Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خوب تا اینجای کار از بین انیمه های زمستونی ۴ تاش رو پسندیدم که میذارم اینجا

Hazure Skill “Kinomi Master”​

1732241854-abcca92fca72664c0006a42373aacdb0.jpeg filters_quality(95)format(webp).jpeg

استاد میوه ها !!!
داستان راجع به دنیاییه که هر کی با خوردن فقط یه میوه تو عمرش میتونه یه قدرت منحصر بفرد بدست بیاره و اگه دومی رو بخوره مرگش حکمیه ، موقعی که نوبت کاراکتر اصلی لایت میشه ، دل تو دلش نیست که میوه رو بخوره و آرزوشه یه مهارت خفن جنگی بدست بیاره و جنگجو بشه ، اما قدرتی که میگیره توانایی پرورش میوه س و تبدیل به کشاورز میشه و ادامه ماجرا
تا الان ۲ اپیزود اومده که انصافا قشنگ بوده و من خوشم اومده ، اگه دوست داشتید ببینید

Class no Daikirai na Joshi to Kekkon suru Koto ni Natta​

filters_quality(95)format(we567bp).jpeg

شرطی که پدربزرگ سایتو هوجو برا نوه اش میذاره اینه که باید با دختری ازدواج کنه که همکلاسیشه ، ولی مشکل اینجاست که این دو تا بشدت از هم متنفرن و تو موقعیت های جالبی قرار میگیرن که چاره ای جز کنار اومدن با هم ندارن و ...
طرفدارای کمدی رمنس حتما خوششون میاد ، ظاهرا قراره با این انیمه کلی بخندیم ، فعلا هم یه اپیزود اومده و نمیشه نظر کلی داد و امیدوارم خراب نشه در ادامه

From Bureaucrat to Villainess: Dad’s Been Reincarnated!​

filters_quality(95)formatyht(webp).jpeg

یه مرد ۵۲ ساله در اثر تناسخ میره تو جلد یه دختر از خود راضی که شخصیت منفی یه بازی ژاپنیه ، داستان به ظاهر ساده اما عالی و در خدمت کمدی ناب که کاری می کنه با همون اپیزود اول مشتریش بشید و هر هفته منتظرش بمونید ، حتما حتما ببینید

Salaryman ga Isekai ni Ittara Shitennou ni Natta Hanashi​

salaryman-ga-isekai-ni-ittara-shitennou-ni-natta-hanashi-57a0736592.jpg Salaryman-ga-Isekai-ni-Ittara-Shitennou-ni-Natta-Hanashi-Anime-Key-Visual-scaled.jpg

و اما می‌رسیم به یه ایسکای باحال ، ایچیمورا دنوسکه یه کارمند بدبخت که کل عمرش رو برا این و اون جون کنده و آخرش هیچی نصیبش نشده و در به در یه لقمه نون بوده همیشه ، تا اینکه پادشاه شیاطین احضارش میکنه و میشه یکی از ۴ تا فرمانروای شیاطین که وظیفش در کنار ۳ تای دیگه که قدرت های خفنی دارن فقط اینه که باید مذاکره کنه و با گفتگو و قدرت هایی که مختص یه انسان و شغل کارمندیش هست کارها رو جلو ببره و به شیطان خدمت کنه .
تا الان ۲ اپیزود اومده و بنظر من که خوب بوده و کاملا ارزش دیدن رو داره

Attachments

دستخوش بابا! فکر می‌کردم فقط خودم از Akuyaku Reijou Tensei Ojisan خوشم اومده :D
Nihon e Youkoso Elf-san هم قسمت اولش جالب بود

واقعا فصل خوبیه.
ادامه خاطرات داروساز، Zenshu، ساکاموتو (که هنوز ندیدمش) و... سر جای خود، اصلا همین که از یه ایسکای و یه ایسکای معکوس (!) خوشم اومده، نشون می‌ده چه فصل عجیبیه.
بعد مدت‌ها دارم خودم رو با انیمه خفه می‌کنم\:D/:D

انصافا کسایی که تو MAL به ساکاموتو امتیاز دادن انیمه رو هم دیدن اصلا؟ آشغال ساختن رسما.

این Fate/Strange fake کی قراره پخشش آدمیزادی شروع شه؟ هر سال قراره یه قسمت پخش شه؟ :D
انتظارات خدایی خیلی در دیوار بود، در حد یک کار اوکی درآوردند.:دی ولی برای مانگایی که بهترین و پرجزئیات ترین پنل های اکشن رو داره واقعا ظلمه.
این گاو و گوسفند های شوئیشا نمیدونم چرا باید اثر رو به TMS بدند.:| فکر میکنم بخاطر بخش های Slice of Life اول داستان کمتر استدیویی دوست داشته ساختش رو برعهده بگیره وگرنه بعد 200 چپتر الان اقتباس از انیمه ساخته نمیشد.

امیدوارم کاگوراباچی که اونم از لحاظ پنلینگ و مبارزات سینماتیک و عالیه است رو هم خراب نکنند.

اقا Death Note واقعا جذاب و زیبا بود:D واقعا پشمام میریخت. نیمه اخرش هم که کلا انگار یه انیمه متفاوت بود ولی بازم لذت بخش بود. اخرش ولی دوست داشتم جور دیگع ای تموم میشد:D حق با کیرا بود:D

یه انیمه خفن must watch به کسی که تازه وارد دنیای انیمه شده معرفی میکنید. AOT و Death Note و ناروتو دیدم تا الان

اقا Death Note واقعا جذاب و زیبا بود:D واقعا پشمام میریخت. نیمه اخرش هم که کلا انگار یه انیمه متفاوت بود ولی بازم لذت بخش بود. اخرش ولی دوست داشتم جور دیگع ای تموم میشد:D حق با کیرا بود:D

یه انیمه خفن must watch به کسی که تازه وارد دنیای انیمه شده معرفی میکنید. AOT و Death Note و ناروتو دیدم تا الان
اتفاقا یک فاز خدایی گرفته بود، حق بود بزنن در دهنش.:دی
فقط کاشکی همون نیمه اول این اتفاق میوفتاد.:|
Psycho Pass (فقط فصل اول)
Monster هم اگر با قدیمی بودن مشکلی نداری.

Fullmetal Alchemist: Brotherhood​

Gintama​

Steins;Gate​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or