Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
الان ی انیمه کوتاه و مشتی واسه میان وعده میخوام :
Madoka magica
Serial experiment lain
Made in abyss
texhnolyze
Mushishi
Welcome to nhk
Kaiji
چهارتای اول سیزده قسمتیه بقیه یذره طولانی ترن ولی همه رو ببین :D

سلام

دیدن انیمه بلند از واجباته و لاغیر . تو سرت به جایی خورده از راه راست منحرف شدی ، بقیه رو به انحراف نکشون :D
196226

کلا دیدن انیمه که اشتباهه اما میشه با دیدن انیمه‌های کوتاه مرتکب اشتباهات کمتری شد:>
واقعاً الان باعث تاسفه که @Police _ 110 نیست و من بی‌دفاع در میان شما گمراهان انیمه بلند بین رها شدم. حس سردار سلحشوری رو دارم که به تنهایی دلاورانه داره جلوی لشگر خصم مقاومت می‌کنه.

به جاش برید Rebirth Of The Urban Immortal Cultivator بخونید که قله‌ی ادبیات جهانه و بعدها در موردش کتاب‌ها خواهند نوشت:>
Madoka magica
Serial experiment lain
Made in abyss
texhnolyze
Mushishi
Welcome to nhk
Kaiji
چهارتای اول سیزده قسمتیه بقیه طولانی ترن ولی همه رو ببین :D

اینا میان وعده نیستن. کله پاچه‌ان.:دی
هر کدومشون رو ببینی، یه هفته باید انیمه‌های moe ببینی که ریکاور کنی:دی

اینا میان وعده نیستن. کله پاچه‌ان.:D
هر کدومشون رو ببینی، یه هفته باید انیمه‌های moe ببینی که ریکاور کنی:D
یس میخوام معزش رو نیست و نابود کنم :> خودشم میگه دارم گینتاما میبینم اون جبران میکنه دیگه :D

کلا دیدن انیمه که اشتباهه اما میشه با دیدن انیمه‌های کوتاه مرتکب اشتباهات کمتری شد:
واقعاً الان باعث تاسفه که @Police _ 110 نیست و من بی‌دفاع در میان شما گمراهان انیمه بلند بین رها شدم. حس سردار سلحشوری رو دارم که به تنهایی دلاورانه داره جلوی لشگر خصم مقاومت می‌کنه.
متاسفانه این جماعت خودشون رو محصور کردن، به خودشون زنجیر زدن و در های لذت تنوع طلبی رو به روی خودشون بستن :D

سلام

وقتی یکی سوال جدی پرسیده و راهنمایی میخواد با جوابای اینجوری سرکارش نذارین .

البته راست میگی پرهام جان...
بیشتر جنبه ی فان داشت...
آخه گفتم هم بچه ها تمام آثار توپ‌ رو گفتن و هم گفتم پوسترش رو ببینه شاید خوشش بیاد... :D

بیشتر یاد اوایل نوب اوتاکویی خودم افتادم...
بین دوتا ورژن ۲۰۰۵ و ۲۰۱۱ فول متال نشستم اینو دیدم،‌ بدتر شد لامصب...

پ.ن: البته کوتاه و مشتی که هست Another ولی خوب ژانر مورد نظر نبود...
پ.ن۲: من کلا دوستم دارم اشاعه (املاشو درست نوشتم؟) انیمه و آثار مریض و سوپر دارک رو کنم... ?

سلام
کلا دیدن انیمه که اشتباهه اما میشه با دیدن انیمه‌های کوتاه مرتکب اشتباهات کمتری شد:

به جاش برید Rebirth Of The Urban Immortal Cultivator بخونید که قله‌ی ادبیات جهانه و بعدها در موردش کتاب‌ها خواهند نوشت:
متاسفانه این جماعت خودشون رو محصور کردن، به خودشون زنجیر زدن و در های لذت تنوع طلبی رو به روی خودشون بستن :D
به جان جفتتون خودمو به هیچی محدود نکردم :D
از ادبیات کلاسیک بگیر تا عامه پستد غربی و شرقی و کمیک و مانگا و ... رو میخونم .
فیلم و سریال و انیمه هم هممممممممه چیز میبینم .
شما 2 تا خودتونو محدود کردین و از آثار بلند در کنار کوتاه ها لذت نمیبرید .
:دی
البته راست میگی پرهام جان...
نه آقا بگو .
پست رو دادم زیرش 2 نفر دیگه اومدن دقیقاً برعکس چیزی که بنده خدا خواسته رو پیشنهاد دادن .
چیزی نگم سنگینتره .
شایدم واقعاً درخواست خونده نمیشه و هدف صرفاً آوردن چندتا اسمه .
به هر حال راحت باشین همه .

