mmansori85
کاربر سایت
سلام.
منمیخوام بگیرمش الآن اسم فصلاش شیه؟؟؟...کدومش اولیه؟؟؟
ندیده کسی اینو جدا ؟دوستان این فصل دومه K-On! چطوره؟ من از چند نفر پرسیدم میگن خیلی ضعیفه ولی به خاطر علاقهی شدیدی که به فصل اولش داشتم و دارم میخواستم ببینم این خاطرههای همون فصل اولم خراب نکنه.
ندیده کسی اینو جدا ؟
Fairytale از نظر من انیمه قشنگیه. فیلر هاش زیاد خوب نیست ولی داستان های اصلیش (با اینکه پلات همشون یکیه) یه جذابیت خاصی داشت از نظر من. تنوع تو محیط ها و دشمنا و جادوهاش خیلی زیاد بود. کلا یه دنیایی ساخته که هرچیزی رو میشه توش داشت... از سفر زمان بگیر تا اژدها و جادو و این حرفا!این Fairytale ارزششو داره شروع کنم ؟ آخه تعداد قسمتاش زیاده یکم. بعدشم این که تموم شده یا On - goingه ؟
Fairytale از نظر من انیمه قشنگیه. فیلر هاش زیاد خوب نیست ولی داستان های اصلیش (با اینکه پلات همشون یکیه) یه جذابیت خاصی داشت از نظر من. تنوع تو محیط ها و دشمنا و جادوهاش خیلی زیاد بود. کلا یه دنیایی ساخته که هرچیزی رو میشه توش داشت... از سفر زمان بگیر تا اژدها و جادو و این حرفا!
کلا از بزرگان شونن هست ولی یکم سلیقه ایه. همین خل و چل بازی ناتسو یا کارای عجیب غریب اعضا یه جوی داره که ممکنه خیلی خوشت بیاد ازش یا اینکه اصلا جذبت نکنه.
انیمش تا آخر یکی از آرک های داستان ساخته شده و فعلا متوقف شده. بقیه داستان تو مانگا هست. احتمالا مانگا که تموم بشه ادامشو می سازن.
[TABLE="class: infobox"]
[TR]
[TD="colspan: 2, align: center"]Anime television series[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="colspan: 2, align: center"]Fairy Tail (sequel)[SUP][1][/SUP][/TH]
[/TR]
[TR]
[TH="align: left"]Directed by[/TH]
[TD]Shinji Ishihira[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="align: left"]Written by[/TH]
[TD]Masashi Sogo[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="align: left"]Studio[/TH]
[TD]A-1 Pictures, Bridge[/TD]
[/TR]
[TR]
[TH="align: left"]Original run[/TH]
[TD]April 2014 – scheduled[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
بهترین کار تو این سبک vagabond هست رو دست این تو این سبک وجود نداره البته متاسفانه انیمه ای ازش ساخته نشدهدرود
دوستان انیمه ای داریم که به صورت واقع گرایانه سامورای هارو به تصویر بکشه ؟! حالا چه بعد از سامورای شدن چه مراحل سامورای شدن ، با هم باشه که چه بهتر !
من رفیقم خیلی انیمه نگاه میکرد گفتم از انیمه هات هر کدوم رو که میدونی قشنگه برام بریز یه 10 تا انیمه ریخت.
این ها رو نگاه کردم:
Kiss X sis
Servant x Service
infinite stratos
princes princess
death note
به غیر از death note و Servant x Service بقیه خوب نبودن اون دو تایی که با رنگ قرمز مشخص کردم که فاجعه بودن از لحاظ اخلاقی.infinite هم زیادی تخیلی بود خوشم نیومد.
کلا زیاد بدم نیومد از 5 تا دو تا خوب بود death note رو خیلی حال کردم باهاش.
کلا نظرم در مورد انیمه عوض شد قبلا یه نظر دیگه داشتم الان دیدم انیمه هم میتونه جذاب باشه.
سریال تموم شده چی معرفی میکنین؟این ناروتو که اینقدر معروفه چجوریه سبکش؟زیادی تخیلیه یا نه بچگونه هست یا نه جالبه کلا؟
به این ها هم میگن هنتای؟فکر میکردم یکم هنتای سنگین تر از این باشه؟همون قرمزها رو میگی هنتای هستن دیگه!رفیقت بهت چندتا هنتای داده.
ناروتو انیمه خوبیه. منتها انیمه های طولانی رو شروع نکن و فعلا کوتاه کوتاه برو. اینا خوبن:
Fullmetal Alchemist: Brotherhood
Code Geass
Attack on Titan
Cowboy Bebop