100% ببین!به نام خدا
من دث نوت رو شروع کردم دیدن
سومین انیمه سریالی هست که دارم میبینمشقبلشم فقط شینگکی رو دیدم با دیمن اسلیر
حرفی نظری نصیحتی چیزی اگه دارید بگیدمثلا دراپش کنم نبینمش یا اینجور چیزا
100% ببین!به نام خدا
بسیار انیمه اورریتد هست انتظار کار 10 از 10 نداشته باشبه نام خدا
کاملا موافقم،دث نوت مال وقتیه که کارهای اصلی رو دیده باشی،کارش دو نیمه داره یه نیمه شاهکار یه نیمه اشغال،برو سراغ کارهای بهتر،برو فول متال ببین که خیر دنیا و اخرت توشهبسیار انیمه اورریتد هست انتظار کار 10 از 10 نداشته باش
بعد آخه مرد مومن این همه انیمه درجه یک مثل اشتاینز گیت و کد گیاس هست اونا رو ول کردی اومدی دث نوت ببینی؟ کدوم از خدا بی خبری این طوری گمراهت کرده؟![]()
از گمراه کردن ملت به دیدن انواع فیت ها جز F/Z که بهترهبسیار انیمه اورریتد هست انتظار کار 10 از 10 نداشته باش
بعد آخه مرد مومن این همه انیمه درجه یک مثل اشتاینز گیت و کد گیاس هست اونا رو ول کردی اومدی دث نوت ببینی؟ کدوم از خدا بی خبری این طوری گمراهت کرده؟![]()
ببین من خودم از زمانی مشخص شدن وجود یه دنیای دیگه (مارلی و ...) و بعدتر جدا شدن ارن از بقیه، از تک تک اتفاقات داستان شاکی بودم که خب البته بیشترشون واکنش صرفا احساسی بود.مشابه قضیه گابی. اینقدری که همیشه بحث با دوستم درباره مانگا با این جمله اون به من تموم میشد: "تو یه هیتری"
وگرنه تقریبا این مسیری بود که انتظار میرفت ایسایاما پیش بگیره و خردهای هم نمیشه بهش گرفت. همه اینا جدای از اتفاقات چپتر قبله البته. که باز همه اونا هم واسه من رفتن زیر سایه این چپتر آخر و مهم نیست.
و اینکه میگی ارن فالکو رو کنترل کرده همینو اگه پیاده کنیم رو ۱۳۷ همه چی قابل قبول نمیشه؟
فقط این موضوع میمونه که مانگاکا بیاد اقلا چپتر بعد یه فلش بکی از دید ارن داشته بده و این سوالات ملت جواب داده شه.
وارهمر هم میگی فیک بود دیگه.و اینکه نه جالب نمیشد. همم؟
احتمالا اتمام داستان باید با نابودی قدرت تایتانها و source of all living matter باشه. و هزینه این قضیه در کنار تاثیرگذار بودن پایان داستان مرگ تعدادی زیادی انسان، دوباره تایتان شده الدیانا و قضایای رابطه ارن میکاسا بود.
من هنوز امیدوارم یومیر یه حرکتی بزنه.
حالا من خیلی وقته اصلا پیگیر این فرومها، ردیت و ... نیستم. شاید یه چیزایی یادم نیست، بذار برم یه دوری بزنم ببینم چه خبره بلکه نظرم عوض شد.
آی گفتی، این خیلی خوب بود، مانگاش تموم شده؟ دلم خواست ادامه انیمشو بخونم ?School Rumble: کلاسیک ترین کار رومنس کمدی تاریخ انیمه... نصف تروپ های رومنس کمدی های مدرسه ای بعد از این انیمه اصن جا افتادن. شخصیت اصلیش هاریما کنجی یکی از مردترین مردان انیمه ای تاریخه
![]()
وقتی ماشین زمان اختراع شد حتما میرم به این موقع که پیام دادم به خودم میگم بالاخره فصل بعدیش تایید شد حالشو ببرانیمه Hataraku Maou-sama! فصل دوم هم داره؟ میاد؟ چه قشنگ بود![]()
آی گفتی، این خیلی خوب بود، مانگاش تموم شده؟ دلم خواست ادامه انیمشو بخونم ?![]()
سلام. اینا شاید زیاد شبیهاش نباشن ولی بیشباهت هم نیستن:سلام انیمه طنز در حد Daily lives of highschool boys چی داریم ؟
گینتاما رو هم چند دور کامل دیدم و مثلش نیست و نخواهد بود
GTO رو هم با وجود عتیقه بودنش دیدم و جالب بود![]()
حالا که آثار قدیمی پیشنهاد میکنیمسلام انیمه طنز در حد Daily lives of highschool boys چی داریم ؟
گینتاما رو هم چند دور کامل دیدم و مثلش نیست و نخواهد بود
GTO رو هم با وجود عتیقه بودنش دیدم و جالب بود![]()
دقیقا اومدم همینو بگم منچطوریه هر قسمت موشوکو تنسی مثل 5 دقیقه میمونه!
لعنتی از بس خوبه آدم گذر زمان رو متوجه نمیشه.![]()