Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
دقیقا بره منم مرگ ایس اسپویل شده بوده!:| ولی خب دیدم به شما هم توصیه میشه که ببین یا بهتر برو مانگا بخون.:D

دوستان یه ۶ قسمت گرندبلو و به سختی شاید لبخند زده باشم یه ۲ ۳ بار.:D
فکر می‌کردم کار عامه پسندی باشه و خوشم بیاد. با همین فرمون قراره پیش بره تا آخر؟ حتی مانگا؟

@rezatala آنیکی به جرات می‌تونم بگم همه‌ی موافقین و مخالفین مبحث شیرین اسپویل و اسپویلر در این یک مورد با هم موافقن که پستت حاوی اسپویل شدیدیه. یه دستی بکش به پستت.:D

@sopranus اگر در اون حد کامل لیست می‌خواید تو همین تاپیک Myanimelist یا MAL رو سرچ کنید بچه‌ها لینک اکانتشون رو گذاشتن اونجا دقیق با جزئیات هست.
Hard-Boiled Cop and Dolphin
To Your Eternity
One-Punch Man
‌Barakamon
Koe no Katachi
اگه هنوز Grand Blue رو پاک نکردی توصیه میکنم حداقل قسمت 8 رو ببینی، بنظرم بهترین قسمت انیمشه:D
سر یه میم از EP8 تصمیم گرفتم ببینمش:D

اینم پست اخر
یه روزی بود یه سایتی بود پاتوق همه بود، کسی با کسی کاری نداشت همه کنار هم بودیم و حال میکردیم. کسی ملالغتی نبود کی چی گفت کی چی نگفت. روزگار گذشت سایت بسته شد اوتاکوهای اواره دنبال یه جا میگشتن که فقط بگن هستن اخر سر تو گوشه یه سایت بازی یه فروم پیداشد. همه از بی پناهی جمع شدیم دوباره یه جا ولی این بار جا کم بود و خر کی هر چی میگفت به گوش یکی بد بود اخرم چاره این شد یکی یکی برن
اینم خداحافظی من، دلم خواست اینجوری برم. نوشتم. پرهام خواستی پاکش کن.
یادبگیرید کنار هم زندگی کنید، به جبر زمان ایرانی شدید و تو این مملکت، ولی خودتون انتخاب میکنید چطور زندگی کنید مثل مردم اینجا یا مثل هر ملتی که دوست دارید
باشد که دوباره گرد هم تو جایی بهتر جمع بشیم.

سلام
اینم پست اخر
یه روزی بود یه سایتی بود پاتوق همه بود، کسی با کسی کاری نداشت همه کنار هم بودیم و حال میکردیم. کسی ملالغتی نبود کی چی گفت کی چی نگفت. روزگار گذشت سایت بسته شد اوتاکوهای اواره دنبال یه جا میگشتن که فقط بگن هستن اخر سر تو گوشه یه سایت بازی یه فروم پیداشد. همه از بی پناهی جمع شدیم دوباره یه جا ولی این بار جا کم بود و خر کی هر چی میگفت به گوش یکی بد بود اخرم چاره این شد یکی یکی برن
اینم خداحافظی من، دلم خواست اینجوری برم. نوشتم. پرهام خواستی پاکش کن.
یادبگیرید کنار هم زندگی کنید، به جبر زمان ایرانی شدید و تو این مملکت، ولی خودتون انتخاب میکنید چطور زندگی کنید مثل مردم اینجا یا مثل هر ملتی که دوست دارید
باشد که دوباره گرد هم تو جایی بهتر جمع بشیم.
شما چندین بار تا حالا قوانین اسپویل انجمن رو زیر پا گذاشتین ( اونم نه تو عنوان و این چیزا . کلاً از تگ اسپویلر استفاده نکردین ) الان که اخطار گرفتین بهتون برخورده . جالبه که دست پیش رو گرفتین .
اتفاقاً این سخت گیری ها میشه و همچنان هم با حوصله و مثل روز اول نظارت میشه تا کاربرها بدونن که اینجا هنوز هم برامون مهمه و اصلاً دوست نداریم به سرنوشت جاهای دیگه دچار بشه .

