Kaiki
کاربر سایت
117: آهنگ Emiya از بازی Fate Stay Night Realta Nua نسخه ی Reproduction از انیمه ی Fate Stay Night، نسخه ی Remixـش تو دو مبارزه ی آخر Fate Stay Night UBW 2015 شنیده میشه. اولین بار دقیقه ی 21 قسمت 19
118: آهنگ Jormungand از آهنگساز Iwasaki Taku برای انیمه ی Jormungand که تو اکثر جاهای انیمه شنیده میشه که اولین بار، ابتدای قسمت اول پخش میشه.
119: آهنگ I AM از انیمه ی Parasyte - the maxim که زیاد ازش استفاده می شد و اولین بار تو قسمت اول دقیقه ی 17 شنیده میشه.
120: آهنگ Le chant de Roma از آهنگساز Iwasaki Taku برای انیمه ی Akame ga Kill که تو Previewها و قسمت های غمناک پخش میشد. مثلاً دقیقه ی 13:00 قسمت 7
121: آهنگ Verzerrte Welt از انیمه ی Tokyo Ghoul که معمولاً تو جنگ ها ازش استفاده می شد. آخرین بار، دقیقه ی 14:30 قسمت 11
122: آهنگ HYPNOTIK از انیمه ی Parasyte - the maxim که قسمتی از اون برای Previewها استفاده میشد.
123: آهنگ Kinpaku از آهنگساز Iwasaki Taku برای انیمه ی Akame ga Kill که تو مبارزات و فرارها زیاد شنیده میشد. مثلاً دقیقه ی 4:30 قسمت 11
124: آهنگ Licht und Schatten از انیمه ی Tokyo Ghoul که قشنگ ترین جایی که شنیده میشه دقیقه ی 20:50 قسمت 6
125: آهنگ the battle is to the strong از انیمه ی Fate Zero، دقیقه ی 3:25 قسمت 24 شنیده میشه.
126: آهنگ 鬼龍G@キLL آهنگساز Hiroyuki Sawano برای انیمه ی Kill La Kill که معمولاً Theme Song های "کیروئین ساتسکی" بودش.
127: آهنگ Cogito, ergo sum از آهنگساز Iwasaki Taku برای انیمه ی Jormungand
128: آهنگ Shouri wo Tsukame از انیمه ی Chihayafuru 2
129: آهنگ this day, and never again از انیمه ی Fate Zero، ثانیه ی 25 قسمت 24 شنیده میشه.
130: آهنگ Inside از آهنگساز Taniuchi Hideki (آهنگساز Death Note) برای انیمه ی Kaiji S2
131: آهنگ 雪の下 از انیمه ی Mushishi Zoku Shou تیتراژ قسمت 3
اول اینکه ممنون بابت ostها همشون عالی بودن
+ من دیشب ک گفتی 124 برای Tokyo Ghoul شک کردم ک شاید تو Root A نبوده و من اشتباه میکنم . ولی الان ک رفتم دانلود کنم فول ورژنش رو , دیدم ک ی نسخه ش هم تو Root A پخش شده. درمورد 121 هم ک مطمئن بودم هم تو فصل اول پخش شده هم تو فصل دوم
live at anywhere هم دانلود کردم ولی هنوز گوش ندادم:d
P.Mشدمن بهترین انیمه این فصل رو از بین Shokugeki no Souma و Yahari ، Yahari رو انتخاب میکنم.به خاطر خاص تر بودنش.
از نظرم Yahari فقط یه مشکل داشت. اونم تاکید زیاد رو مجهول بودن دیالوگا وباز گذاشتن داستان به طوری که کلی سوال واسه بیننده ایجاد میکرد ولی نصفشم جواب نمیداد.
امیدوارم حالا ادامشم انیمه ـشه.
----------------------------------------------------------------------------
یکی این Page 13 ـه Ao Haru Ride ـرو لینکش رو پی. ام میکنه بهم.مرسی:bighug: