Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

داشتم انیمه هام رو یکم مرتب میکردم :d رسیدم به Monster......
یاد اون دوستایی افتادم که میگفتن انیمه جدی میخوان،یا اینکه مثل اکثر انیمه ها حالت صورت و .... کاراکتر ها تغییر نکنه :d
این Monster رو حتما بگیرید،شاهکاره اصلا :| داستان و طرز روایتش هم خیلی جالبه،یجوریم هست که خیلی سخت میشه پیش بینی کرد چه اتفاقی قراره بیافته.

فقط اومدم بگم:
The Best Topic in BC is Back و این حرفا!!:d

یک صفحه بدون Fate رو به همه دوستان تبریک میگم... \m/

پ.ن: Monster فوق‌العاده است... هر کی ندیده حتماً بزاره تو برنامش، مطمئناً پشیمون نمیشه

اتفاقا من پشیمون چرا زودتر فیت را ندیدم بعضی صحنه هاش از شدت هیجان ادرنالین از چهار جهت ترشح میشه :d
^^^^^
منم مانستر را تایید میکنم اواسطش کمی خسته کننده میشه اما در کل انیمه فوق العاده ای هست و سبک متفاوتی داره
....
اقا این فیلم رورونین کنشین ارزش دیدن داره ؟ مثل انیمش حالت فانتزی داره ؟ یا مثل OVA هاش خشن و خونین هست ؟

حالا این همه انیمه، قحطی زده بود، رفتی سراغ وان پیس ):
خلیل من نمیتونم برای تو کاتانا بکشم :(( اینجوری نگو :((
همانا که دیدن وان پیس، واجب ترین واجب هاست :دی

اتفاقا من پشیمون چرا زودتر فیت را ندیدم بعضی صحنه هاش از شدت هیجان ادرنالین از چهار جهت ترشح میشه :d

کدامین Fate؟ :-" F/Z کجا و F/SN کجا :دی
F/Z هرچی ازش تعریف بشه کمه :دی

---
[MENTION=19301]emperor 69[/MENTION]
اتفاقا منم از این زیادی خشنا خوشم نمیاد :-" ولی در کل اکشن حال میده >:) یادمه وقتی اینجا ملت با [K] حال نمیکردن و نظر منم برگردوندن :دی با دیدن امضات، من رو جذب K کردی و بسی هم حال داد >:) اگر دختر گوش گربه ای هم نداشت که دیگه هیچ مشکلی نداشت :دی :x

آخرین ویرایش:
از من میشنوین خیلی به Fate حساسیت نشون ندین کلآ به هیچ انیمه ای حساسیت نشون ندین هر کسی بر اساس سلیقش انیمه نگاه میکنه و به شخصه Fate رو هم نگاه میکنم و جزء کار های مورد پسندم هست ولی برای من بدون شک بهترین انیمه این فصل Shigatsu Wa Kimi No Uso بوده و شاید Fate تو رده چهارم و پنجم لیستم برای این فصل قرار بگیره ولی خب شاید نه تنها برای بیشتر بچه های اینجا برای بقیه هم بهترین انیمه فصل

در کل سلیقه تو انیمه دیدن حرف اول رو میزنه من خودم زیاد سلیقم با بچه ها اینجا جور نیست بیشتر بچه ها اینجا دنبال انیمه های خشن و اکشن و فلسفی کلآ انیمه های بزرگسال هستند من بیشتر دوست دار انیمه های گوگولی مگولی:d البته سلیقه دوستان همیشه برام قابل احترام بوده و هست
فیت انیمه ی خوبی ـه. اونایی هم که ازش خوششون میاد هیچ مشکلی ندارن. هر چه قدر هم که توی این تاپیک ازش حرف بزنن، نه تنها بد نیست بلکه خوب هم هست (الکی میگم:دی)

مشکل اونجاست که بقیه که انیمه های دیگه ای میبینن، مهر سکوت بر لب هایشان نهاده شده است! (تک تیر)

خلاصه هدف این بود که بقیه هم احیاناً حرفی بزنن:دی

این انیمه Hellsing چطوره؟ بعد اینکه خوب خوبه و اصلی اش کدومه؟ :دی Hellsing یا Ultimate Hellsing؟
وان پیس هم چون الان اپیزود 125 اینام روم نمیشه راجع بهش باهاتون حرف بزنم :دی
انیمه قحطی بود رفتی وان پیس می بینی [2]
البته معلومه برای چی میبینی:-"

