Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

زود تموم کن و تو نظر سنجی شرکت کن!:دی
یه خاطره دارم اینکه F/Z اولین انیمه من بود و تو قسمت اول و دوم تقریبا نمیفهمیدم کی داره الان حرف میزنه!8-|:| :دی از بس که تن صداهاشون برای من آشنا بود!:دی

الان قسمت 5 هستم و فکر کنم سرونت مورد علاقم رو پیدا کردم :دی یکم بین لنسر و ارچر دو به شک هستم :دی منم قسمت های اول و دوم کلا قاطی کردم :| ولی الان دیگه تُن صداهاشون دستم اومده :دی

من از وقتی سریال هنر شمشیرزنی رو دیدم قید هر چی گیم و فیلمه رو فعلا زدم رفتم تو کار انیمه"شبا که از سر کار میام آخر شب یکی دو قسمت انیمه میزنم تو رگ:dاگه کسی Sword Art Online رو ندیده پیشنهاد میکنم حتما ببینه:x

مثل اینکه قراره یه Sequel از انیمه K برای 2015 بسازن ولی مشخص نیست TV series یا Ova یا فیلم :d

xr3d0930ijc479k6633y.jpg

اطالاعات بیشتر تو ماه جدید منتشر میشه :d

به به کمی ذوق مرگ شدیم :d

من از وقتی سریال هنر شمشیرزنی رو دیدم قید هر چی گیم و فیلمه رو فعلا زدم رفتم تو کار انیمه"شبا که از سر کار میام آخر شب یکی دو قسمت انیمه میزنم تو رگ:dاگه کسی Sword Art Online رو ندیده پیشنهاد میکنم حتما ببینه:x

من پیشنهاد میکنم به انیمه دیدن ادامه بدی :d بعد اگه به SAO بد و بیراه گفتی تقصیر خودته که زود قضاوت کردی :d (اصن چی گفتم)

می گم انیمه های این فصل چرا اینقدر دختر توش داره؟؟؟و یا تو بعضی هاشون 1 پسر با چنتا دختر تو یه انیمه هست!!چی داره به سره این انیمه ها میاد؟؟؟:dمن الا این فصل موندم چی دانلود کنم بببینم!؟رسما وضع انیمه ها داره خرابتر میشه!
آنچه که ازش مینالم! :| مهدکودک دخترونه! :|

والا من نمی دونم چجوری میخوان فیلم HF رو بسازن، ولی کلا نه، ویور توی خود HF نقشی نداره. توی epilogue پایان اصلی HF گفته میشه که چند سال بعد از تموم شدن جنگ پنجم، لرد ال ملوی دوم یا همون ویور ولوت به همراه رئیس با نفوذ ترین خانواده ی جادوگری یعنی توساکا رین، با وجود مخالفت هایی که از طرف انجمن جادوگری میشه و درگیری هایی که به وجود میاد، جام اصلی رو نابود می کنن. یعنی جنگ پنجم آخرین جنگه.
در مورد استاد و اینا هم نمی دونم قبلا چی گفتم!! ولی ویور بعد از قضایای F/Z در واقع توی مدرسه با استفاده از جادوهای لرد ال ملوی اول (کینث آرچیبالد(ارباب لنسر توی F/Z)) دو تا کار مهم میکنه. یکی اینکه خانواده ی آرچیبالد که تا مرز فروپاشی پیش میره رو نجات میده و لقب لرد ال ملوی دوم رو میگیره، یکی هم اینکه تبدیل میشه به یکی از خفن ترین استادهای مدرسه ی جادوگری، با وجود سن کمی که داشته. رین هم اون مدرسه رفته بوده و شاگرد ویور هم بوده. یعنی ویور، استاد رین بوده منتهی نه اینکه همه ی جادوهاش رو از ویور یاد گرفته باشه. رین از یه خانواده ی مهمه و جادوهاشون اکثرا مال خانواده ی خودشونه.

من فکر می کردم حداقل طرفداری CG با دختر و فن سرویس و این چیزا مشکلی نداشته باشن!
در ضمن این فصل تا اینجا یکی از بهترین فصلای چند سال اخیر بوده.

