Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
چرا انیمه های این فصل پایان بندیای این فصلشون این شکلیه؟ هم dandadan هم بلیچ همینطوری یهویی فصل تموم شد. بلیچ که یه حرکت گینتامایی زدن که اپیزود رو طولانی تر کنن :))

dandadan یه احساسی رو بهم داد که خیلی سال بود از انیمه ها نمیگرفتم. یه چیز اصیل ژاپنی. شوخی های مسخرشون، داد و بیدادا، اغراق هاشون. واقعا لذت بردم ازش :D
بلیچ هم این فصلش واقعا قوی تر از دو فصل قبلیش بود. بالاخره تونست اون هیجانی که میخواستم ازش بگیرمو بده بهم. با اینکه کوبو میتونست یه مقداری بیشتر داستانو باز کنه و یه سری مسائل مبهم رو توضیح بده ولی بازم نسبت به مانگاش اوضاش خیلی بهتر بود. یه زحمتی هم بکشن این فصلو بردارن ببرن واسه تیم کارگردانی و انیماتور های وان پیس پخش کنن که یاد بگیرن واسه هیجان دادن و مبارزه خفن درآوردن نیازی نیست دراگون بال بسازی. ضعف کارگردانی رو با نور و لیزر نمیشه جبران کرد.

شانگریلا فرانتیر هم که مثل همیشه عالی پیش میره :D یه سر و گردن از تمام اثرای هم سبکش بهتره به نظرم.

بهترین انیمه های که 2024 دیدم.
Dungeon meshi قسمت بد نداشت 24 قسمت سرگرم کننده.
زیباترین الف انیمه ای Thistle:x
dungeon-meshi-elf.gif
Dainanaoji بین انیمه های ایسکای این از همشون بهتر بود، کمدی خوب بود، شخصیتای بامزه، صحنه های مبارزه رو تمیز در اورده بودن.
The Fable دو قسمت اول حوصله سربر بود قسمتای بعد شخصیتای جدید اضافه شدن داستان بهتر شد، تنها ایرادی که داشت کیفیت پایین انیمیشن بود.
DeDeDeDe ترکیب فیلم District 9 با انیمه مدرسه ای.
*قسمت 0 پایان انیمه رو اسپویل می‌کنه بعد از قسمت 16 قسمت صفرو ببیند.
Make Heroine ga Oosugiru! کیفیت انیمشن خیلی خوب بود، کمدی خوبی داشت، شخصیتای دختر یکی از یکی خوشگلتر، ژانر مدرسه ای دوست دارید این انیمه رو حتماً ببینید.
Giji Harem یه انیمه رام کام ساده و شیرین، داستان تو یک فصل تموم میشه.
Mahoaku انیمه این سبکی Mahou Shoujo نمی‌بینم، این انیمه پارودیه، کمدی خوبی داره، شخصیتا بامزه بودن.
Opening Theme

آخرین ویرایش:
امروز 31 دسامبر، تولد پادشاه سابق دزدان دریایی، گل دی. روجر هست!!!

گل دی. روجر که توسط دولت با نام "گولد روجر" معرفی شده بود دزد دریایی افسانه ای بود که به عنوان کاپتان دزدان دریایی روجر، گنج افسانه ای وان پیس رو از آن خود داشت.
او همسر پورتگاس دی. روژ و پدر پورتگاس دی. ایس بود.
نخستین بار در چپتر 1 مانگا و اپیزود 1 انیمه اون رو دیدیم. در زمان مرگ 53 سال سن و 5.564.800.000 بری هم بونتی داشت.
ذوجذ اولین شخصیتی بود که در داستان به تصویر در آمد و همچنین نخستین کسی که در پنل های مانگا کشته شد. هرچند بونتی اون عملا دیگه وجود نداره، اما در داستان تا اینجا بالاترین بونتی رو بین دزدان دریایی داشته.
تایید شد که روجر هیچ میوه ی شیطانی ای نداشته. در چپتر 85 وقتی دکتر هیریلوکی میخواست به چوپر نشون بده که یه دزد دریایی چطوریه، شخصی در شمایل روجر دیده شد. همچنین وقتی اورز داشت تظاهر میکرد که یه دزد دریاییه، باز هم دزد دریایی ای شبیه روجر نشون داده شد.
در "وان پیس سبز" گفته شد که سبیل های روجر قرار بود در اصل ادامه ی موی بینی !!! ش باشه.
دزد دریایی ای به نام اولیویر لِواسور وقتی بالای دار میرفت رمزنامه ای رو بین مردم انداخت و گفت اگه بتونن رمزگشایی ش کنن گنج بزرگی نصیبشون میشه.
یکی دیگه از منابعی که ممکنه از روجر براش الهام گرفته باشن، دزد دریایی ای به نام هنری اوِری بوده که پر سود ترین دستبرد تاریخ رو زده که اون رو به ثروتمندترین دزد دریایی تبدیل کرده. با وجود اینکه کل دنیا دنبالش بودن، اما اون در دریاهای کاراییب غیبش زد. گفته میشه اون الهام بخش نسلی از دزدان دریایی شامی ریش سیاه، بارثولومئو روبرت، کالیکو جَک، ساموئل بِلامی، و ادوارد لا بوده. (که اسامی اون ها در وان پیس زیاد به چشم میاد)