دوستان Fullmetal Alchemist رو باید به چه ترتیبی دید؟:دی اول FMA بعد FMA:BH؟یا فقط Bh رو ببینم کافیه؟:دی
اصل کاری BH ـه.
فقط نمی دونم چرا پایان FMA رو بیشتر می پسندیدم:-"

کدامین Fate؟ :-" F/Z کجا و F/SN کجا :دی
F/Z هرچی ازش تعریف بشه کمه :دی

--- @empror 69
اتفاقا منم از این زیادی خشنا خوشم نمیاد :-" ولی در کل اکشن حال میده >:) یادمه وقتی اینجا ملت با [K] حال نمیکردن و نظر منم برگردوندن :دی با دیدن امضات، من رو جذب K کردی و بسی هم حال داد >:) اگر دختر گوش گربه ای هم نداشت که دیگه هیچ مشکلی نداشت :دی :x

از چی K خوشت میومد؟>:)

K کلا چیز خفنی بود! >:) اصلا گروه قرمز رو دریاب! رو پیشونیشون نوشته : امیرپسند! :دی
مخصوصا دست راست رییس قرمزها :دی
کلا انیمه جو باحالی داشت! :دی

روی تو چون استکباری میشه کاتانا کشید >:) ولی اونطرف نفرستیمون کوهستان توبه :-"

اقا این فیلم رورونین کنشین ارزش دیدن داره ؟ مثل انیمش حالت فانتزی داره ؟ یا مثل OVA هاش خشن و خونین هست ؟

من هیچکدوم از انیمه های کنشین رو ندیدم ولی دو قسمت فیلمی که ارش دیدم کار های خوش ساخت جالبی هستن قسمت اول رو فکر کنم تقریبآ همه بچه ها اینجا دیده باشند و قسمت دومم تاره پخش شذه که یه معرفی خلیل جان ازش گذاشت اگه اشتباه نکنم و منم یه اشاره کوچیکی صفحه قبل بهش کردم در کل ارزش دیدن داره شک نکنید

اتفاقا منم از این زیادی خشنا خوشم نمیاد
:-"
ولی در کل اکشن حال میده
>:)
یادمه وقتی اینجا ملت با [K] حال نمیکردن و نظر منم برگردوندن
:biggrin1:
با دیدن امضات، من رو جذب K کردی و بسی هم حال داد
>:)
اگر دختر گوش گربه ای هم نداشت که دیگه هیچ مشکلی نداشت
:biggrin1:
:x

میگم ابن جور خشونت ها روان گذر منو بالا میبره اونوقت سیبیل میفته دنبالم بیا درستش کن در نتیجه من خیلی کارای خشن و بزرگسال نگاه نمیکنم :d

انصافآ K هرچی نداشت 4 تا کاراکتر کاریزماتیک داشت که تو خیلی از انیمه های الان تو این زمینه خشک سالی :dدر مورد داستانش هم فکر داستانیش بد نبود ولی توی اون تعداد قسمت به هیچ عنوان به جایی نمیرسید

در اخرم بگم چه جکی چپتر این هفته مانگا وان پیس :))

من هیچکدوم از انیمه های کنشین رو ندیدم ولی دو قسمت فیلمی که ارش دیدم کار های خوش ساخت جالبی هستن قسمت اول رو فکر کنم تقریبآ همه بچه ها اینجا دیده باشند و قسمت دومم تاره پخش شذه که یه معرفی خلیل جان ازش گذاشت اگه اشتباه نکنم و منم یه اشاره کوچیکی صفحه قبل بهش کردم در کل ارزش دیدن داره شک نکنید

میگم ابن جور خشونت ها روان گذر منو بالا میبره اونوقت سیبیل میفته دنبالم بیا درستش کن در نتیجه من خیلی کارای خشن و بزرگسال نگاه نمیکنم :d

انصافآ K هرچی نداشت 4 تا کاراکتر کاریزماتیک داشت که تو خیلی از انیمه های الان تو این زمینه خشک سالی :dدر مورد داستانش هم فکر داستانیش بد نبود ولی توی اون تعداد قسمت به هیچ عنوان به جایی نمیرسید

