Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
اساتید رو که نمی دونم اما در مورد من، طراحی و انیمیشنش رو دوست نداشتم. روایت توی انیمه هم بهتر از فیلم بود:دی
شکسته نفسی می فرمایید استاد :d
والا من یه رفیق هم داشتم که کلا زیاد انیمه نگا نمی کرد، به زور مانگای برسرک رو داده بودم خونده بود.انیمش رو هم دیده بود:d
از وقتی این 3 تا فیلم رو دیده هر هفته میاد از من می پرسه خبری نشد؟ قسمت بعدی رو نمی خوان بسازن؟ :d منم نتیجه گفتم لابد همه خوششون اومده :))
نکته ای که من نفهمیدم این بود ...
...که چرا اون یارو گولاخه تو فیلم شماره 3 نبود؟ همون که بعد از فراری دادن گریفیث تو مانگا اون یارو شاهه می فرسته دنبالشون؟:-/

من بالاخره آخر چیکار کنم؟ :d مانگاشو بخونم یا فیلمو ببینم یا انیمه؟ :-s#:-s:d

ببین عزیز دل برادر هم انیمه هم فیلما اولای داستان مانگا رو تعریف می کنن و هرکدوم رو هم که ببینی، آخرش برای ادامه داستان باید مانگا رو ادامه بدی.
بین اون دوتا هم انیمه رو نگاه کن.

بین بحث های برسرک ـیتون، این وسط فقط منم که زیاد باهاش حال نکردم؟ :-"
البته 2 قسمت آخر به شدت حال داد! و نامرد بد تو کف گذاشت! :| اتفاقا رفتم سراغ مانگاش،چند چپتر خوندم حس ادامش نیمد :d

آقا من یادمه یکی از دوستان امضاش لینک دانلود op‎&ed فیت زیرو بودش.متاسفانه من نتونستم دان کنم اگه بتونن لینک هاشو دوباره بزارن ممنون میشیم.

من دیگه وان پیس نمیبینم....:((
بعد از 40 -50 قسمت داستان مزخرف تازه به جاهای قشنگ water 7 رسیده بود که ییهو صدای چوپار عوض شد!! چرا؟ واس چی؟ یکی بگه دو سه قسمت دیگه درست میشه.(الان 256 هستم) اصلا بهش نمیاد....

خب از دیروز شروع کردم به کوب Kuroko No Basket, رو می بینم تا الا که رسیدم به فصل دوم فسمت 19 رسما الا چشام داره میترکه انگار قردا باید دوباره به فکر خوابیدن تو دانشگاه باشم واقعا فوق العاده است انیمه اش کیف کردم این چند قسمت رو
البته شما رو نمی دونم ولی وقتی این رو می بینم که با این همه امکانات اموزش و ورزشی تو داخل مدرسه اشون و بها دادن به اینهمه چیز رو می بینم واقعا حسرتش رو می خورم که چرا ما تو اونجا متولد نشدیم؟؟؟تو زمون ما که یه توپ درست خسابی نبود بریم بازی کنیم و یا همه چیزش رو اسفالت بود (یادمه یه بار بازی nba رو می کردم وقدمم 190 جوگیر شدم یه دانک کردم تور بشتکبال کم مونده بود کمده بشه همینطوری کج موند البته کمره خودم ترکید که رسما دو فدمم نتونستم بردارم حلاصه بعده 3 سال هنور هم همنطور مونده مه جاداره یه تقدیر از مدیره....) سالن هم که می رفتیم اینقدر کثیف و از کار افتاده بود که نپرش و همشوم خارج از شهر که با کلی دردسر باید می رفتی که اخرش هیچی

من دیگه وان پیس نمیبینم....:((
بعد از 40 -50 قسمت داستان مزخرف تازه به جاهای قشنگ water 7 رسیده بود که ییهو صدای چوپار عوض شد!! چرا؟ واس چی؟ یکی بگه دو سه قسمت دیگه درست میشه.(الان 256 هستم) اصلا بهش نمیاد....

مهدی صدای چوپر هیچوقت عوض نشده !
من یادم نمیاد عوض شده باشه !

مطمعنی مهدی !؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or