Eazy-E
کاربر سایت
ادیت بزنای کسی که میگویی وانپیس گریه نداره به انسانیت خودت کمی شک کن
ادیت بزنای کسی که میگویی وانپیس گریه نداره به انسانیت خودت کمی شک کن
ماشااله همه انلاینن.امان بده داشتم ویو می گرفتمادیت بزن
درودسلام
درباره شروع دیدن انیمه بلند با ناروتو یا وان پیس نظر منم شروع با ناروتو هست .
یه شروع فوق العاده و طوفانی داره . همون اوایل انیمه یه فایت عالی با تکنیکی عالی تر داره
شخصیتهایی داره که به نظر من بر خلاف وان پیس همون اول کار آدم رو میگیرن . مخصوصاً کاکاشی .
فصل اول ناروتو چیزیه که وان پیس حتی نمیتونه بهش نزدیک هم بشه از نظر اوج داستانی .
اما در مجموع که بخوام حساب کنم وان پیس یک سر و گردن از ناروتو بالاتره .
اگر کسی بتونه به حدود قسمت 100 برسه دیگه ولش نمیکنه و تا زمانی که بخواد آنگویینگ بشه هم هیچ وقت ازش خسته نمیشه .
خود منم اول ناروتو رو دیدم و فکر کنم 2 تا تلاش ناموفق با وان پیس داشتم قبل از اینکه گرفتارش بشم
به یه جاهایی وصله
دیدن انیمه بلند از واجباته و لاغیر . تو سرت به جایی خورده از راه راست منحرف شدی ، بقیه رو به انحراف نکشونوالا من هنوز روی نظر خودم هستم که در این روزگار دیدن انیمههای بلند اتلاف وقته
به جای ۲۰۰۰ قسمت انیمه بلند، میشه تمام کارهای تاپ روزگار رو دید و با افتخار چهار گوشه میدون رو بوسید و رفت سراغ منهواهای چرت و پرت چینی.
نظرم در مورد ناروتو تغییری نمیکنه . مشکل ناروتو فیلراش نبود . اونا رو میشد اسکیپ کرد اگر آنگویینگ نمیدیدی .درود
نظر شما در مورد دیدن نسخه Naruto Kai تو این نسخه چیه ؟ در کل خیلی شیک و مجلسی و شیرازی واریش کرده
به قول معروف ما که ندیدیم ??ماهیت مجهول؟
حالا چرا یوجوسنکی کار خیلی خوبیه و به شدت پیشنهاد میشه؟
دلیل اول اینکه یوجوسنکی از کلیشه بقیه ایسکای ها کاملا دوری کرده. جنبه روانشناخیش و دیالوگ ها هم بهش اضافه کن
شخصیت پردازی خیلی خوب تانیا.
اقتباس به شدت فوق العاده از لایت ناول و کیفیت خیلی خوب انیمیشن ها و visual ها + کارگردانی خیلی خوب و detail هایی که تو انیمه چپوندن. ایده هایی هم که کارگردان برای شات کامپیزیشن های انیمه داشته هرچی ازش تعریف کنم کمه.
دنیای جنگ جهانی هم خیلی خلاقانه به تصویر کشیدن.
پلات و روایت داستانش هم خیلی خوب در آوردن انصافا
اون فلش بک بالا خوبه باز!View attachment 196126
هزار دفعه این صحنه لعنتی را دیدیم !
--------
با این که تو انیمه های بلند خودم طرفدار وان پیس هستم ولی به نظرم برا کسی که میخواد تازه انیمه بلند شروع کنه ناروتو گزینه ی بهتری هست چون تموم شده و راحت میتونه فیلر هاش را رد کنه و اینکه کیفیت کار و جذابیت مبارزه ها هم بهتره از وان پیس هست .بعد که کم کم اماده شد میتونه بره سراغ غذای اصلی (وان پیس)
در مورد فیلر ها هم به نظرم فیلر های وان پیس سگش شرف داره به ناروتو ! فیلر های ناروتو جدا عذاب الهی هستن !
--------
ارک وانو وان پیس را دو هفته پیش شروع کردم و تقریبا دارم انگویینگ میشم یه چیزی که برام جالب بود درجه خشونت داستان نسبت به ارک های قبلی بیشتر شده !
یه مورد دیگه هم نمیدوم بقیه هم حس کردن یا نه با ثانیه به ثانیه این ارک همزاد پنداری میکنم انگار قشنگ داستان زندگی ما ایرانی هاست ! ( دیگه مسئله را باز نمیکنم خودتون میدونید )
در مورد هر دوتاش صدق میکنه!من وان پبس ندیدم ولی به نظرم خیلی حیفه یکی فرصت آشنایی با شخصیتهای ناروتو رو از دست بده. پین، جیرایا، اوروچیمارو، ایتاچی و بقیه بیمانندن واقعا.
البته شاید چون ناروتو خیلی برام نوستالژیکه اینطوریه
ناروتو دیدی؟درووود...
آغا ی جوون مردیش بیاد ی انیمه کمدی ترجیحا کوتاه و مشتی معرفی کنه...
Hinamatsuriدرووود...
آغا ی جوون مردیش بیاد ی انیمه کمدی ترجیحا کوتاه و مشتی معرفی کنه...
آریگاتوناروتو دیدی؟
اگر آره Naruto SD Rock Lee دیدنش بر هر ناروتو بیتی واجب است!
در غیر این صورت پیشنهادهای همیشگی ، گرند بولو ، کیمی تو بوکو و ...
ممنانمHinamatsuri
The Disastrous Life of Saiki K.
و البته که Gintama سرور و سالاره ولی بالای 300 قسمته دیگه