در اخرم بگم چه جکی چپتر این هفته مانگا وان پیس :))
چرا انیمه کنشین با این همه معروفیتش رو من ندیدم؟ :( فکر کنم میگفتن یه سری OVAـش رو باید دید...خلیل،دست خودت رو میبوسه :d :-"

---
:)) :))

اوومد؟؟؟
خوب...فعلا صفحه ی اول رو دیدم! :x بعد از قرن ها صفحه ی رنگی،و عجب چیزی بود! :x برم بقیش رو بخونم >:) :d

ویرایش:
=)) =)) =))
kioo0b8giypaajqfj5gc.jpg

---
5ـمین نظرسنجی محبوبیت کاراکترهای وان پیس! اونایی که به پخش هفتگی انیمه نرسیدن ننگرند عکس رو! :d
دنیای انیمه و مانگا | AnimWorld Forum
من دارم میرم ژاپن :| آخه زورو ساما باید سوم بشه؟ :| کاتانای من رو بدید! )x
جای بانو هم باید با نفر 10ـم عوض میشد! :(( اینجوری عکس رنگی این هفته هم یه چیز خیلی خفن تر و عالی تری در میومد:((

آخرین ویرایش:
-------------------------------------------

جاتون خالی الانم داشتم Rurouni Kenshin Kyoto Inferno رو میدیدم بسی لذت بردم اکشن همراه با شمشیر که همیشه اینجور کارها رو دوست داشتم و داستان خوب و موسیقی دوست داشتنی ( جالب اینجاست که قسمتی از فیلم میشد صدای سنتور زو شنید شبیه موسیقی سنتی خودمون بود نمیدونم شایدم اشتباه میکنم :d) خلاصه همه چی خوب بود به جزء اینکه باید برای پارت دومش مدت ها منتظر موند

attachment.php
attachment.php

همون موقعه که پست رو زدم....فیلمش رو دیدم
واقعاً چیز خفنی بودش....ولی آخرش با اون چیزی که تو انیمه دیدیم، فرق داشت...یه خورده مبارزاتش رو هم سانسور کرده بود
ولی شاهکار بودش، وقعاً لذت بردم.

اره دقیقاً سنتور بودش :d

حسن جون، شماره یک و دو (سری دوم) با فاصله ی یک ماه از هم رو پرده سینمای ژاپن رفت...و با اختلاف همون یک ماه از هم، پخش میشن...تا یه هفته قبل از January 21, 2015...باید منتظر شماره دومش بود.
خفن ترین ارک انیمه ـس D:

چرا انیمه کنشین با این همه معروفیتش رو من ندیدم؟ :( فکر کنم میگفتن یه سری OVAـش رو باید دید...خلیل،دست خودت رو میبوسه :d :-"

همینی که هست :p
هر چی بشه...بازم یکی از مخالف های دیدن وان پیس ـم D:

انیمه ی Rurouni Kenshin خودش که 95قسمت هستش و فیلر هم کم نداره...بخصوص بیشترش مربوط میشه به بعد از جایی که داستان تو این دو سری فیلم آخری (Live-Action) تموم میشه..میزنه تو جاده خاکی
Rurouni Kenshin Filler List | The Ultimate Anime Filler Guide

درمورد OVAهاش خوفناک ترین ـشون Trust & Betrayal هست که چهارتا actـه که یک فیلم سینمایی کامل به حساب میشه و داستان مربوط میشه به ده سال قبل از جریان خود انیمه...و میتونی به تنهایی و بدون هیچ پس زمینه ای نگاش کنی (بلوری ـش ریخته)
OVA بعدیش Reflection که ماجرای چند سال بعد از تمامی اتفاقات انیمه ـس و باید حتماً انیمه رو دیده باشی، تا بتونی این OVA رو نگا کنی..این هم دوتا actهست و تقریباً یه فیلم سینمایی کامل
آخرین OVA ای که ازش امده New Kyoto Arc که خودم هم ندیدمش(فک کنم خیلی دیر زیرنویس فارسی شد..دیگه برام بیات شد)...دوتا actهست و ظاهراً مربوط میشه به آخرین ارک انیمه که ماجرای همین سری دوم فیلم ـش (Live-action) هم هست. که برای دیدن این OVA هم بهتره که انیمه رو دیده باشی.
یه فیلم هم داره The Motion Picture که بنظرم ارزش چندانی برای دیدن نداره.