سریال : Attack on Titan
فیلم : Sword of Stranger

نـــــــــــــــه! :(( یعنی توی خط اصلی داستان نبوده :(( من برم خودکشی:(
آره جادو که کلا بحثش فرق میکنه! توی همین F/Z هم به جادوهای خانوادگی و کلا جادوهای اختصاصی تاکید داشتن :d
به طور کلی مهم همین لفظ استاد بودن هست :-" حالا فقط یه چیزی! بعد از وقایع F/SN ، ویور میشه استاد رین،یا قبلش؟ :-" :d
کلاً از هر انگشت بانو یک هنر میباره! :دی آب جلوش باشه، خیلی شیک روش میدوئه. سوار موتورسیکلت باشه، یه نگاه عاشقانه به موتور میکنه و موتور قدرت معنوی میگیره. :x دو تا Servant خفن رو هم که ترکوند. اسکندر هم که از ترسش مثل میمون از درخت آویزون شد! :دی البته میدونیم که اسکندر دلش به حال بانو سوخت که توی اون لحظه کاریش نداشت! لابد قبلش هم دلش سوخته بود که با گاو و گوسفندهای رعدآساش (!) مستقیم رفت توی شکم بانو! :(
حالا انگار بقیه از این هنرا ندارن! :d همین بانوتون یه زخم برداشت ، با مرده هیچ فرقی نداشت:p پاچه گیری بیخود هم که از هنرهای ایشون هست البته :d
خو این یه فکته! که اسکندر اگر میخواست میزد نفلش میکرد! :d حالا شما نمیخواید قبول کنید مشکل ما نیست>:)

+ خو اگر اسکندر میخواست سیبر اصلا بهش نرسه که فرود نمیومد،و سیبر اپیک فیل میشد و باید غاز میچروند رو زمین ! =))
راستی یه چیزی! :d اسکندر یحتمل بدون ارابه ـش هم پرواز میکرده! >:) چرا ؟ چون سیبر اشتباه گرفته ـش:p توی هوا!!! اگر نه، پس باز هم پی میبریم سیبر خیلی شوت بوده! =))
زود تموم کن و تو نظر سنجی شرکت کن!:دی
یه خاطره دارم اینکه F/Z اولین انیمه من بود و تو قسمت اول و دوم تقریبا نمیفهمیدم کی داره الان حرف میزنه!8-|:| :دی از بس که تن صداهاشون برای من آشنا بود!:دی

اره دیگه مگه ندیدی؟ تو همون قسمت اسکندر با مرام (!) برای اینکه سیبر بهش نرسه و سیبر رو لت و پار کنه میاد ارابه ش رو به کوه میزنه تا صخره و سنگ ها بخوره به بانو اما بانو با اقتدار ازش رد میشه!:x :دی
همین میشه وقتی F/Z رو حتی درست هم نمیبینید دیگه! :d
رایدر اون موقع که نمیدونست چه کرمی توی وجود سیبر میباشد که اومده تعقیبشون! :d بعدا فهمید که این بشر کلا تعطیله! =))

راستی یک هنر خیلی خفنی که سیبر داره اینه که هیچکی! حتی نزدیک ترین افرادش هم نتونستن بهش اعتماد کنند! :x چه هنر خفنی! :x اینکه به پادشاهی برسی و همه از دور و برت برن و کشورت رو به فنا بدی! :d
حالا از اونطرف یکی هست مثل اسکندر،که با افرادش،میرن دنیا رو میگیرن! >:) آخ هم نمیگن >:) همه هم به همدیگه اعتماد دارن! >:)
میزان اعتماد اساسین(ها) به هم،بیشتر از اعتماد افراد میزگرد به سیبر بود! =))
مثل اینکه قراره یه Sequel از انیمه K برای 2015 بسازن ولی مشخص نیست TV series یا Ova یا فیلم :d

xr3d0930ijc479k6633y.jpg

اطالاعات بیشتر تو ماه جدید منتشر میشه :d
عالیست!!!!!!!! :x همیشه خوش خبر باشی! :bighug:
انشاالله خبر بعدی که از K میاد این باشه که ادامش،سریالیه >:)

الان قسمت 5 هستم و فکر کنم سرونت مورد علاقم رو پیدا کردم :دی یکم بین لنسر و ارچر دو به شک هستم :دی منم قسمت های اول و دوم کلا قاطی کردم :| ولی الان دیگه تُن صداهاشون دستم اومده :دی
رایدر >:)
بین صداپیشه ها هم،رایدر از همشون سرتره! >:)

هر قسمت مبارزه ها دارن کمتر میشن:-/ من منتظر مبارزه برسرکر بودم این قسمت :(
البته طبیعی هست چون تازه چند قسمت اوله.
منتظرم ببیم کِی به این شیرو میگن کریتسوگو هم مستر بوده :d

من ابدا به انیمه جذب نمیشم :|
انیمیتد سریز میبینم مثل بت من ولی اینا رو نه !
یکی خواهشا یه سری به من معرفی کنه که واقعا ارزش دیدن رو داشته باشه و جذب کنه آدمو که ادامه بده :دی