سلام :D
83cbb27518a6bf04f05329ce58103782.jpg
این وان پانچ چرا فصل اولش اینقدر خوب بود و فصل دومش اینقدر بد؟! :-??
به فصل اولش، 8.5 میدم و فصل دومش 6.
فصل دوم خیلی کش اومده! اون چیزی که تو 12 قسمت گفتن رو میشد تو 7 قسمت گفت! چقدر سر اون مسابقه لوسی که سایتاما شرکت کرد، الکی وقت تلف کردن! دیالوگ های بی مزه و اضافه. خیلی آب بستن به فصل دوم. :|
اینقدر فصل دومش خورد تو ذوقم که تصمیم گرفتم برم مانگاش رو بخونم.
کسی سایتی چیزی میشناسه برای دانلود و خوندن مانگا؟ آرشیو مناسبی داشته باشه؟ اینجا یا تو پ.خ. بگه لطفا.
و بگید مانگا رو از کجا شروع کنم؟ فصل دوم تا چپتر چند مانگا رو پوشش داده؟ :D
83166e07cd4894a5d87d76a65cff1d0b.jpg

View attachment 202902
فصل دوم خیلی کش اومده! اون چیزی که تو 12 قسمت گفتن رو میشد تو 7 قسمت گفت! چقدر سر اون مسابقه لوسی که سایتاما شرکت کرد، الکی وقت تلف کردن! دیالوگ های بی مزه و اضافه. خیلی آب بستن به فصل دوم. :|
کسی سایتی چیزی میشناسه برای دانلود و خوندن مانگا؟ آرشیو مناسبی داشته باشه؟ اینجا یا تو پ.خ. بگه لطفا.
View attachment 202903
سلام :D افت فصل دومش فقط بخاطر گندکاری استودیو سازنده بود فصل دوم رو J.C staff لعنته الله علیه ساخته بود نه مدهاوس :|
همون ارک مسابقه تو مانگا نسبت به انیمه خیلی باحال تره مانگاشو از این لینک زیر می تونی دانلود کنی :

One Punch Man Manga

View attachment 202902
View attachment 202903
اگر ترجمه انگلیسی بخوای، جلدی، فرمت CBZ خیلی جم و جور-اینطوری- فایل تورنت پیوست! اگر ترجمه فارسی هم بخوای کانال مانگا AW.
اینکه از کجا بخونی هم دقیق خاطرم نیست ولی از روی کاورا که الان نگاه می‌کنم همون حوالی ۱۵ ۱۶ می‌شه. توصیه میشه از همون اول یه نگاه سرسری بندازی به کل مانگا. خیلی خوبه.:D

Attachments

آخرین ویرایش:
نامسلمون کنسرت دو روز بعد اش هم آپلود نکرده، کل کنسرت اش نیست:( امیدوارم یک بنده خدایی بعدا ویدیو های اونا هم بزاره.
https://www.bilibili.com/video/BV1U64y1D7DE?from=search&seid=5749679356614992858
گمون کنم اولین باره یه کسی تو انجمن یه چیزی تعریف میکنه و خیلی ناراحت میشم بخاطر اتفاقی که براش افتاده.
برای خودمم یک بار اتفاق افتاده و آرشیو موزیک ویدیوهای حجم بالایی که از تیلور سوییفت، کیتی پری، آریانا گرانده و ... داشتم به فنا رفته و مجددا مجبور شدم از music-vid دات کام دانلودشون کنم.
امیدوارم بتونید همه رو مجددا بدست بیارید. میتونم خواهش کنم یک لیست از چندتاشون که در ذهن دارید رو به منم بدید.
خودم خیلی اطلاع ندارم کدوما خوبن و میخوام از jpopsuki.eu بگیرمشون و آهنگ ها رو گوش کنم. با سپاس

ممنونم (:

تو آهنگ و آواز....سلیقه ها خیلی متفاوت هستش، ممکنه که چیزهایی که میگم اصلاً برات جذاب نباشه

یه چندتا به عنوان نمونه میگم:

از خواننده LiSA من آهنگ unlasting اون رو خیلی دوست دارم...البته کارهای خیلی خوب...زیاد داره، کلاً کارش درسته
از MIKA KOBAYASHI دوتا آهنگ Bauklotze و YAMANAIAME
از Nai Br.XX&Celeina Ann آهنگ های The Loneliest Girl و After the fire و Army Of Two
از Tielle آهنگ Binary Star
از ReoNa آهنگ time
از Minami آهنگ Kawaki wo Ameku
از Namie Amuro آهنگ TSUKI (کلاً کارهای Namie Amuro عالین)
از Hiroko Suzuki آهنگ Ai no Hikari to Kage (این آهنگ با این وجود که خیلی قدیمه، ولی اینقدر طرفدار داره که توی YouTube بری یه عالمه براش کاور هس)

آخرین ویرایش:
فصل پُر کاری هس امسال

86
چرا 11 قسمته!!!! امیدوارم که تبدیل به فاجعه نشه....تا اینجاش که بدک نبوده، راضی ـم ازش

Fumetsu no Anata e - E02
خدای من...چرا این، اینقدر قشنگه :|
اصلاً نفهمیدم که کی 20 دقیقه تموم شد......بعد عجب موسیقی خفنی داره، تا الان 2 بار سوپرایزم کرده

Hige wo Soru. Soshite Joshikousei wo Hirou.- E03
ایول با همین فرمون برو جلو \m/ قصد داشتم درآپ ـش کنم...ولی پشیمونم کرد D:

Mashiro no Oto - E03
همه انیمه یه طرف، موسیقی اون یه طرف دیگه...
من با آوازهای سنتی خیلی مشکل دارم، تا الان چند باری سعی کردم که برم سمت آوازهای سنتی ژاپنی، ولی خوب نتونستم باهاش کنار بیام...
ولی قسمت دوم انیمه، اون اجرایی که داشتن، خیلی خوب بودش...فراتر از انتظارم بودش

Nanatsu no Taizai: Fundo no Shinpan - E15
خدا کی این فاجعه تموم میشه....

Nomad: Megalo Box 2 - E3
استایل انیمه نسبت به فصل پیش حسابی پیشرفت کرده....و این تم دارک اون رو خیلی دوست دارم....
ولی حیف که تا اینجای کار فعلاً خبری از آوازهای رپ نیستش.

One Piece - E970
بخدا وقت حروم کردنه

Sentouin, Hakenshimasu! - E03
متاسفانه نتوسنتم با انیمه کنار بیام....اصلاً در حد اندازه های کونو سوبا نیست

Shadows House - E02
چقدر عجیب و غربیه، ایده ی انیمه خیلی جذابه

Super Cub - E03
بدون تعارف بهترین انیمه ی فصل ـه....خیلی خیلی خیلی دوست ـش دارم
الخصوص وقتی دختره ذوق میکنه و لبخند میزنه :x

Tokyo Revengers - E02
انیمه ی خیلی مالی هم نیس...چیز خاصی برا گفتن نداره، داستان نخ نما....یه قسمت دیگه نگاش میکنمش

Vivy: Fluorite Eye's Song - E04
یعنی خاک تو سرتون، می مُردید خودتون فصل چهارم حمله به غول رو می ساختید...تا به دست مپا تبدیل به فاجعه نشه.

Shaman King (2021) - E02
خیلی بچگونه هستش....فقط یه قسمت دیگه تحملش میکنم...اصلاً بهش امیدی نیس

Full Dive - E02
تا اینجا انیمه ی رو اعصابی بودش....این فقط یه قسمت دیگه نگاش میکنم

Slime Taoshite 300-nen, Shiranai Uchi ni Level Max ni Nattemashita - E02
خیلی لوس بودش....درآپ ـش کردم

آخرین ویرایش:
@Akiba
نه ببین، الان تو توی مرحله انکار بیماری هستی، اول باید بری اون بخشی از مغزت به سلیقه ات مربوط میشه (که احتمالا یه توده بدخیم باشه) رو جراحی کنیم و دربیاریم و بعد به مغزت فرصت بدیم که در طی زمان و نشست و برخاست با آدم های خوش سلیقه دوباره خودش رو بازسازی کنه :>

