingeki no Bahamut Genesis E-3 : خیلی انیمه جالبی بوده و دیدنش به همه طرفدار های این نوع سبک انیمه توصیه میشه جایزه بگیر ها همیشه داستان جالبی برای فیلم های سینمایی و ..... بودن

Terra Formars E-3 : تو اینکه داستان قرص و جالبی داره شکی نیست و جزء کارهای گروه محور هست و شخصیت محور نیست در نوع خودش جالبه ولی اینم توصیه میشه تا اومدن نسخه که بتونید جداقل صحنه های اکشن کار رو ببینید صبر کنید

Trinity Seven E-3 : تو این سبک کار زیاده ولی اینم کار بدی نیست خیلی توقع خاصی نباید ازش داشت تا دیدنش حال ادم رو نگیره

World Trigger E-3 : بعضی وقت ها ارت های انیمه وافعآ رو اعصاب راه میره داستان هنوز جا نیفتاده معلوم نیست کدوم وری میخواد بره زمان در مورد این انیمه تصمیم خواهد گرفت

Yowamushi Pedal - Grande Road E-3 : چقدر قسمت سوم خوبی داشت اونایی که این کار رو دنبال میکنن حتمآ با نظر من موافق هستند نمره قبولی به عنوان یه انیمه ورزشی اونم دوچرجه سواری رو گرفته شک نکنید:d

Danten ni Warau به لیست اضافه شد! :دی معمولا حسن از چیزی خوشش بیاد ، منم خوشم میاد:دی
الان رفتم توضیحات آریا رو هم در موردش خوندم! چرا این رو جا گذاشته بودم؟ :دی توضیحاتش که به گروه خونیم میخورد :دی

من احساس میکنم یه پستی اومده بود،ولی الان نیست:-"
یادمم نمیاد دقیقا چی بود،ولی فکر کنم اسپویل نداشتا :d

یکم فعالیت کنید من روم بشه پست بدم! :(( دوتا پست پشت سر هم... :-"
کاور جلد 71 ناروتو هم اومده ... نظر شما رو جلب میکنم به نظر محمدعلی استکبار! :d

چه چهره شَیطان صَفَتی برای سنسی درست کرده>:)
جوری ـه که انگار همه ی این نقشه ها زیر سر کاکاشی-سنسی بوده تا خودش هوکاگه بشه:))
=)) =)) =))
واقعا هم همینطوره! خیلی شَیطان صَفَت افتاده کاکاشی! :))
البته از هوکاگه شدنش به شدت استقبال میشه>:)

از the Last هم طرح رنگی چندتا از کاراکترهای قبلی+یک کاراکتر جدید اومده!

شیکامارو مثل آناناس شده:-"
لی و سال هم که همون خودشونند :d

میگویند این بشر خواهر هیناتا رو دزدیده،و حالا ناروتو ،هیناتا،شیکامارو ، سای و ساکورا باید رهسپار بشن که نجاتش بدن:-"

---
اگر بشه Akame ga Kill ببینم! چند قسمتی عقبم! :-"

این قسمتش خیلی توپ بود:x از همین حالا بهم ثابت شد که این یکی انیمه قرار نیست ناامیدمون کنه>:) علاوه بر اینکه مبارزه شون رو خیلی خوب در آورده بودن و مثل نسخه ی 2006 (که با دو تا ضربه تمومش کردن) نبود، همین عدم دخالت شیرو توی مبارزه ی سیبر و برسرکر خودش نکته ی بسیار بسیار مثبتی بود:-":d خوبی دیگه اش این بود که همین اول داستان توانایی های برسرکر و آرچر هم نشون دادن و ایلیا هم دیوونه تر از نسخه ی 2006 ظاهر شد و بسی بهش امیدوار شدم>:) حالا این بشر به شیرو به چشم برادری نگاه میکنه و میخواد بکشدش، ببین اگه دشمن فرضش میکرد دیگه باهاش چیکار میکرد:-" :))
از پیش نمایش قسمت بعدی به نظر میرسه که بازم توی مدرسه باشه ولی امیدوارم که همین روالش رو حفظ کنه و مبارزاتشم هم به همین خوبی باشه;))

مبارزشون چقدر خوب بود :)
این برسرکر کیه؟ :| با اینکه برسرکر بود خیلی آروم به نظر میرسید :|
بهریتن صحنه این قسمت وقتی بود که آرچر از نوبل فانتازمش استفاده کرد،جزئیات استفاده از کمان و اون شمشیری که وقتی کشیدش تبدیل به تیر شد عالی بودن :)
(و اینکه بالاخره دیدیم آرچر از تیرکمونش استفاده کنه :d )
این ایلیا چرا اینطوری شده؟:-s منو میترسونه :| مخصوصا با اون "bye-bye" و " onii chan" گفتنش :| :d
در کل همه خوب بودن این قسمت :d رین،سیبر،آرچر،ایلیا و برسرکر،از شیرو هم که همچنان چیزی ندیدیم فقط بی مصرف بودنش یه مقدار رو اعصابه :|

آخرین ویرایش:
3 عدد سوال :دی اول و دوم این که darker than black و D.gray man چطورن؟ ارزش دیدن دارن یا نه؟ :دی
سوم این که ghost in the shell چطوریاس؟ خیلی قاطی پاتیه.نمیدوم از کدوم شروع کنم با کدوم تمومش کنم :دی یک راهنمایی بفرمایید :دی

به به. همونطور که انتظار داشتم این قسمت از همون اولش بترکون شروع شد:دی
بانومون ستاره درخشان این قسمت بود!:دی چدر انیمیشن هاش و حرکاتش رو خوب درآوردن:دی
برسرکر هم خیلی جذاب به نظر میرسه:دی کشتنش کار کیه خدا میدونه:دی حدس من هم بیشتر به واقعیت نزدیک شد که برسرکر احتمالا هرکوله:دی اصلا از هیکلش مشخصه:دی
آرچر بنده خدا هم که نوبل فنتزم ـش پشم شد:دی یه ضربه بانو که تازه یه ضربه معمولی بود، برسرکر رو از وسط نصف کرد ولی نوبل فنتزم آرچر یه خراش هم رو برسرکر ننداخت:دی

نکته بد این قسمت فط این بود که فهمیدیم قسمت بعد قراره بره تو مدرسه دوباره! 8-| امیدوارم صحنه های توی مدرسه اش خیلی طولانی نباشه.

این رایدر و اسسین و کستر کی میخوان وارد داستان بشن! مخصوصا اسسین :x :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or