Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
خدارو شکر پارت پایانی از بخش پایانی از قسمت آخر از فصل پایانی مجموعه Attack On Titan اومد. (اوووووف نفسم گرفت تا اینو تونستم بگم:-B:D)
بسی زیبا و قشنگ بود ، از دیدنش لذت بردم و بعد ۱۰ سال ما تحتمونو جر دادن تا تمومش کنن🤔

مانگا خون های گرامی دو ساله فیلممون کردید ها.
پایان AOT که خوب بود!:| همه منتظر یک پایان ترول وار بودیم.
حالا میشه گیر داد که شاید یکم کلیشه ایی و اینا باشه ولی روند منطقی داشت!
حالا که اومده، پایان رو دوست داشتم.:D

برگی از تاریخ به پایان رسید!
فقط مونده وانپیس چند سال دیگه تمام بشه.
امیدوارم مانگا خون ها اینقدر Overreact نکنند.:/
اینجوری که من فهمیدم ی سری از دیالوگا رو عوض کردن و یـ سری صحنه ها رو VA تونسته بود بهتر جلوه بده + چند تا صحنه اضافات خلاصه تا جایی که جا داشته به فیدبکای ملت گوش دادن !!! در کل پایان بندیش به نظرم OK بود فقط یـ صحنه پایانی که همچنان نابود بود فک کنم بدونی کدوم صحنه رو میگم قشنگ کرینج خالص بود (ته ته زورشون نسبت به مانگا زده بودن) به غیر اون بازم معلوم بود خیلی جاها رو راش دادن . MAPPA لامصب هم سنگ تموم گذاشته بود .

اینجوری که من فهمیدم ی سری از دیالوگا رو عوض کردن و یـ سری صحنه ها رو VA تونسته بود بهتر جلوه بده + چند تا صحنه اضافات خلاصه تا جایی که جا داشته به فیدبکای ملت گوش دادن !!! در کل پایان بندیش به نظرم OK بود فقط یـ صحنه پایانی که همچنان نابود بود فک کنم بدونی کدوم صحنه رو میگم قشنگ کرینج خالص بود (ته ته زورشون نسبت به مانگا زده بودن) به غیر اون بازم معلوم بود خیلی جاها رو راش دادن . MAPPA لامصب هم سنگ تموم گذاشته بود .
اره مثل اینکه تغییرات همه مثبت بودن.
اون صحنه کرینج اینقدر بد هم میگفتن نبود، اتفاقا میشه با منطق کرکتر و طوری که همیشه بوده Out of Character بنظر نرسه.:دی

والا آخه سرعت داستان همیشه زیاد بوده و بنظر من اینکه به اینجا رسیدن منطقی بود، هرچند اون پارت قبلی راش دادنه بیشتر به چشم میومد‌.
نمیگم 10/10 و اینا ولی بنظرم پایان خوبی بود.
میتونست بهتر باشه به احتمال فراوان ولی بازم در کل خیلی خوب بود.

در مورد خود پایان داستان چیزی نمیگم و همچنان هیتر باقی میمونیم :-"
فقط بگم که کد گیاس :-" :-" :-"

ولی از نظر انیمیشن و .... دم ماپا گرم، واقعا به نسبت 2-3 سال قبل چه پیشرفتی کردن لعنتیا. هم سر این، هم سر جوجوتسو و ....

واقعا خوب بود قسمت آخر شینگکی نو کیوجین خصوصا پایانش. به نظرم خوب از پس جمع کردن اون همه بهم ریختگی و تیکه پاره شدن فصل آخر بر اومدن. یه صحنه خیلی خیلی خفن بود برای من که عکسشو میذارم تو اسپویلر. وقتی این تیکه رو دیدم واقعا پشمام ریخت. خیلی زیبا بود. نظرمون در مورد فصل آخر و اتفاقاتش و نحوه‌ی پخشش و پایانش هر چی که باشه، نمیشه منکر این شد که همه با این انیمه زندگی کردیم. بارهادر موردش بحث کردیم. در مورد اتفاقاتش بارها فکر کردیم و هر بار بیشتر لذت بردیم. خیلی خوش گذشت. Shinzou Wo Sasageyo.

منم موفق شدم دیشب آخرین قسمت شینگکی رو ببینم و احساسات عجیبی دارم.
از اولین روزی که 10 سال پیش چی شد که با این انیمه آشنا شدم و چه دوستان و رفقایی اون زمان کنارم بودن با تحلیل و بررسی جلو میرفتیم و الان نیستن.

همه شخصیت های شینگکی عالی بودن ولی من بیشتر از هر شخصیتی با اروین حال کردم.
اروین تکرار نشدنیه

منم دیشب دیدم قسمت آخر تایتان رو و... کلا پوکیدم=((
من‌ای که اصلا طرفدارش نبودم و به اصرار پسرخاله، از سه-چهار سال پیش شروعش کردم. قسمت قبلی رو هم بعد چند ماه، تازه چند روز پیش دیدم!
بااین‌حال قسمت آخر واقعا ترکوند و یاد دوران اوجش انداخت=D>
مانگاخون‌ها یه‌جوری از پایان‌بندی بد می‌گفتن، فکر می‌کردیم چی شده حالا

صحنه‌های اندینگ و بعدش:((
لامصب تا آخرین ثانیه با روان آدم بازی کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
  • Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or