ببین من خودم از زمانی مشخص شدن وجود یه دنیای دیگه (مارلی و ...) هم در کاره و بعدتر جدا شدن ارن از بقیه، از تک تک اتفاقات داستان شاکی بودم که خب البته بیشترشون واکنش صرفا احساسی بود.
مشابه قضیه گابی. اینقدری که همیشه بحث با دوستم درباره مانگا با این جمله اون به من تموم میشد: "تو یه هیتری"
وگرنه تقریبا این مسیری بود که انتظار میرفت ایسایاما پیش بگیره و خردهای هم نمیشه بهش گرفت. همه اینا جدای از اتفاقات چپتر قبله البته. که باز همه اونا هم واسه من رفتن زیر سایه این چپتر آخر و مهم نیست.
و اینکه میگی ارن فالکو رو کنترل کرده همینو اگه پیاده کنیم رو ۱۳۷ همه چی قابله قبول نمیشه؟
فقط این موضوع میمونه که مانگاکا بیاد اقلا چپتر بعد یه فلش بکی از دید ارن داشته بده و این سوالات ملت جواب داده شه.
وارهمر هم میگی فیک بود دیگه.
و اینکه نه جالب نمیشد. همم؟
احتمالا اتمام داستان باید با نابودی قدرت تایتانها و source of all living matter باشه. و هزینه این قضیه در کنار تاثیرگذار بودن پایان داستان مرگ تعدادی زیادی انسان، دوباره تایتان شده الدیانا و قضایای رابطه ارن میکاسا بود.
من هنوز امیدوارم یومیر یه حرکتی بزنه.
حالا من خیلی وقته اصلا پیگیر این فرومها، ردیت و ... نیستم. شاید یه چیزایی یادم نیست، بذار برم یه دوری بزنم ببینم چه خبره بلکه نظرم عوض شد.