Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
بخدا شرف داشت به دوبله ما ! حداقل برداشته بودن تمام موزیک هارو خودشون ترجمه کرده بودن ! ماله ما فقط یه تیکه آهن و میزدن به درو دیوار و شد موزیک هاش !
اون که بله! ولی اسم ها رو هم عوض کردند! آقا من عشق جلمود :d از نوع اسود (سیاه)ـش هستم :d

راستی کلا چند سری بود؟ من 4 سریش رو میشناسم که سومیش رو ندیدم (سومیش اونی بود که 1000 تا شخصیت داشت! :d )
سری آخر رو هم به زبون آلمانی دیدم :d

قبلا هم pokemon (درست نوشتم؟) میدیدم ولی وقتی digimon اومد کلا عشقش شدم :d
والا اینی که گفتیم من اصلا نمیفهمم کی و چیه :دی ! فارسی بوگو !
کلا 5 سری بود و به تازگی سری جدیدش هم تایید شده ! یه سری اسکن ازش توی اینترنت پر شده ! سومیش اسمش Tamers بود ! بد نبود ولی یکم به نسبت بقیه بچگونه بود !

پوکمون خیلی بچو گونه بود و موقع بچگی خیلی لذت میبردیم اما این سری جدیداش کلا هرچی از قبل داشت رو نابود کرد ! ولی به قول خودت عشق است و دیجیمون !
ولی واقعا کسی لذت نمیبره ؟! :biggrin1:
کیارش جون منظور من این بود که آثار قدیمی الان برای کسانی که از نسل جدید توی هنر هستن جذابیتش کمتره تا زمانی که این چیز خلق شده بودند !

شهاب چرا کافه رو به هم می ریزی و داغ می کنی پسرم؟!! :دی
من خودم فنِ دیجیمون و پوکیمون(البته دومی فقط به خاطر پیکاچو) هستم:دی
در موردِ سابقه ی انیمه دیدن هم که خو 5-4 سال که کم نیست.درسته به پای 12-10 سالِ تو نمی رسه ولی نیوبی هم حساب نمی شیم که 13-12تا انیمه دیده باشیم و جو زده شده باشیم
.
پ.ن:من می تونم یه هفته فقط تایتانیک ببینم و حال کنم:دی
پ.ن2:این عربها خوراکِ این حرکاتن.کاپیتان ماجد که معرفِ حضورِ همه هست
.
همچنان به دنبالِ کمدیِ غیرِ آبکی هستیم.راهنمایی کنید:دی

منظور از غیرآبکی چیه ؟ یه کم بیشتر توضیح بده :biggrin1:
یعنی جلف و بچه گونه و تکراری نباشه

آخرین ویرایش:
این دیجیمون 4 سریی که من میشناسم اینا هستند ولی مثل اینک میگند یکی قبل از اینا هم بوده :d

اولی :شخصیت اصلیش لباس آبی پوشیده بود و رفیقشم یک لباس سبز آستین حلقه ای داشت! (حس توضیح بقیه نیست! اسمای عربیشونم از بس ضایع بود چیزی نگم بهتره :d )
دومی : برادر این یارو لباس سبزه اینجا بزرگ شده بود + چند نفر دیگه!
سومی : یک موجود بنفشی توش بود! کلا رو هم 5 قسمتم از این ندیدم! ولی نمیدونم این بنفشه مثل اینکه خیلی مهم بوده! :d
چهارمی : اینم که بیشتر شبیه Power Rangers بود! :d ولی من ازش خوشم اومد! حیف قسمت اولش رو ندیدم! :d ولی آخرش نمیدونم چی شد انگاری کل داستان تو چند ثانیه اتفاق می افتاد! یکیشون توی بیمارستان بستری بود و این چیزا :d درست یادم نمیاد :d

خوب این سری که من ندیدم اول بوده ؟ آخره بوده ؟ کجاست؟ :d

سری جدید هم مبارک باشه! کاش ملت غیور این سری رو هم زیرنویس فارسی میزدند تو رگ مینشستیم دوباره میدیدیم!