من ابدا به انیمه جذب نمیشم :|
انیمیتد سریز میبینم مثل بت من ولی اینا رو نه !
یکی خواهشا یه سری به من معرفی کنه که واقعا ارزش دیدن رو داشته باشه و جذب کنه آدمو که ادامه بده :دی
بستگی داره چجوری کاری بخوای! :d
ولی Death Note و Shingeki no Kyojin از اون کارای همه پسند هستن! :d
اولی یه داستان خیلی خفن داره! >:)
دومی یه اکشن و هیجان خفن :d

البته انیمه هایی مثل Fate/Zero هم هستن که جفتش رو دارن و میزنند کن فیکون میکنند اعتقادات یک نفر رو! >:) نمونش همین آریا و سینا که فعلا برای بیخودترین کاراکتر F/Z دارن جونشون رو میدن:-" :d

بستگی داره چجوری کاری بخوای! :d
ولی Death Note و Shingeki no Kyojin از اون کارای همه پسند هستن! :d
اولی یه داستان خیلی خفن داره! >:)
دومی یه اکشن و هیجان خفن :d

البته انیمه هایی مثل Fate/Zero هم هستن که جفتش رو دارن و میزنند کن فیکون میکنند اعتقادات یک نفر رو! >:) نمونش همین آریا و سینا که فعلا برای بیخودترین کاراکتر F/Z دارن جونشون رو میدن:-" :d

تعداد قسمت های Death note چه قدره ؟
زیرنویس اینا پیدا میشه با توجه به اینکه زبانشون انگلیش نیست ؟

تعداد قسمت های Death note چه قدره ؟
زیرنویس اینا پیدا میشه با توجه به اینکه زبانشون انگلیش نیست ؟
37 قسمت :d
فقط DN یه چیزی ... ولش کن ! بشین ببین >:)

زیرنویس که 100% ! این همه انیمه میبینیم،به خاطر بچه های دنیای انیمه ـست که زحمت میکشن و انیمه و مانگاها رو ترجمه میکنند:bighug:
البته DN رو لینک هماهنگ با زیرنویسش رو من ندارم! بقیه ی بچه ها باید برسونند :d
---
آقا یادم رفت بگم! توی اون پست بلند بالا، این عکسا جا موندن! :-"

3تا کاراکتر دیگه ی فیلم the Last ناروتو مشخص شدن! :d اسپویل ندارن! ولی ... :d

به به! اینو چه کاوایی شده! :d :x اگر این اخلاق گند ساسکه *** گفتنش رو بزاره کنار! (البته خیلی وقته گذاشته بنده خدا! :d ) بسیار بانوی خوبی میباشد! :d البته عمرا به پای بانو هیناتا نمیرسه که! :x :d

کاراکتر چهارم ناروتو ـم! :x کیبا! :x چقدر خفن شده! >:) ریش و لباس و همه چیش بهش میاد! >:) بسی حال کردم >:)
فقط نامردا طرح آکامارو هم نشون میدادن دیگه :(( نیمه ی دیگه ی کیباست! :(

اینم که نخودیه ناروتو! :-" شینو! :-" خدایی اصلا فن هم داره ؟ :d
بدترین ترول هم توی شیپودون بود که ناروتو به دهکده برگشته بود و یادش نمیومد اصلا این بشر کی بود! =))

نمونش همین آریا و سینا که فعلا برای بیخودترین کاراکتر F/Z دارن جونشون رو میدن:-" :d
بیخودترین؟ :-j
برو بچه برو اون روی منو بالا نیار:دی
نمیدونم چه کاراکتر بیخودیه که همه چیز داستان رو دوش این بود و همه جا هم تو مرکز توجهاته:دی

کاراکتر بیخود دقیقا اون رایدری بود که خودش و مسترش تو داستان نقش نخودی و سیاهی لشگر رو بازی کردن:دی فقط تو داستان بود که باشه:دی آدم پیشینه داستانی کیریتسوگو و کیره و توساکای بزرگ و ... رو میبینه بعد با ویور مقایسه میکنه فقط خنده اش میگیره:دی خود اسکندر هم که نخودی بود:دی دیگه وقتی خود سازنده و نویسنده و نقی و تقی سیبر رو به عنوان کسی که بار اصلی پیشروی داستان رو دوششه انتخاب میکنن، من نمیدونم حرف حساب شماها این وسط چیه:دی حسادت؟:-/ به بانو!؟:-/ البته حق دارین!:دی

ضمن اینکه یه جور از اسکندر تعریف میکنی که تاریخ نویسای مزدور هم تو تاریخ ازش تعریف نمیکنن!:))

بیخودترین؟ :-j
برو بچه برو اون روی منو بالا نیار:دی
نمیدونم چه کاراکتر بیخودیه که همه چیز داستان رو دوش این بود و همه جا هم تو مرکز توجهاته:دی

