mansour2023
کاربر سایت
الان ی انیمه کوتاه و مشتی واسه میان وعده میخوام :
barakamon
usagi drop
برو حال کن
الان ی انیمه کوتاه و مشتی واسه میان وعده میخوام :
One punch manدرووود...
آغا ی جوون مردیش بیاد ی انیمه کمدی ترجیحا کوتاه و مشتی معرفی کنه...
وقتی یکی سوال جدی پرسیده و راهنمایی میخواد با جوابای اینجوری سرکارش نذارین .Another
Madoka magicaالان ی انیمه کوتاه و مشتی واسه میان وعده میخوام :
سلام
دیدن انیمه بلند از واجباته و لاغیر . تو سرت به جایی خورده از راه راست منحرف شدی ، بقیه رو به انحراف نکشون
Madoka magica
Serial experiment lain
Made in abyss
texhnolyze
Mushishi
Welcome to nhk
Kaiji
چهارتای اول سیزده قسمتیه بقیه طولانی ترن ولی همه رو ببین
یس میخوام معزش رو نیست و نابود کنم خودشم میگه دارم گینتاما میبینم اون جبران میکنه دیگهاینا میان وعده نیستن. کله پاچهان.
هر کدومشون رو ببینی، یه هفته باید انیمههای moe ببینی که ریکاور کنی
متاسفانه این جماعت خودشون رو محصور کردن، به خودشون زنجیر زدن و در های لذت تنوع طلبی رو به روی خودشون بستنکلا دیدن انیمه که اشتباهه اما میشه با دیدن انیمههای کوتاه مرتکب اشتباهات کمتری شد:
واقعاً الان باعث تاسفه که @Police _ 110 نیست و من بیدفاع در میان شما گمراهان انیمه بلند بین رها شدم. حس سردار سلحشوری رو دارم که به تنهایی دلاورانه داره جلوی لشگر خصم مقاومت میکنه.
سلام
وقتی یکی سوال جدی پرسیده و راهنمایی میخواد با جوابای اینجوری سرکارش نذارین .
برم اینو به یکی قالب کنمAnother
الان ی انیمه کوتاه و مشتی واسه میان وعده میخوام
کلا دیدن انیمه که اشتباهه اما میشه با دیدن انیمههای کوتاه مرتکب اشتباهات کمتری شد
کلا دیدن انیمه که اشتباهه اما میشه با دیدن انیمههای کوتاه مرتکب اشتباهات کمتری شد:
واقعاً الان باعث تاسفه که @Police _ 110 نیست و من بیدفاع در میان شما گمراهان انیمه بلند بین رها شدم. حس سردار سلحشوری رو دارم که به تنهایی دلاورانه داره جلوی لشگر خصم مقاومت میکنه.
به جاش برید Rebirth Of The Urban Immortal Cultivator بخونید که قلهی ادبیات جهانه و بعدها در موردش کتابها خواهند نوشت:
به جان جفتتون خودمو به هیچی محدود نکردممتاسفانه این جماعت خودشون رو محصور کردن، به خودشون زنجیر زدن و در های لذت تنوع طلبی رو به روی خودشون بستن
نه آقا بگو .البته راست میگی پرهام جان...
درووود...
آغا ی جوون مردیش بیاد ی انیمه کمدی ترجیحا کوتاه و مشتی معرفی کنه...
شاید بن کردن آکیبا کمکی بکنه
Kimi to Boku ببین حال و هوات عوض بشه
یکبار بالاخره تلاش کن حالت عوض بشه
Shigatsu wa kimi no uso ببین قشنگ میسازتت Plastic Memories هم بدک نیست
@Police _ 110
خلیل-دونو...
راه حل پیش منه...
بشین آخر شب که همه چی در آرامشه...
مانگای Ultra Gash Inferno رو بخون...
فدای محبتت...ولی متاسفانه جمعه هفته ی پیش، یکی دیگه از هارد ـم دقیقاً همون مشکل هد براش پیش امد....و رفت کنار دست اون هارد قبلی (دوتا هارد 2ترابایت توی یک ماه خراب شد)سلام
اگر جا داری میتونم چندتاشو بهت بدم
برعکس چیزی که بنده خدا خواسته رو پیشنهاد دادن
الان ی انیمه کوتاه و مشتی واسه میان وعده میخوام