یادش بخیر یک بازی فایتینگ دیجیمون تو PS1 بود! چقدر حال میداد! این یارو جلمود اسود :d :d :d هم توش بود! همون رباتی که شبیه اژدها بود رنگش سیاه بود! که رنگ نارنجیش هم بود! وقتی این سیاهه توی انیمه مرد دلم ریش ریش شد! نزدیک بود گریه کنم... :((

دیدم شهاب
یه کارِ متفاوت می خوام که تمِ طنزِ قوی ای داشته باشه
توی طنز یکی از قوی ترین کارهایی که دیدم Seto no Hanayome بودش . جک پشت جک بود . گاهی اوقات سرعت زیرتویس در مقابل سرعت جک هاش کم می آورد . (زیرنویس انگلیسی ).:biggrin1:
فقط اگه خواستی ببینیش سه قسمت اول رو با هم ببین . قسمت اولش در حد بقیشون نیست و میشه گفت شروع آرومی داره .

این دیجیمون 4 سریی که من میشناسم اینا هستند ولی مثل اینک میگند یکی قبل از اینا هم بوده :d

اولی :شخصیت اصلیش لباس آبی پوشیده بود و رفیقشم یک لباس سبز آستین حلقه ای داشت! (حس توضیح بقیه نیست! اسمای عربیشونم از بس ضایع بود چیزی نگم بهتره :d )
دومی : برادر این یارو لباس سبزه اینجا بزرگ شده بود + چند نفر دیگه!
سومی : یک موجود بنفشی توش بود! کلا رو هم 5 قسمتم از این ندیدم! ولی نمیدونم این بنفشه مثل اینکه خیلی مهم بوده! :d
چهارمی : اینم که بیشتر شبیه Power Rangers بود! :d ولی من ازش خوشم اومد! حیف قسمت اولش رو ندیدم! :d ولی آخرش نمیدونم چی شد انگاری کل داستان تو چند ثانیه اتفاق می افتاد! یکیشون توی بیمارستان بستری بود و این چیزا :d درست یادم نمیاد :d

خوب این سری که من ندیدم اول بوده ؟ آخره بوده ؟ کجاست؟ :d

سری جدید هم مبارک باشه! کاش ملت غیور این سری رو هم زیرنویس فارسی میزدند تو رگ مینشستیم دوباره میدیدیم!

یادش بخیر یک بازی فایتینگ دیجیمون تو PS1 بود! چقدر حال میداد! این یارو جلمود اسود :d :d :d هم توش بود! همون رباتی که شبیه اژدها بود رنگش سیاه بود! که رنگ نارنجیش هم بود! وقتی این سیاهه توی انیمه مرد دلم ریش ریش شد! نزدیک بود گریه کنم... :((
دلم رو شاد کردی امیرحسین :دی !
خب ببین اینطوری بود :دی :
اولی : درست گفتی اسمه اصلیه تای بود دومی هم مت :دی ! 20 امتیاز :دی .
دومی : بازم درست گفتی برادر و خواهر مت و تای بزرگ شدن که به دلیل لباس خواهر تای یعنی کاری تلویزیون از پخش این سری خودداری کرد !!
سومی : بنفشمه اسمش Impmon بود ! وای وای یه صحنه داره یعنی در سطح خدا ها ! که نشون میده تفنگی که بچه بهش داده رو دستش گرفته یهو قدم که میذاره تبدیل میشه به Belzeemon که یه Blastـه خفنم دست راستشه ! اون تیکه بهترین صحنه سری Tamers بود !
چهارمی : اون قضیه برادر پسر آبیه ( کوجی ) بودش . که میمیره و ...

این سری پنجمی یعنی Savers یا data Squad یه فاجعه تمام عیار بود ! گریم میگرفت وقتی میدیدم بس که مضخرف بود !