کاراکتر بیخود دقیقا اون رایدری بود که خودش و مسترش تو داستان نقش نخودی و سیاهی لشگر رو بازی کردن:دی فقط تو داستان بود که باشه:دی آدم پیشینه داستانی کیریتسوگو و کیره و توساکای بزرگ و ... رو میبینه بعد با ویور مقایسه میکنه فقط خنده اش میگیره:دی خود اسکندر هم که نخودی بود:دی دیگه وقتی خود سازنده و نویسنده و نقی و تقی سیبر رو به عنوان کسی که بار اصلی پیشروی داستان رو دوششه انتخاب میکنن، من نمیدونم حرف حساب شماها این وسط چیه:دی حسادت؟:-/ به بانو!؟:-/ البته حق دارین!:دی

ضمن اینکه یه جور از اسکندر تعریف میکنی که تاریخ نویسای مزدور هم تو تاریخ ازش تعریف نمیکنن!:))
بیخودترین نیست؟ :d

شخصیت اصلی =/= بهترین! :d
میخوای برات 40 تا مثال بزنم در مورد کاراکترهای اصلی بیخود ؟ :d نمونش همین F/SN ! :d بشین از شیرو لذت ببر! :x

اسکندر توی داستان بود که باشه ؟ =)) مهم ترین قسمت(حالا برای غیر رایدر فن ها یکی از مهمترین قسمت ها) F/Z ، اون قسمت 11 بود! چیزی که توی کل داستان هم مشخص شد که سیبر چرت و پرت بیخود میگفت!
دیگه وقتی یکی از اعضای میزگرد لنسلوت میاد اون حرفا رو بهش میگه مشخصه! :d
یعنی پادشاه باید یکی مثل آرتور باشه ؟ =)) گند بزنه به همه چی؟ =)) یعنی چیزایی که میگفت مضخرفات محض بود! :))

بعد مرکز توجهات بودن سیبر،دقیقا تحقیر شدنش بود! 25 قسمت تحقیر میشد! از همون اولش که احضار شد و کریتسوگو ازش ناامید شد :d و کلا آدم حسابش نمیکرد،تا بیا قسمت 5 که داشت میترکید و برو 11 و 23 حرفای اسکندر و لنسلوت و 25 با تحقیر شدنش توسط گیلگمش و آخرشم استفاده ی کریتسوگو از علامت فرمان ها که ایپک فیل بس عظیمی بود برای سیبر! =))

بار اصلی داستان هم روی کریتسوگو بود! نه سیبر! :d

در مورد ویور ، بلی درسته! ویور یه تازه کار بود! :d از کسی که داره توی آکادمی جادوگری درس میخونه کسی انتظار خاصی نداره! :d اما همین ویور خیلی چیزا رو اثبات کرد! :d یکیش اینکه نظریات کینث بره به درک! یکی دیگشم قسمت 5 بود،که اسکندر بهش اشاره کرد! همین ویور میمود تو میدون جنگ! مثل بعضی ها تو سایه ها مخفی نمیشد،یا فقط سرونت رو نمیفرستاد و یا بدل !!! بفرسته به میدون جنگ! :d

خودت داری میگی تاریخ نویس مزدور! :d ما سربازهای پادشاه فاتحانیم که اعتقاد قلبی داریم بهش! نه کسی که پول میگیره بنویسه! (همونایی که دروغ مینوشتن در مورد پادشاهمون رو میگی؟ :p خوبه تو انیمه بهش اشاره شد:p بازم باید بگم انیمه رو درست نمیبینید همین میشه دیگه :d )

باز از شما بهتره که از یک اپیک فیل به تمام معنا دفاع میکنید و میگید کارش خیلی درسته و نظریاتش هم از کاراش درست تر :))
اگر بود،اینجوری به فنا نمیرفت! :d
محمدعلی هم که گفت،مطمئنا گن اوروباچی اگر مجبور نبود، سیبر رو اصلا وارد داستان نمیکرد! :d >:) (البته این رو همه غیر از سیبر فن ها قبول دارن! :d )

12 قسمت رو دیدم و صد در صد از لنسر مطمئن شدم :bighug: :x
Irisviel هم خیلی عالیه

==============
انصافا بهترین سبک مبارزه و بهترین سلاح های سرونت ها رو داره :x :d مرام هم که لوتی :دی
چند بار هم جون این سایبر دست و پات چلفتی رو نجات میده :دی

امیدوارم خودش بشه چمپیون :x :d نه بخاطر اون ارباب های پفکی و اشغالش :| بخاطر خودش :(

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or