سلام
اتفاقاً این سخت گیری ها میشه و همچنان هم با حوصله و مثل روز اول نظارت میشه تا کاربرها بدونن که اینجا هنوز هم برامون مهمه و اصلاً دوست نداریم به سرنوشت جاهای دیگه دچار بشه .
شما چندین بار تا حالا قوانین اسپویل انجمن رو زیر پا گذاشتین ( اونم نه تو عنوان و این چیزا . کلاً از تگ اسپویلر استفاده نکردین ) الان که اخطار گرفتین بهتون برخورده . جالبه که دست پیش رو گرفتین .اینم پست اخر
یه روزی بود یه سایتی بود پاتوق همه بود، کسی با کسی کاری نداشت همه کنار هم بودیم و حال میکردیم. کسی ملالغتی نبود کی چی گفت کی چی نگفت. روزگار گذشت سایت بسته شد اوتاکوهای اواره دنبال یه جا میگشتن که فقط بگن هستن اخر سر تو گوشه یه سایت بازی یه فروم پیداشد. همه از بی پناهی جمع شدیم دوباره یه جا ولی این بار جا کم بود و خر کی هر چی میگفت به گوش یکی بد بود اخرم چاره این شد یکی یکی برن
اینم خداحافظی من، دلم خواست اینجوری برم. نوشتم. پرهام خواستی پاکش کن.
یادبگیرید کنار هم زندگی کنید، به جبر زمان ایرانی شدید و تو این مملکت، ولی خودتون انتخاب میکنید چطور زندگی کنید مثل مردم اینجا یا مثل هر ملتی که دوست دارید
باشد که دوباره گرد هم تو جایی بهتر جمع بشیم.
اتفاقاً این سخت گیری ها میشه و همچنان هم با حوصله و مثل روز اول نظارت میشه تا کاربرها بدونن که اینجا هنوز هم برامون مهمه و اصلاً دوست نداریم به سرنوشت جاهای دیگه دچار بشه .

امیدوارم یک بنده خدایی بعدا ویدیو های اونا هم بزاره.
قصد داشتم درآپ ـش کنم...ولی پشیمونم کرد D:

و خوشبختانه داخل فایل های بلوری یک فولدر به نام CD بود که در واقع OST انیمش بود که توی عکس توضیحات صفحه دانلود هم CD ساندترکش دیده میشه --->