Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
آغا کسی میدونه ای hajime no ippo مانگاش چند چپتر ازش اومده؟

اصلا ترتیب انتشار مانگا چجوریه؟ هفته ای ۱ چپتر؟
آخرین چپتری که اومده 1332 هست تا دو سه سال پیش که انگوینگ می‌خوندم رلیز مشخصی نداشت سر یه ماه تا دوماه میومد فکر کنم

اودن؟ واقعا؟! بنظر من که خودش نیست.:D
قیافه مارکو و دریک :))
احساس میکنم CP0 داشتن راجع به میوه ی مومونوسکه صحبت میکردن. باید منتظر باشیم ببینیم چه قدرتی داره.
آره بابا مگه کشکه همین طوری یه دفعه اودن زنده بشه:|
من اول سایه‌ش رو دیدم گفتم شاید یه لحظه زورو رو در هیبت اودن دیده باشن ولی بعد که از جلو نشون داد توش موندم؛
یعنی میوه مستر 2 دوباره به دست یکی افتاد!!
نکنه توی میوه‌ها هم خاطرات نسل‌های قبلی منتقل میشه :eek:

آره بابا مگه کشکه همین طوری یه دفعه اودن زنده بشه:|
من اول سایه‌ش رو دیدم گفتم شاید یه لحظه زورو رو در هیبت اودن دیده باشن ولی بعد که از جلو نشون داد توش موندم؛
یعنی میوه مستر 2 دوباره به دست یکی افتاد!!
نکنه توی میوه‌ها هم خاطرات نسل‌های قبلی منتقل میشه :eek:

کیوبیه گروه بلک بیرده:-"
هم قابلیت تغییر شکل داره، هم به طور دقیق نگفتن باید چیکار کنه تا تغییر شکل بده (یا من یادم رفته:-" )
ولی مستر2 باید دستش رو میزد به صورت طرف حتما

سلام :دی
ما هم خودمون رو به هیاهوی فصل اخر Attack on Titan رسوندیم . مثل روز روشنه با سرعت نور میخوان تمومش کنن . واقعا نمیدونم چجوری قرار این همه توئیست داستانی رو جمع کنن ؟ یـ حس شدیدا دوگانه ای پیدا کردم نمیدوم واقعا حس عجیبی از یـ طرف فکم دائم روی زمینه از اون طرف یـ کمی که فکر میکنم حس بدی بهم دست میده چرا اخه باید تو این مقطع زمانی فقط سه قسمت به پایانش مونده باشه ؟ F*ck 8-|

سلام :D
ما هم خودمون رو به هیاهوی فصل اخر Attack on Titan رسوندیم . مثل روز روشنه با سرعت نور میخوان تمومش کنن . واقعا نمیدونم چجوری قرار این همه توئیست داستانی رو جمع کنن ؟ یـ حس شدیدا دوگانه ای پیدا کردم نمیدوم واقعا حس عجیبی از یـ طرف فکم دائم روی زمینه از اون طرف یـ کمی که فکر میکنم حس بدی بهم دست میده چرا اخه باید تو این مقطع زمانی فقط سه قسمت به پایانش مونده باشه ؟ F*ck 8-|
احتمالا با یه movie تمومش میکنن
هرچقدر هم از مانگا اسکیپ کنن بازم راه نداره تو 3 قسمت جمع بشه :D

سلام :D
این اسم The Final Season روشه ولی درواقع فصل آخر نیست‌:| انیمه احتمالا سر چپتر 116 مانگا تمام میشه، مانگا چپتر 139 تموم میشه.:D
یا پارت دوم داره یا اینکه با یک یا دو فیلم تموم میشه.
بجز این دوتا راه نداره.
امشب اتک آن تایتان نداریم متاسفانه. به خاطر زلزله تاخیر خورده ?
انگار دقیقا دقایق آخر پخشش زلزله اومده.:|
بجز این انگار زمانی که برای روی کرانچیرول میاد مثل برنامه قبلیه.
پس ممکنه امشب برامون پخش بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or