Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

خوشبختانه تا اینجای انیمه نیئر نشون داده که هم اقتباس خوبی از بازی هست و هم قسمت های جدیدی به داستان اضافه کرده. تایم لاینش هم ظاهرا با بازی فرق داره. البته به نظرم قسمت اولش رو زیاد خوب در نیاورده بودن ولی از قسمت های بعدی همینطوری یه روال ثابت رو طی کرد و پیشرفت داشته (برعکس Sen no Kiseki - Northern War که اونم مثلا اقتباس از بازی هست ولی گند زده).
نرفتم ببینم چند قسمته ولی از اونجایی که تا قسمت 6 بیشتر زمینه سازی کرده و یه خبرهایی خوندم که قراره یه پایان مجزا از بازی داشته باشه امیدوار با همین روال 24 قسمت حداقل باشه که داستان نصفه نیمه نمونه :-"

انیمه که شخصیتاش دبیرستانی باشن ولی خود انیمه لحن جدی و دارک(حالا نه خیلی دارک) داشته باشه. سراغ ندارین؟

3 Gatsu no Lion یا March comes like lion
دارک نه
ولی لحن واقعا جدی ای داره که فوق العاده است

خوشبختانه تا اینجای انیمه نیئر نشون داده که هم اقتباس خوبی از بازی هست و هم قسمت های جدیدی به داستان اضافه کرده. تایم لاینش هم ظاهرا با بازی فرق داره. البته به نظرم قسمت اولش رو زیاد خوب در نیاورده بودن ولی از قسمت های بعدی همینطوری یه روال ثابت رو طی کرد و پیشرفت داشته (برعکس Sen no Kiseki - Northern War که اونم مثلا اقتباس از بازی هست ولی گند زده).
نرفتم ببینم چند قسمته ولی از اونجایی که تا قسمت 6 بیشتر زمینه سازی کرده و یه خبرهایی خوندم که قراره یه پایان مجزا از بازی داشته باشه امیدوار با همین روال 24 قسمت حداقل باشه که داستان نصفه نیمه نمونه :-"
فکر می‌کنم هر قسمت از Nier رو که می‌بینم با خودم میگم: «چرا اینو دیدم؟»
دیالوگ‌های خود بازی که یه سری تکست و یه افکت صدای اهن اهن یه نو بود، خیلی بیشتر از این انیمه حس داره.
امیدوارم بیشتر از ۱۲ قسمت نباشه. مگر نه مجبور میشم دراپش کنم:-<

13 قسمت بود فک کنم.

Tokyo Revengers
خیلی بچه پرروان ، یکی نیست بزنه تو دهنشون :D
Tokyo Revengers با اینکه انیمه سطح بالاییه ولی به نظر من درمقابل مانگا حرفی واسه گفتن نداره.
اگه تونستی مانگا رو بخون چون تو انیمه کاراکترها بچه تر به نظر میان و سطح خشونت و تاریکی داستان با چهره ها و تم انیمه نمیخونن

Tokyo Revengers با اینکه انیمه سطح بالاییه ولی به نظر من درمقابل مانگا حرفی واسه گفتن نداره.
اگه تونستی مانگا رو بخون چون تو انیمه کاراکترها بچه تر به نظر میان و سطح خشونت و تاریکی داستان با چهره ها و تم انیمه نمیخونن
چه انیمه چه مانگا در زباله ها سیر میکنن.
آرک آخر این از لحاظ افتضاح بودن با آرک آخر بلیچ رقابت سختی داره.

آخرین ویرایش:
چه انیمه چه مانگا در زباله ها سیر میکنن.
آرک آخر این از لحاظ افتضاح بودن با آرک آخر بلیچ رقابت سختی داره.
اگه واقعا انقد بده که سراغش نرم. چون حتی اگه اولش شاهکار باشه پایان بد خراب میکنه همشو چون داستان قراره با اون تموم بشه. من زخم خورده پایان دکسترم سمت این چیزا نمیرم :D

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
اگه واقعا انقد بده که سراغش نرم. چون حتی اگه اولش شاهکار باشه پایان بد خراب میکنه همشو چون داستان قراره با اون تموم بشه. من زخم خورده پایان دکسترم سمت این چیزا نمیرم :D
کلا داستان آرک یکی مونده به آخر خوب جمع میشه.
آرک آخر میاد گند به همه آرک های گذشته میزنه.

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
حقیقتا فکر نمیکنم از این وضع بشه کانکی رو نجات داد:(
ولی کینگدام بدون کانکی، اون کینگدام سابق نمیشه:( فرمانده ای که همه جنگ هاش جذاب بودن، به خاطر راهکارهای عجیب غریب و طرز فکر کاملا متفاوتش با بقیه:(

درسته خیلی آدم کثیفیه:-" (هرچقدر چند چپتر اخیر بهش بپردازن:-" ) ولی رفتنش ناراحت کنندست:(

این جنگم تا اینجا تموم شد، باید دید Qin چجور میتونه ریکاوری کنه و اوسن کی میخواد حرکتش رو شروع کنه:-" ... ولی اوضاع در مجموع خیلی خیطه:-"
خبرشم بپیچه، بقیه کشورها بدتر فشار میارن رو Qin :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or