بچه ها بنظرتون الان بشینم Fate/Stay Night رو ببینم یا وایسم جدیدش بیاد !؟
آقا یکی زیر نویس فارسی قسمت 24 F/Z رو بده!
ممنون
هر کدومو دوست داری و راحت تری نگاه کن ، برسرک به هر شکلی خوبه :dعاقا من ميخوام بشينم Berserk ببينم به نظرتون بشينم فيلماشو ببينم يا انيمه رو؟ يا جفت؟ که بازم اونم دو حالت داره :d
هر کدومو دوست داری و راحت تری نگاه کن ، برسرک به هر شکلی خوبه :d
بچه ها بنظرتون الان بشینم Fate/Stay Night رو ببینم یا وایسم جدیدش بیاد !؟
نمیشه خریدهایی که سفارش دادی،چیزیش رو کنسل کرد؟ میخواستم توی پست قبلم بگم فقط F/Z رو سفارش بده و F/SN رو سفارش نده ها! ولی خوب...گفتم همین که فقط اسم F/Z رو بردم شاید کافی باشه! :dمن fate stay و fate zero و Hunter x Hunter و Psyco pass رو به لیستم اضافه کردم و پیشنهاد دادم تموم شد رفت.فکر نکنم حالا حالا ها دیگه نیاز به انیمه داشته باشم بازم ممنون از جواب هاتون.انیمه های کوتاه و در حال پخش رو همش رو رفیقم داره فقط این قدیمی ها با قسمت های زیاد رو نداره.
بعد از تموم شدن این ها میرم تو کار one piece , naruto !البته one piece رو خواستم همین الان سفارش بدم رفیقم گفت یه فیلم سینمایی دیدم ازش قشنگ نیست و از این حرف ها و پشیمونم کرد.
فعلا هم بهم another و Guilty Crown رو داده ببینم.
یه سوال داشتم کسی از animup.net خرید کرده چند روز طول میکشه دستم برسه کیفیت کارشون چجوریه؟
- - -ویرایش - - -
ممنون!نام سایت رو تو اسپویلر گزاشتم.اونهایی که قرمز کردم رو هم داره!
تو سایتی که تو اسپویلر گزاشتم انیمه +25 سال هست معمولا از اون ها زیاد پسند می کنه اون هایی که گفتی حداکثر +18 بود!
دقیقا تا اون پست رو دیدم رفتم تو حالت Rage Modeاین رفیقتو بگو یه سر بیاد اینجا یکم باید باهاش حرف بزنم :d
اون تیکه برا وان پیس رو هم پاک کن که اقا امیر ببینه طرف رو به کاتانا می کشه!
در کل انیمه های خوبی انتخاب کردی. البته از قدیم میگن بالای 300 قسمتی ها رو اول دید بعد رفت سرلغ کوتاه ها، ولی اگه از همین کارای که گرفتی خوشت اومد بگو تا در سبکش بهت معرفی کنیم بلکه رستگار شوی:d
من خودم اولین چیزایی ه گرفتم دفترچه مرگ و وان پیس و ناروتو بود!من بر عکس شنیدم اول میگن باید کوتاه دید بعد رفت سراغ طولانی!به هر حال این هایی که سفارش دادم همه زیر 200 قسمت هستن!
رفیقم هم عضو اینجا نیست اگر بود میگفتم بیاد یه صحبتی بکنه.
خب چون داستانش يکيه ميخوام ببينم کدومش بهتره :d بيکار نيستم دوتاشو دانلود کنم ببينم :d
اینو خودم دانلود کرده بودم اما توش زیرنویس 24 و25 یکی هست!
خيلى جالب نيس انيمش.
===============================
عاقا من ميخوام بشينم Berserk ببينم به نظرتون بشينم فيلماشو ببينم يا انيمه رو؟ يا جفت؟ که بازم اونم دو حالت داره :d
خب به لطف زیر نویس دوستان ما هم F/Z تموم کردیم!
الان من اینطوریم :confused:
یکی بیاد بگه اخرش چی شد؟ من حوصله فکر کردن ندارم!
شما اول سریالش رو ببین. بعد قسمت اول فیلم رو هم ببین. وقتی قسمت اول فیلم رو دیدی، خود به خود سراغ قسمت دوم و سومش نمیری و میری سراغ مانگاb-)
یکی از پیچیده ترین پایان های انیمه ای رو دیدی بعد حوصله فکر کردن نداری؟ :d
من همچنان نمی فهمم چرا اساتید انیمه رو به فیلماش بیشتر ترجیح میدن :d
به شخصه هر دو رو دیدم و فیلماش شدیدن بیشتر بهم چسبید :d