سری جدیدش فکر کنم خوده Power Ranger ـه !!! حدس میزنم فقط یه پسری هست که چند تا دیجیمون داره همه با هم یکی میشن !! وای وای چه افتضاحی به بار بیاد :دی ! این عکسش :

اون بازی فایتینگ بهترین بازی زندگی من بود ! یعنی به قدری باهاش خاطره دارم و باهاش زندگی کردم که حد نداره ! وای خدا زندگی من بود ! تازه فهمیدم این جلمود اسود کدومه ! Blackwargreymon رو میگی ! اون صحنه مرگش واقعا غم انگیز بود ... اومد از بابابزرگ اون یکی دفاع کنه خودش نفله شد :دی . که بعد اربده میزنه و میره آسمون و پودر میشه :دی !

Digimon-BlackWarGreymon.jpg

آقا جدی پایه ای یه بحث دیجیمونی راه بندازیم :دی ؟!

• Like
Reactions: Akiba
راه انداختیم که :d
نکنه این جدیده که قراره بیاد DIGIMON ورژن BEN TEN هست؟ :d
سری سومش چند قسمت بود؟ اگر کمه بشینم دانلود کنم! (گرچه شک دارم کم باشه :d )
خدا رو شکر سری دوم رو هم به زبون عربی دیدم :d اونجا سانسور نمیکردند :d
پس خوب شد سری پنجم رو ندیدم! وگرنه احتمالا باید 2 دستی میزدم تو سرم! :d
اون بازی هم خیلی بازی میکردم! اون جانور سگ نمای تک شاخ (اسماشون رو یادم نیست خوب بچه بودم میدیدم :d اگرم یادم باشه اسم هاشون داغونند :d ) که بزرگ میشد و ربات گرگ میشد رو بیشتر بر میداشتم! قدرتیش که یکهو موشک نثار طرف میکرد واقعا عالی بود! :d
ولی هر چیزی سری اولش خوبه! همشون رفته رفته به فنا رفتند! :d

اطلاعات کامل این 4 سری رو هم توی یک مجله ی ایرانی در مورد سینما و این چیزا بود خوندم! :d اون موقع هنوز چهارش رو ندیده بودم. (اسم اون مجله رو فکر کنم ماکان یادش بیاد! :d )

دلم تنگ شده برای دیجیمون ولی حس دانلودش نیست! :d چه کنم؟ :d

راه انداختیم که :d
نکنه این جدیده که قراره بیاد DIGIMON ورژن BEN TEN هست؟ :d
سری سومش چند قسمت بود؟ اگر کمه بشینم دانلود کنم! (گرچه شک دارم کم باشه :d )
خدا رو شکر سری دوم رو هم به زبون عربی دیدم :d اونجا سانسور نمیکردند :d
پس خوب شد سری پنجم رو ندیدم! وگرنه احتمالا باید 2 دستی میزدم تو سرم! :d
اون بازی هم خیلی بازی میکردم! اون جانور سگ نمای تک شاخ (اسماشون رو یادم نیست خوب بچه بودم میدیدم :d اگرم یادم باشه اسم هاشون داغونند :d ) که بزرگ میشد و ربات گرگ میشد رو بیشتر بر میداشتم! قدرتیش که یکهو موشک نثار طرف میکرد واقعا عالی بود! :d
ولی هر چیزی سری اولش خوبه! همشون رفته رفته به فنا رفتند! :d

اطلاعات کامل این 4 سری رو هم توی یک مجله ی ایرانی در مورد سینما و این چیزا بود خوندم! :d اون موقع هنوز چهارش رو ندیده بودم. (اسم اون مجله رو فکر کنم ماکان یادش بیاد! :d )