سفسطه نکن، تمام لولیکون ها همینو میگن:D تازه همه هم توی دوره سنی خودت هستن:))

مگه تو چند تا شون رو تا حالا تموم کردی؟ :-"

تو واقعا سر وان پیس گریه میکردی؟:-" مثل این میمونه آدم سر شب های برره گریه کنه :-"
من سر amv های انیس لابی وان پیس هم میبارم ،،، اصلا مگه میشه پای وان پیس نبارید

@Akiba

سر بلیچ باهات موافق نیستم
تا اواسط داستان بلیچ از ناروتو بهتره ، از خیلی جهات....

اما خوب فرق کار اینه که کیشیموتو با اینکه هر چی بیشتر پیش میریم روایت داستانش رو خراب میکنه بهتره بگیم قربانی بالا بردن دو تا شخصیتش میکنه . ولی ادم میتونه تصور کنه که نویسنده از ابتدا یه تصور و برنامه برای پایان داستانش داره
اما کوبو نه ، کاملا مشخصه کوبو فقط یه ایده اولیه داره و بر اساس همون داستانش رو جلو میبره

آخرین ویرایش:
https://www.bilibili.com/video/BV1U64y1D7DE?from=search&seid=5749679356614992858

ممنونم (:

تو آهنگ و آواز....سلیقه ها خیلی متفاوت هستش، ممکنه که چیزهایی که میگم اصلاً برات جذاب نباشه

یه چندتا به عنوان نمونه میگم:

از خواننده LiSA من آهنگ unlasting اون رو خیلی دوست دارم...البته کارهای خیلی خوب...زیاد داره، کلاً کارش درسته
از MIKA KOBAYASHI دوتا آهنگ Bauklotze و YAMANAIAME
از Nai Br.XX&Celeina Ann آهنگ های The Loneliest Girl و After the fire و Army Of Two
از Tielle آهنگ Binary Star
از ReoNa آهنگ time
از Minami آهنگ Kawaki wo Ameku
از Namie Amuro آهنگ TSUKI (کلاً کارهای Namie Amuro عالین)
از Hiroko Suzuki آهنگ Ai no Hikari to Kage (این آهنگ با این وجود که خیلی قدیمه، ولی اینقدر طرفدار داره که توی YouTube بری یه عالمه براش کاور هس)
از لیست باارزشی که دادید فقط بانو Namie Amuro رو میشناختم. اونم تازه خیلی اتفاقی بود. از 4 سال پیش به این طرف توی jpopsuki دنبال دانلود و جمع آوری موزیک ویدیوهای خوانندگان زن ژاپنی و کره ای بودم و اینجوری شد که به موزیک ویدیوی Only You بانو Namie Amuro برخوردم و حسابی جذب صدا و چهره ایشون شدم.:x

------------------------------------
ولوم اول بلوری موشوکو تنسی اومده و دهن سرویسای استدیو Bind صحنه های مورد داری که در پخش در TV صفحه سیاه میشد رو انیمیت کردن! فکر کنم بلوری اش یک فروش گولاخی کنه:))
منم بلافاصله بعد از تبلیغ شما به خاطر همون صحنه هاش بلوری ولوم اول رو از U2 گرفتم =)) و خوشبختانه داخل فایل های بلوری یک فولدر به نام CD بود که در واقع OST انیمش بود که توی عکس توضیحات صفحه دانلود هم CD ساندترکش دیده میشه ---> https://8pic.ir/uploads/sample01.jpg

لینک های دانلود OST انیمه موشوکو تنسی با کیفیت FLAC

Code:
https://www.mediafire.com/file/v2o851v43w6i1lb/Mushoku_Tensei_OST_%255BCD_FLAC%255D.part1.rar/file
https://www.mediafire.com/file/gpeq9tqptknpnov/Mushoku_Tensei_OST_%255BCD_FLAC%255D.part2.rar/file

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or