Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
هانتر قسمت 115 :

این قسمتم قسمت بدی نبود جالب بود مخصوصآ خود درگیری ولفین که جالب و باحال بود برخلاف خود درگیری پوف تو چند قسمت قبل که خیلی لوس و بی نمک بود

چیز دیگه ای هم که نظر ادم رو تو این چند قسمت اخیر جلب میکنه حس وفاداری بین دو گونه ( مورچه های کیمرا و انسان ها ) که تا چند روز قبل دشمن هم بودن ولی الان با تمام وجود و احساسشون برای پیروزی در کنار هم میجنگن هستش که واقعآ تاثیر گذاره

در اخرم که ورود گون و کیلوا به اتاق و حس انتقامی که ازش چکه میکرد پیش زمینه خوبی برای هفته بعد بود

دوتا خبر هست فکر میکنم جدید باشه. اول اینکه لایو اکشن رسمی SnK تایید شد. دوم اینکه فصل دوم (:دی) Psycho-Pass تو راه و قراره یه فیلم هم ازش بسازن.

- - -ویرایش - - -

سلام
از بس تعریف کردید ، نشستم 16 قسمت Kill La Kill رو یه جا دانلود کردم . یعنی اگر نگاه کردم و خوشم نیومد و حس کردم وقت حروم کردم ، ردیفتون میکنم سینه دیوار . از سینا هم شروع میکنم :دی
من یه همچین حسی رو با F/Z داشتم :دی.

سلام !
چنتا سوال در مورد اندینگ :d :

1. چرا بعد از اینکه Saber جام رو از بین برد ، اون چیزا ! از تو هوا ریختن ؟ :d
2. بعد از اینکه کیریتسوگو فهمید که در واقع جام یه ذات پلید یا همچین چیزی داره :d و ازش درخواستی نکرد ، جام به کیره روی اورد ؟ و بخاطر همین هم بود که کیره دوباره زنده شدش ؟
3. آرزوی کیره مگه نابودی ، یا حداقل بدبختی دنیا نبود ؟ پس چرا فقط یه ناحیه نسبتا کوچیک از بین رفت و آرزوش کامل برآورده نشد ؟ بخاطر همون ضربه ی Saber بود ؟
4. زن اون یارو توساکا که مــُــرد ، خفه شد . چرا آخر کار نشون دادنش که زنده ـس ولی از نظر عقلی مشکل پیدا کرده بودش ؟
5. آخر کار چرا کیره ، وقتی کیریتسوگو رو دید که با بدبختی و ناراحتی داره دنبال افراد زنده میگرده نکشت ؟ چون مبارزه تموم شده بود دیگه کاریش نداشت ؟

آقا ولی واقعا ، از نظر داشتن میوزیک های خفن بهترین انیمه ای بوده که دیدم ، آهنگاش یکی از اون یکی قشنگتر بودن ، هیچوقت فراموش نمیکنم این موردشو :x .

تعجب میکنم که چرا تاحالا ندیده بودمش !:d از همون قسمت اولش که شروع میشه یک احساس آرامش خاصی به آدم میده . این حس رو با آهنگای عالیش میشه حتی تو اپنینگ و اندینگشم مشاهده کرد . شاید اصلا صحنه هیجان انگیز یا شوک دهنده ای تو کل انیمه نباشه ولی با روند عالی که داره تا آخر آدمو میخکوب نگه میداره . بعضی موتا واقعا همچین انیمه هایی لازم هست !:d ( مثل Usagi Drop :x )

تو خونه نشسته بودیم همه با هم .....
همه میدونن من یا بازی میکنم یا کارتون میبینم یا هیچی ....
درس کم میخونم ....
{همه فکر میکنن یکی از کارتون هام یا بازی هام نابود شن میرم درس میخونم} :d

من
بعد از اینکه به همه گفتم کارتون هام همه پاک شد : :(

مامانم : >:)

خواهر بزرگم : >:)

خواهر کوچیکم : >:)

بابام : >:)

من : :|

دو ساعت بعد ........
از خونه ی دوستم اومدم ......
دوباره همه نشسته بودیم تو خونه ......

من : :):d

مامانم گفت : چرا خوشحالی مگه کارتون هات نابود نشدن .....

من : چرا ولی دوتا کارتون بلند روی هم 300 قسمت گرفتم ...........

مامانم : :|

بابام : :|

خواهر کوچیکم : :|

خواهر بزرگم :‌ :|

من : >:)

بابام : گفت این آدم بشو نیست بعدش .... پایان ! ;;)

{داستان واقعی بود}

مقدمه ای بود برای اینکه بگم هاردم درست نشد ولی بجاش از یکی از دوستام کارتون های :

FIST OF THE NORTH STAR
DRAGON BALL KAI

رو گرفتم !

با تشکر !!

شادش کنید ............

FIST OF THE NORTH STAR
DRAGON BALL KAI

رو گرفتم !

با تشکر !!

شادش کنید ............

Fist of the north star بهترین انیمه رزمی که دیدم :d البته کنیچی جای خود دارد ولی کنشیرو سالار جادهاست و پیش کسوته ماست :d
kaiهم که نیاز به تعریف نداره :d اون همه وقتی که برای دیدن کل سری دراگون بال گذاشتم و اگه درس میخوندم الان پروفسور بودم >:):d

ممنون از دوستان برای حمایت !‌

دوستم اتفاقا هم z رو داره و هم kai رو !‌
مگه عین هم نیستن !؟
چه فرقی دارن ؟!
کدوم بهتره ؟!‌
و چرا ؟!
کای ریمیک با کیفیت بهتر Z هستش که فیلر نداره و به مانگا نزدیک تره. ولی Z موزیک، دوبله و کلا چیز بهتریه. Kai خیلی سریع پیش میره و از نظر بار داستانی Z خیلی بیشتر میچسبه. فیلر های دراگون بال هم فیلر های خوبی ان و مثل ناروتو آزاردهنده نیستند.

من دیشب قسمت بیست و پنج attack on titan رو دیدم. تازه فهمیدم که کلش همین بود و فصل دوم نداره:|:(
جدا حالم خیلی گرفته شد چون پتانسیلش اینقدر بالاست که میشه 5-6 فصل کامل رو در موردش ساخت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or