دلم تنگ شده برای دیجیمون ولی حس دانلودش نیست! :d چه کنم؟ :d
فکر کنم کلا بعید میدونم موفق شه زیادی فیوتچری میزنه !!
سری سومش هم مثله بقیه طرفای 50 قسمت هست ! ولی بگیر ارزشش رو داره ... خصوصا اون Opening ـه شاهکار Biggest Dreamerـش رو ! فقط اگر میگیری زبون اصلی بگیر ! دیدن ورژن انگلیسی جز زجر و عذاب هیچی نیست ! از من به تو نصیحت !
میگم که ! باز صد رحمت به عربا مثل این ورژن فضاحت انگلیسیش سانسور نمیکرد !
سری پنجم که افتضاح بود ! فرض کن یه پسر 20 ساله یه مشت بزنه به دیجیمون مگا لول و طرف دهنش سرویس شه :دی . بگیر تا آخر برو خودت :دی .
اون دیجیمونه اسمش Gabumon بود که تبدیلش میشد Metalgarurumon . اتکش این بود که 200 300 تا موشک ول میداد که خیلی کمک میکرد یهو میدیدی طرف داره بهت حمله میکنه تقی یه چیزی فرط میاد وسط مغزش :دی .
4 ـش بد نبود . تو که ایران نیستی بشین دانلودش کن ببین ارزشش رو داره .

بمــیر :دی . من جای تو بودم اینترنت 2 مگ داشتم الان HD دانلودش میکردم :دی . نه جدی دانلودش کن باور کن به هر کسی پیشنهاد کردم یا دادم دیسک هاش رو کل خاطرات زندگیش زنده شده :دی !

چرا شایعه پراکنی میکنید؟ اینترنت 2 مگ کجا بود ؟ :d 256 بید! :d
آخه 4 تا 50 قسمت زیاد میشه خوب :d چهارشنبه هفته دیگه میام ایران کجا انیمه ها رو به قیمت خوب میفروشه؟ :d
دنیای انیمه خوب میفروشه ولی این رو فکر نکنم داشته باشه! از اونجا وان پیس و دفترچه ی مرگ و ناروتو رو گرفتم تابستون که اومدم ایران بشینم ببینم :d خوبیش اینه زیرنویس هم داره ... اگر زیرنویس دیجیمون ها هم حل میشد که لحظه درنگ نمیکردم :d

اینجا میشه بازم بحث بازی هایی که از روی انیمه اومده راه انداخت؟ :d یا این بحثم قاچاقی می باشد :d
قدرت Blackwargreymon هم تو بازی خوب بود ولی احتمال نخوردن به طرف زیاد بود و حتی امکان داشت موقعی که می خوای قدرت رو بزنی (وقتی رفتی تو حس ) بهت بزنند و همه چی بر باد بره :d

من جدیدا کشف کردم که قبلا JRPG بازی میکردم و خودم نمیدونستم! :d اونم دیجیمون بود! (توی بازی 3 تا دیجیمونت دنبالت راه میفتادند) خیلی هم رفتم ولی خوب دیگه گیر کردم و نشد ادامه بدم :d ( باید وارد یک جایی میشدیم که سردرش اسکلت یک دیجیمونی بود ، بین کوهستان هم بود :d

چرا شایعه پراکنی میکنید؟ اینترنت 2 مگ کجا بود ؟ :d 256 بید! :d
آخه 4 تا 50 قسمت زیاد میشه خوب :d چهارشنبه هفته دیگه میام ایران کجا انیمه ها رو به قیمت خوب میفروشه؟ :d
دنیای انیمه خوب میفروشه ولی این رو فکر نکنم داشته باشه! از اونجا وان پیس و دفترچه ی مرگ و ناروتو رو گرفتم تابستون که اومدم ایران بشینم ببینم :d خوبیش اینه زیرنویس هم داره ... اگر زیرنویس دیجیمون ها هم حل میشد که لحظه درنگ نمیکردم :d