درووود...
آغا ی جوون مردیش بیاد ی انیمه کمدی ترجیحا کوتاه و مشتی معرفی کنه...

Kaguya-sama wa Kokurasetai?: Tensai-tachi no Renai Zunousen
Gekkan Shoujo Nozaki-kun
Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!
Hataraku Maou-sama!
Barakamon

با تاخیر بسیار زیاد.....

شاید بن کردن آکیبا کمکی بکنه :-"

حتی ترور ـش هم کمکی نمیکنه :)

Kimi to Boku ببین حال و هوات عوض بشه:p
یکبار بالاخره تلاش کن حالت عوض بشه>:)

تکراری نگو....این رو دیدمش ):

Shigatsu wa kimi no uso ببین قشنگ میسازتت :D Plastic Memories هم بدک نیست :D

Shigatsu wa kimi no uso هم انیمه ـش رو دیدم...هم سینمایش رو
ولی Plastic Memories رو نتونستم باهاش کنار بیار...توی همون پخش هفتگی....سر قسمت دوم درآپ ـش کردم...ولی ظاهراً از اون Type انیمه هایی بودش که بعداً تم ـش عوض میشد.

@Police _ 110

خلیل-دونو...
راه حل پیش منه...

بشین آخر شب که همه چی در آرامشه...
مانگای Ultra Gash Inferno رو بخون...

چیزی که واقعاً دوست دارم نگاش کنم انیمه uzumaki، کار Hiroshi Nagahama رضی الله....هستش که اصلاً معلوم نیس کی میخاد بیاد...

سلام

اگر جا داری میتونم چندتاشو بهت بدم :D
فدای محبتت...ولی متاسفانه جمعه هفته ی پیش، یکی دیگه از هارد ـم دقیقاً همون مشکل هد براش پیش امد....و رفت کنار دست اون هارد قبلی :| (دوتا هارد 2ترابایت توی یک ماه خراب شد)
اگه خسارت اطلاعاتی اون هارد قبلی با یه کپی و دانلود چندتا انیمه جبران میشد، خسارت اطلاعاتی توی این هارد دومی اصلاً جبران پذیر نیس، حجم زیادی از اطلاعات 13سال اخیر به همراه آرشیو تمام پروژه های برنامه نویسی ام توش بودش که کلاً به #$*@ رفتش )":

فقط یکسری از پرروژه های مهم جون سالم بدر بردن که اون هم توی فضای ابری mega.nz بودن...و گرنه بقیه همه نابود شدن. هارده حداقل 8سال 24/7 روشن و زیر بار بودش #:-S خستش شده بود

بدبختی پوشه انیمه های هفتگی هم اونجا بودش، الان یادم نیس چی رو تا کجا دیدم :D

الان دیگه فقط دارم به افق جلوی روم نگا میکنم :D

برعکس چیزی که بنده خدا خواسته رو پیشنهاد دادن
الان ی انیمه کوتاه و مشتی واسه میان وعده میخوام
:|
صبر کن...
نکنه منظورش انیمه کوتاه و مشتیِ کمدی واسه میان وعده بود؟ :D
اگه آره خب پرهام جان دوست عزیزمون @PoP--General.2020 باید مشخص میکرد و میگفت انیمه کوتاه کمدی معرفی کنین ملت فکر نکنن میخواد کار کوتاه جدی همراه با بقیه کارهای کمدیش دنبال کنه.
چون تو جمله اش هیچی مشخص نکرد فقط نوشته انیمه کوتاه مشتی معرفی کنین. مخصوصا هم اینکه این جملشو با چند نقطه از متن‌های بالاییش جدا کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or