Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دوستان کسی زیرنویس خوبی از قسمت 5 Shangri-La Frontier
داره?
فقط صحبت ها زیرنویس شده توی این زیرنویسهایی که من گرفتم

من حتی انگلیسی که کامل زیرنویس کرده باشه هم پیدا نکردم! نمیدونم چی شد یهو. چون ۲ قسمت اول خیلی خوب بود زیرنویس.

هنو قسمت ۱۵ جوجوتسو رو ندیدم ولی واقعا کیفیت این فصل خیلی خووبه. از هر لحظش لذت میبرم. واقعا ماپا سنگ تموم گذاشته واسش. قشنگ از استاندارداشون فراتر رفتن :D می‌می رو بهتر ازین نمیشد بولد کرد. عجیب عاشق این کرکتر میشی. یا باقی بزرگانی که میبینیم تو این فصل. همشون فوق‌العاده طراحی شدن.

یادی هم کنم از Undead Unluck که هر قسمت داره بهتر میشه. همون قسمت اول جذب موضوع جالبش میشی ولی بازم انتظار نداشتم اینقدر خوب از آب در بیاد.

کارآگاه کامونوهاشی هم که نگم براتان. چی از یه انیمه کارآگاهی باکیفیت بهتر؟ :D

جلد ۱۶ جوجوتسو
چرا واسه ایتادوری و گوجو و چنتا دیگه حکم اعدام دادن؟
اون اون خیلی وقت پیش بود. اگه درست یادم باشه همه اتفاقات شیبویا رو انداختن گردن اینا و در دنبال بهونه میگشتن که اینارو بکشن، اون بالادستی ها احساس خطر میکردن :-"

اون اون خیلی وقت پیش بود. اگه درست یادم باشه همه اتفاقات شیبویا رو انداختن گردن اینا و در دنبال بهونه میگشتن که اینارو بکشن، اون بالادستی ها احساس خطر میکردن :-"
شخصیتی که جسم گتو رو کنترول میکنه کیه؟
تو دولت و خاندانهای بزرگ نفوذ داره؟
اگه همه میدونن که این شخص گوجو رو زندانی کرده،چطور بابت شیبویا بازخواست نشد و کسی هم حرفی ازش نمیزنه؟
ببخشید اگه شبیه بازجوییه.

شخصیتی که جسم گتو رو کنترول میکنه کیه؟
تو دولت و خاندانهای بزرگ نفوذ داره؟
اگه همه میدونن که این شخص گوجو رو زندانی کرده،چطور بابت شیبویا بازخواست نشد و کسی هم حرفی ازش نمیزنه؟
ببخشید اگه شبیه بازجوییه.
اون یکی از جادوگرای خیلی قدیمیه، مثلا بالای هزار سال عمر داره و بخاطر تکنیکش میتونه بدنشو عوض‌کنه (مغزشپ بزاره تو بدن یکی‌دیگه)
. اهدافشم شخصیه بیشتر ولی اون بالا دستی های جامعه جوجوتسو (که گوجو باهاشون خرف‌زد اول داستان و ...) در کل یجورایی فاسد بودن. میخواستن جادوگرایی که به نظرشون براشون تهدید حساب میشد رو بکشن
.

اون یکی از جادوگرای خیلی قدیمیه، مثلا بالای هزار سال عمر داره و بخاطر تکنیکش میتونه بدنشو عوض‌کنه (مغزشپ بزاره تو بدن یکی‌دیگه)
. اهدافشم شخصیه بیشتر ولی اون بالا دستی های جامعه جوجوتسو (که گوجو باهاشون خرف‌زد اول داستان و ...) در کل یجورایی فاسد بودن. میخواستن جادوگرایی که به نظرشون براشون تهدید حساب میشد رو بکشن
.
داداش دمت گرم.
تا اینجا که خوندم اینم مثل کیمتسو، انیمه سطح خیلی بالاتری از مانگا داره.

منتظر انیمه بمونم بهتره.

View attachment undefined - Imgur.mp4

عجب این قسمت فریرن خوب بود. :x
پسر اگه قسمت بعدم همین قدر خوب در بیارن به ملکوت می رسیم.

============================

My Happy Marriage رو بالاخره دیدم همه فصل یک شو
نمیدونم من اصولا با کارهای شوجو حال می کنم ولی این یکی خارج از 6 قسمت اول خیلی تو در و دیوار بود. به زور تموم اش کردم
هی منتظر بودم یه اتفاق خفن بیفته یه رابطه بین شخصیت ها دچار یه تحول اساسی شه ولی نه که نه. همه چی تو یه حالت یکنواخت و تکراری می رفت جلو
واقعا ناامید شدم چون قسمت های اولیه به نظرم خیلی خوب میزد

کم کم باید زیرنویس های Pluto آماده شده باشه. بریم تو کارش

در این روز مبارک که بالاخره Shingeki به پایان رسید اومدم عرض کنم که Oshi no ko انمیه بسیار مزخرف و شدیدا Overrated ایه و آدم یاد مستند های صدا سیما در مورد بدبختی اروپایی ها و آمریکایی ها میفته.
یعنی 99% انیمه در مورد اینه که idol ها بدبختن بیچارن کل صنعتشونو گند گرفته و ...
الان من چی کار کنم خوب؟ مگه من گفتن برن idol بشن؟
ژاپن مملکتیه که شدیدا کمبود نیرو کار داره! برن یه کاره دیگه بشن خوب.
البته ترک Idol اه Yoasobi در جایگاه ویژه ای قرار داره و حسابش از این جداست :-"

مانگا خون های گرامی دو ساله فیلممون کردید ها.
پایان AOT که خوب بود!:| همه منتظر یک پایان ترول وار بودیم.
حالا میشه گیر داد که شاید یکم کلیشه ایی و اینا باشه ولی روند منطقی داشت!
حالا که اومده، پایان رو دوست داشتم.:D

برگی از تاریخ به پایان رسید!
فقط مونده وانپیس چند سال دیگه تمام بشه.
امیدوارم مانگا خون ها اینقدر Overreact نکنند.:/

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• Z-fan
  • Jaw
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or