اینجا میشه بازم بحث بازی هایی که از روی انیمه اومده راه انداخت؟ :d یا این بحثم قاچاقی می باشد :d
قدرت Blackwargreymon هم تو بازی خوب بود ولی احتمال نخوردن به طرف زیاد بود و حتی امکان داشت موقعی که می خوای قدرت رو بزنی (وقتی رفتی تو حس ) بهت بزنند و همه چی بر باد بره :d

من جدیدا کشف کردم که قبلا JRPG بازی میکردم و خودم نمیدونستم! :d اونم دیجیمون بود! (توی بازی 3 تا دیجیمونت دنبالت راه میفتادند) خیلی هم رفتم ولی خوب دیگه گیر کردم و نشد ادامه بدم :d ( باید وارد یک جایی میشدیم که سردرش اسکلت یک دیجیمونی بود ، بین کوهستان هم بود :d
به هر حال اینترنته دیگه مثل ما نیست خلاصه :دی .
من خودم دارم 3 تا سریش اما ورژن انگلیسی که پر از سانسوره ! خواستی بگو اومدی بیا ازم بگیر :دی .
AnimWorld داره اما همیناس که من دارم ! البته من از همونجا گرفتم !
انصافا هیچی Impmon با اون تریرمون ( خرگوش سبزه ) نمیشد ! خیلی وحشتناک قوی بودن ! خصوصا Impmon که کلا من نیازی به تبدیلش نداشتم انقدر قوی بود !
آره خیلی ها تازه میفهمن اولین بازی JRPGـشون همین Digimon World ها بوده :دی . البته خیلی ها هم زده شدن به طور کلی از این سبک به واسطه این بازی ها :دی .

اونجا هم مگه انگلیسی داره؟ بترکه ! اصلا مگه این اروپایی ها سانسور حالیشونه ؟
اون خرگوش سبزه هم الان که فکر میکنم یک چیزایی یادم میاد! همونی نیست که هی میچرخید از اینور و اونور میزد؟ راحت میشد باهاش طرف رو داغون کرد! مخصوصا اون قسمت که تو برف بود! دور تا دورش خالی بود با 2-3 بار پایین انداختن یارو میمرد! :d
راستی باس آخر بازی کی بود ؟ :d
با کمی فکر کردن چندین محل مبارزش رو یادم اومد :d یادش بخیر جوونی ، الان دیگه پیر شدیم :d ( تازه 16 تکمیل شد رفتم تو 17 :d )

اونجا هم مگه انگلیسی داره؟ بترکه ! اصلا مگه این اروپایی ها سانسور حالیشونه ؟
اون خرگوش سبزه هم الان که فکر میکنم یک چیزایی یادم میاد! همونی نیست که هی میچرخید از اینور و اونور میزد؟ راحت میشد باهاش طرف رو داغون کرد! مخصوصا اون قسمت که تو برف بود! دور تا دورش خالی بود با 2-3 بار پایین انداختن یارو میمرد! :d
راستی باس آخر بازی کی بود ؟ :d
با کمی فکر کردن چندین محل مبارزش رو یادم اومد :d یادش بخیر جوونی ، الان دیگه پیر شدیم :d ( تازه 16 تکمیل شد رفتم تو 17 :d )
آره ! اونا هم انگلیسی دارن ! بهترین کار همون دانلوده !
بازم آره ! با گوشاش میچرخید و میومد به سمتت ! بعد اون زمین یخی هم بعد از یه مدتی خراب میشد و هی تیکه تیکه میشد ! راحت طرف رو مینداختی هی توی آب :دی .
باس آخر بازی یکی بود به اسم reapermon . یه اسکلت رباتی شکل طلایی ! واقعا اعصاب سرویس کن بود ! یهو یه tornado میزدم که میرفتی توش دیگه در نمیومدی و بای بای :دی .
انگار همین دیروز بود میریختیم با دوستامون خونه ی هم بازی میکردیم :دی . ای خدا یادش بخیر :دی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or