Attachments

• photo_2024-12-31_13-47-55.jpg
    photo_2024-12-31_13-47-55.jpg
    154.8 KB · مشاهده: 13
سلام کسی میتونه درباره این انیمه fate توضیح بده !؟ خوبه بده ترتیب دیدنش چجوریه!؟
👇👇👇

به ترتیب:
zero
stay night unlimited blade works
stay night heavens feel(یه مسیر داستانی متفاوت از unlimited blade works هست. 3 قسمت سینمایی)
apocrypha
extra last encore(ضعیف ترین فیت هست)
grand order:first order
grand order:shinsei entaku ryouiki camelot(دو قسمت سینمایی هست)
grand order:zettai majuu sensen
grand order:shuukyoku tokuiten

سری گرند اردر داخل بازیش 7 تا بخشه ولی از این 7 تا 4 تاش انیمه شده(1 و 5 و 6 و7) . ربط خیلی زیادی ندارن بخشاش به هم و اینطوری نیست نفهمی چی شد ولی خب در جریان باش که اینا کل داستان نیست...

غیر اینایی که گفتم چند تا سری های متفرقه هم داره که خیلی ربطی به داستان ندارن ولی اگه خیلی حال کردی با اینا، اونا رو هم میتونی ببینی( سری ایلیاسویل و یه سری اضافات گرند اردر)
خود این هایی هم که لیست کردم جز زیرو و استی نایت که مرتبطن هر کدوم سری جداگانه هستن و بیشتر طبق سلیقه لیست شده. اگه خوشت نیومد از هر کدوم میتونی بیخیالش بشی بری سراغ بعدی.
بین اینا سری heaven's feel بهترین انیمیشن و نفس گیر ترین مبارزات رو داره و فقط واسه انیمیشنش هم که شده ببین به نظرم (تا الان در تاریخ انیمه بهترین انیمیشن مبارزاته به نظرم).
zero و stay night unlimited blade works هر دو مبارزات خوبی دارن داستانشونم خوبه و ارزش دیدن داره.
Apocrypha داستانش خیلی جذاب نیست ولی در حد بخور نمیر یه چیزایی داره. مبارزات اینم عالیه. در مجموع وقتشو اگه داری ارزش دیدن داره.
extra last encore از نظر من به شدت زباله س. مبارزات متوسط. کاراکترا به شدت آبکی و رو مخ. داستانش رو من آخر نفهمیدم چیه... خیلی اگه بیکاری فقط ببین
grand order کلا سریش متوسط رو به بالاس. کاراکترای خوبی داره(چند تا از هموطنامون هم توش هستن :D). داستانش خوبه. مبارزاتشم خوبه. ارزش دیدن داره قطعا به نظرم. ضعف اصلیش ناقص بودنشه به نظرم...

امروز 1 ژانویه تولد پورتگاس دی ایس هست

تولدش مبارک
کسی که از جونش برای محافظت از برادر کوچکترش گذشت و نقش مهمی در مسیر پیشرفت داستان داشت.
تولدت مبارک آتش خاموش.

Attachments

• photo_2025-01-01_17-21-43.jpg
    photo_2025-01-01_17-21-43.jpg
    105.2 KB · مشاهده: 5
  • photo_2025-01-01_17-22-05.jpg
    photo_2025-01-01_17-22-05.jpg
    92.6 KB · مشاهده: 2
  • photo_2025-01-01_17-22-07.jpg
    photo_2025-01-01_17-22-07.jpg
    141.8 KB · مشاهده: 3
  • photo_2025-01-01_17-24-53.jpg
    photo_2025-01-01_17-24-53.jpg
    291.3 KB · مشاهده: 5
  • photo_2025-01-01_17-24-56.jpg
    photo_2025-01-01_17-24-56.jpg
    239.9 KB · مشاهده: 5
تعریف Arcane رو از این فروم و سایت های دیگه شنیدم با هایپ بالا رفتم سراغش ولی خیلی بدجوری زد تو ذوقم فصل اول به مراتب بهتر از فصل دوم بود. شخصیت ها جز چندتا بقیه کاملا مقوا، تو دیوار بدون اینکه حس همدلی یا همزاد پنداری ایجاد کنن میان و یه خودی نشون می دن و حذف می شن. سرعت روایت خیلی بالاست شبیه آخرای گاته. المان های Woke تو سریال زیاده. اصلا منظقی من پشت تصمیم های شخصیت ها نمی بینم. فقط تو حد یه تیپ باقی می مونن. سریال از سرعت بالای روایت خیلی خیلی ضربه خورده. واقعا همه ی قسمت ها بالای 9 شده اصلا تو کتم نمی ره.
خلاصه شخلته و پرایراد و تنها نکته ی مثبت استایل طراحی و گرافیک اش بود که واقعا تو یه لول دیگه است.
امتیاز 5 از 10.

