XsmokeX
کاربر سایت
همین هانتر خودش Sad Endingه...
یه دفعه گول نخوری دم عیدی بری ببینیش که نتیجه اش بشه کل عید غمباد کنی. من بعد از گذشت این سن و سال از زمان دیدن انیمه حتی الان با شنیدن اسمش غمباد کردم.مت ببین دوست بالایی چه پستی داد من نمیتونم همچین انیمه ای رو الان ببینم
تو انیمه من همه باید به هم برسن هیشکی غمگین نباشه
مسخره و غیر منطقی رو الکی اومدم خودم دل ندارم مت
مگر کابوی بیباپ باشه
مگر تنها باشه
این که انیمه کرکترش نخواد وا بده و بهم نرسن یه بحثه
اینکه انیمه عاشقونه باشه و دل بشکونه نمیتونم ببینم
وقتی یک دقیقه اول فصل دوم Made in Abyss رو نگاه میکنی، و با خودت فکر میکنی این فصل عمرا فاکد آپ تر از قبلی ها بشه.... و انیمه Child R@pe نشون میده.
الان رفتم چک کردم دیدم اومده گذاشتم برا دانلود خب بچه ها وقتی اینا میان یه ندا برای ما بدبخت بیچاره ها هم بدید ما اونقدرا که فک میکنید بدردنخور نیستیماون باید جزو کمترین نگرانی هات در مقابل چیزهایی باشه که وسطای فصل قراره ببینی
=======================
از بازگشت گینتاما به شدت حمایت میشه
=======================
فیلم One Piece RED رو دیدم این چند وقته و به نظرم در حد انتظارات ظاهر شد. طبیعتا هنوزم Strong World فیلم بهتریه ولی این واقعا تونست رتبه دوم رو بگیره و از شخصیت های سری به خوبی استفاده کنه
انیمه های زیادی دیدم، اما فصل دوم Made in Abyss شاید بشه نزدیک ترین چیزیه که میتونم بگم صرفا بخاطر Entertainment ساخته نشده بود و به معنای واقعی کلمه "Art" قلمداد میشه.
تجربه ایی که با این اثر داشتم رو هنوزم نمیتونم توصیف کنم.
بنظرم از اون کار هاست که تا سال ها میشه در مورد داستانی که میگه بحث و گفتگو و بررسی انجام داد.
پ.ن: بعد دیدن فصل دوم این، واقعا موندم اون الاغ های کرانچیرول چی زده بودن که این جایزه بهترین فانتزی رو نبرده.
ساندترک های این فصل هم کمی از شاهکار نداشتند و بنظرم خیلی بهتر از AOT بودن.
چقدر تجربیات متفاوتی داشتیم!اهم...
در مورد made in abyss، بچه ها تعریف ها رو کردن حالا من بیام یکم غر بزنم
عاقا این آرکی که توی فصل دوم انیمه دیدیم برای من خیییلی خسته کننده بود ، در کل شخصیت ها و محیط جدید که بیشتر داستان توش اتفاق میفتاد برای من اصلا مهم نبودن.
کلا این داستان برای من وقتی خیلی جذاب بود چون لایه ششم و .... یه علامت سوال بزرگ بودن ولی با این آرک اخر یجورایی در حد انتظاراتم ظاهر نشد متاسفانه .
این 2-3 قسمت اخیر مانگا البته خوب بودن و دوباره به داستان علاقه مند شدیم