Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
انتظارات خدایی خیلی در دیوار بود، در حد یک کار اوکی درآوردند.:دی ولی برای مانگایی که بهترین و پرجزئیات ترین پنل های اکشن رو داره واقعا ظلمه.
این گاو و گوسفند های شوئیشا نمیدونم چرا باید اثر رو به TMS بدند.:| فکر میکنم بخاطر بخش های Slice of Life اول داستان کمتر استدیویی دوست داشته ساختش رو برعهده بگیره وگرنه بعد 200 چپتر الان اقتباس از انیمه ساخته نمیشد.

امیدوارم کاگوراباچی که اونم از لحاظ پنلینگ و مبارزات سینماتیک و عالیه است رو هم خراب نکنند.
چیش اوکیه؟ دقیقا در حد این ایسکای های شخمیه که کیلویی هر فصل ده تا ازشون داره پخش میشه. یه آرت استایل یونیک و درست حسابی هم نداره انیمش که حداقل آدم بتونه انیمیشنشو تحمل کنه.
حالا این دو فصلی که داره میاد هیچی ولی امیدوارم یه شانسی بهش با یه استدیو دیگه بدن اگر نه که همون کنسلش کنن ادامه رو.

چیش اوکیه؟ دقیقا در حد این ایسکای های شخمیه که کیلویی هر فصل ده تا ازشون داره پخش میشه. یه آرت استایل یونیک و درست حسابی هم نداره انیمش که حداقل آدم بتونه انیمیشنشو تحمل کنه.
حالا این دو فصلی که داره میاد هیچی ولی امیدوارم یه شانسی بهش با یه استدیو دیگه بدن اگر نه که همون کنسلش کنن ادامه رو.
بلولاک رو دیدی؟ انتظار تکون خوردن انیمیشن ها با پاورپوینت رو داشتیم.:دی

Zenshu قسمت اول خسته کننده بود، قسمت دو بهتر شد، بین انیمه های فانتزی ایسکای این فصل انیمیشن بهتری داره داستان تکراری نیست.
Screenshot_۲۰۲۵۰۱۱۳-۱۴۰۹۰۵.jpg
ایشون👆 کارگردان انیمه هستن.
خلاصه داستان و تریلر رو ندیدم, از رو دو قسمت و اوپنینگ میشه حدس زد داستان چجوری پیش می‌ره.
1_ کارگردان این انیمه هم بعد از مسمومیت به همین دنیا ایسکای شده بعد از این که میبینه روند داستان تغییر کرده می‌ره پیش دختره و بهش میگه نباید تو روند داستان دخالت کنی دختره باهاش مخالفت میکنه. کارگردان هم قدرت مشابه داره احتمالا می‌تونه هیولا ها رو کنترل کنه، بعد قهرمانان باید با کارگردان مبارزه کنند، اگه داستان تو یک فصل تموم بشه دختره رو تخت بیمارستان بیدار میشه همه این اتفاقات توهم بوده.
*قبل از این که مسموم بشه خبر خوند که کارگردان انیمه مورد علاقش به دلیل مسمومیت غذایی مرده بخاطر همین همچین توهمی زده.

۲_ sucker punch، واقعت و خیال قاطی شده، هنوز تو ژاپنه هر روز سرکار می‌ره، قهرمانان هم همکاراشن، بخاطر فشارو خستگی همرو شبیه شخصیت های انیمه مورد علاقش میبینه.

موهای بلند دختره رو اعصابه😫، کاشکی به جای اینکه با مو صورتشو بپوشونه ماسک و عینک میزد.

رفرنس به انیمه macross
View attachment 1736772659651.mp4
x.com

۲۰۲۵۰۱۱۳_۱۷۱۳۲۶.jpg
I'm Living with an Otaku NEET Kunoichi اومارو چان اگه نینجا بود، قسمت اول خوب بود قسمتای بعد شخصیتای جدید اضافه شدن انیمه سرگرم‌کننده تر شد، انیمه کمدی دوست دارید حتما ببینید.

یه لحظه فولدر BTTH باز کردم یه نگاه کوچیک بندازم 4-5 ساعت طول کشید بیام بیرون.
چرا اینقدر کم اومده کلا 18 قسمت جدید اومده. فکر کنم 1-2 سال رو باید صبر کنم :(

---

میگم چرا این وان پانچ من 4 تا مانگا داره ؟ اصلی کدومه ؟ میشه برای هرکدوم یه لینک بدید ؟ تفاوت اساسی هم ندارن که بشه راحت تشخیص داد. همون سناریو و داستان فقط در حد یه صفحه و چند پلان باهم فرق داره. هردفعه میخونم گیج میشم تو سایت ها درهم آپلود میشه. Mangalife هم که کامل میذاره همه رو با یه اسم قرار میده میری چپتر بعد میبینی یه ورژن دیگست دوباره چپتر قبلی داره تکرار میشه.

یه لحظه فولدر BTTH باز کردم یه نگاه کوچیک بندازم 4-5 ساعت طول کشید بیام بیرون.
چرا اینقدر کم اومده کلا 18 قسمت جدید اومده. فکر کنم 1-2 سال رو باید صبر کنم :(

---

میگم چرا این وان پانچ من 4 تا مانگا داره ؟ اصلی کدومه ؟ میشه برای هرکدوم یه لینک بدید ؟ تفاوت اساسی هم ندارن که بشه راحت تشخیص داد. همون سناریو و داستان فقط در حد یه صفحه و چند پلان باهم فرق داره. هردفعه میخونم گیج میشم تو سایت ها درهم آپلود میشه. Mangalife هم که کامل میذاره همه رو با یه اسم قرار میده میری چپتر بعد میبینی یه ورژن دیگست دوباره چپتر قبلی داره تکرار میشه.
یک توضیح کلی:
یه نسخه one وجود داره که شبیه نقاشی‌های پریسا ۷ ساله از کرج ـه
نسخه وب‌تون که موراتا یوسکه می‌کشه و کیفیت وحشتناکی داره!
Read One Punch Man | Cubari

حالا مورتا هر چند وقت یک بار بعضی قسمت‌ها رو میزنه تغییر میده. قسمت‌های عوض شده اینجاست:
Read Retconned OPM Chapters | Cubari

لینک اول قسمت‌های سری اصلیه. حالا هر قسمتی که ویرایش بشه، قسمت ویرایش شده رو حذف می‌کنن و می‌ذارن توی لینک دوم.

بعدها هم نسخه وبتون چاپ میشه و تغییر خاصی نداره. فقط یه سری قسمت مختصر که داستانی هم ندارن ته هر جلد چاپی میاد که مهم هم نیستن و معمولا ۲-۳ صفحه هم بیشتر نیستن.
با اسم Volume Extras می‌تونی توی لینک اول بخونی شون.

دوستان یه قسمتی از یه انیمه رو توی یوتیوب دیدم اما اسمش یادم نمیاد
یه نفر داشت با موتور میرفت سمت شهر و یه گاز سبز رنگی مثل طوفان گرد و خاک هم داشت پشتش میومد و کل ارتش هم افتاده بودن دنبال این بدبخت که بکشنش ولی نمیتونستن
کسی اسمش رو میدونه?

دوستان یه قسمتی از یه انیمه رو توی یوتیوب دیدم اما اسمش یادم نمیاد
یه نفر داشت با موتور میرفت سمت شهر و یه گاز سبز رنگی مثل طوفان گرد و خاک هم داشت پشتش میومد و کل ارتش هم افتاده بودن دنبال این بدبخت که بکشنش ولی نمیتونستن
کسی اسمش رو میدونه?
Memories

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• InfeR

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or