این یارو ارباب Caster عجب چیز جالبیه! هم از نظر شخصیتی، هم قدرت های خفنش! سورپرایز خیلی خوبی بود. :دی
مکالمه هاش با Caster هم قافیه جالبی داره! هی پشت سر هم کلمه های Caster و Master رد و بدل میشه! :دی
این وسط Berserker و Lancer کلهم ناپدید شدن؟! :| حالا Berserker که اگه درست یادم باشه در حال احیا هست و یه مدت طول میکشه تا شارژ (!) بشه، ولی Lancer چی شد؟! :دی هنوز ارباب Lancer رو ندیدیم یا دیدیم و من یادم رفته؟!

یه بار دیگه داشتم attack on titan رو دوره میکردم ... همچنان هیجان انگیزه ... با اینکه مانگا هم خوندم و خیلی از اسراری که تو انیمه روشن نشده رو میدونستم ...

کلا این داستان فقط این 5 تا .... میکاسا ...اروین ...لیوای ... جان ... و هانجی ... به نظر من که بقیه به اندازه اینا جذاب نیستن ... یا اصلا اهمیتی ندارن

میکاسا خیلی خفنه:x فالن این لاو و این حرفا

Gosick رو دو قسمت که ازش داشتم رو دیدم ... روانیش شدم .. جو و فضاش عالیه ... شخصیت پردازی و داستان میستریش هم فوق العاده است ...

الان دارم باقی قسمت هاش رو دانلود میکنم ... امشب یا فردا ببینم حالش رو ببریم ...

فصل اول Sora no Otoshimono رو دیدم ... تا قسمت 7 رسما هیچی نداشت ... ولی از قسمت 7 خیلی جذاب و قشنگ شد ، خوشم اومد ازش ... فقط مثل همیشه هارم داستان باعث میشد جذب انیمه نشم ...

یه 9 قسمت Gosick دیدم ... میدونم اگه این حرف رو بزنم به دلیل توهین به مقدسات اعدام میشم ... ولی از نظر من که تا اینجا بهتر از death note بوده ... شاید اندازه اون هیجان انگیز و نفس گیر و رقابتی نباشه ... ولی از لحاظ داستانی و میستری و کارگاهی سرتره ... اصلا میخت میکنه ... بعضی قسمت هاش با صدای اندینگ به خودم میومدم که ای بابا دارم انیمه میبینم ... خیلی انیمه خوبیه

یه 7 قسمت Shuffle! رو هم دیدم ... به عنوان یه انیمه هارم انیمه خوبیه ... طنز خوبی داره و سرگرم کننده است ... موضوع داستانیش هم بد نیست ... روابط و دلیل تراشی برای روابط بین کارکتر ها هم خوبه ... حالا باید ببینیم تا اخرش چطور میشه ... دارن حق کائده رو میخورن ...

این یارو ارباب Caster عجب چیز جالبیه! هم از نظر شخصیتی، هم قدرت های خفنش! سورپرایز خیلی خوبی بود. :دی
مکالمه هاش با Caster هم قافیه جالبی داره! هی پشت سر هم کلمه های Caster و Master رد و بدل میشه! :دی
این وسط Berserker و Lancer کلهم ناپدید شدن؟! :| حالا Berserker که اگه درست یادم باشه در حال احیا هست و یه مدت طول میکشه تا شارژ (!) بشه، ولی Lancer چی شد؟! :دی هنوز ارباب Lancer رو ندیدیم یا دیدیم و من یادم رفته؟!
کریتسوگو کجایی که ببینی بانو رو لت و پار کردن؟:(:(( بمیری کوزوکی :(
اریا فک کنم این قسمت بعد ارباب لنسر میاد ! چون تو اخر اندینگ یه صدای ناآشنا به گوشم خورد!:دی
ولی یه جوری داره میشه ها! تقریبا تو هر قسمت یه جنگ هست بعد تو همون قسمت هم تموم میشه ، بعد توساکا هم میگه خب بریم خونمون!:|:دی یه جورایی لوس شده:دی
شیرو هم از خودش جُربزه (:-/ :دی) نشون داد:دی
اه یعنی بعد از دو قسمت دیگه میریم تا یه فصل تو خماری!؟:|
Heh !:دی اول صفحه با بحث Fate ! :p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or