نقل قول از سایت همسایه که حرف دل منو زده "فصل دوم سراسر اشکال بود. اصن معلوم نبود چی به چیه.شخصیت پردازیش یک دهم فصل اول هم نبود.ایده کلی پایان بندی رو اوکی بودم باهاش ولی اجرا تو دیوار بود انقدر که شتابزده بود و بدون زمینه سازی مناسب صورت گرفت.

جدی فاز اکثریت رو نمیفهمم که به فصل دوش میگن شاهکار.

پیشنهادم به کسانی که با من هم نظر هستند اینه که از این به بعد از کلمه شاهکار استفاده نکنن."

آخرین ویرایش:
درباره آرکین راستش من خیلی منتظر این بودم که دیگه جینکس انتاگونیست ( ویلن یا شخصیت منفی یا بدمن ) اصلی این فصل باشه و یک درگیری عظیم بین زان و پیلتوور ببینم نه صرفا فقط چند سکانس محدود .

ی کوچولو اسپویل داره ادامه متن .

اما واقعا نمیدونم چرا نویسنده ها نخواستن جینکس رو ویلن اصلی بکنن در حالی که کاملا شرایطش رو داشت . و باز هم همون روش یک دشمن بزرگتر میاد و بقیه باید باهم متحد بشن تا شکستش بدن رو پیش گرفتن .

درباره آرکین راستش من خیلی منتظر این بودم که دیگه جینکس انتاگونیست ( ویلن یا شخصیت منفی یا بدمن ) اصلی این فصل باشه و یک درگیری عظیم بین زان و پیلتوور ببینم نه صرفا فقط چند سکانس محدود .

ی کوچولو اسپویل داره ادامه متن .

اما واقعا نمیدونم چرا نویسنده ها نخواستن جینکس رو ویلن اصلی بکنن در حالی که کاملا شرایطش رو داشت . و باز هم همون روش یک دشمن بزرگتر میاد و بقیه باید باهم متحد بشن تا شکستش بدن رو پیش گرفتن .
جینکس توی فصل اول اون کارایی که انجام میداد واسه راضی نگه داشتن و ثابت کردن خودش به سیلکو بود و از ترس اینکه دوباره توسط یکی رها بشه به اون کار ادامه میداد ولی وقتی تو فصل دوم دیگه سیلکو نبود دلیلی نداشت هر شب بره چندتا انفورسر رو بکشه و وحشت بندازه تو جون پیلتوور و تبدیل به یه ویلین بشه چون کلا توی شخصیتش نیست

تراز شخصیتی جینکس آشوب بی طرفه با راضی نگه داشتن و کمک کردن به کسی که بهش وابسته هست و کابوسشم اینه که اون طرف رو از دست بده یا واسه یه ثانیه ترکش کنه. توی اکت 1 فصل اول هم وقتی وای میگه این سری نمیتونی بیای همینجا بمون توی اتاق بهش حمله عصبی دست میده و واسه اینکه به وای و بقیه کمک کنه از روی استرس و نادانی تصمیم میگیره 3 تا هکس کریستال رو بترکونه و نجاتشون بده اما خوب باعث شد هرچی داشت از دست بده مخصوصا خود وای. یه نشونه دیگه هم از این نوع شخصیت پاودر دنیای موازی هست که تو قسمت 7 فصل دوم به عنوان دستیار به اکو کمک میکنه زی-درایو رو بسازه با اینکه احساس میکنه این اکو از یه دنیای دیگه اومده. اگه توی فصل دوم جینکسو ویلین میکردن یه سری شخصیت مثل اکو هم بی معنی میشدن چون اکویی که از جینکس و زائون نا امید شده بود و فقط به کامیونیتی خودش اهمیت میداد با دیدن دنیای موازی فهمید یه نسخه خوب هم توی جینکس و زائون وجود داره و ارزششو داره واسه نجات دادنشون تلاش کنه و وقتی از اون دنیا برگشت با یه جینکس و زائون شکسته رو به رو شده بود که نیاز به نجات و درمان داشتن

شخصیتای آرکین خاکستری و داینامیکن و بنظرم همشون عالی نوشته شدن به غیر از مارکوس. حتی به ویکتور، سینجد و امبسا هم نمیشه گفت ویلین چون همشون از روی ناچاری و کمی جاه طلبی کار هاشونو انجام میدادن و نیت شیطانی نداشتن
من 2 ماه پیش بدون اینکه هیچ تریلر یا نمره ای از آرکین ببینم نشستم بدون هیچ توقعی همینجوری واسه گذروندن وقت دیدم چون یکی از رفیقام گفته بود بشین ببین خوبه که خوب بقول یکی تو همین تاپیک تبدیل شد به بهترین چیزی که دیدم چون واقعا همه چیز آرکین خوب ساخته شده و یه همچین چیزی رو واقعا هر 20 سال یبار میشه درست کرد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or