جدا از اینکه
@Z-fan با اون هایپ بیش از اندازه ی آکوداماش نبایو حرفش رو دیگه گوش داد...
برای شروع وان پیس
---
اول اینکه دنیای وان پیس خیلی گسترده تر و درست حسابی تره
(گرچه ناروتو هم خوبه و چعت و بسط خوبی داره)
رو دست بدمن های ناروتو تا یک جایی، میتونم بگم واقعا هیچ گروهی رو تو دنیای انیمه ها نخواهی دید
ولی به طور کلی، کاراکترهای خوب و بد وان پیس رو من خیلی بهتر میدونم
و همینطور پرداخت بهشون!
از نظر داستانی و هیجان داستان و رمز و رازها و ...، وان پیس رو خیلی بهتر میدونم
(رو دست فلش بک های وان پیس هم کلا فلش بک نخواهی دید!)
و خیلی چیزا تو داستان هست که ممکنه جلوتر اشاراتی بهش شده باشه، و یهو خیلی جلوتر مشخص بشه قضیه ش چی بوده، یا شخصی رو معرفی کنند و جلوتر وارد داستان بشه و ...، کلا دنیای وان پیس در عین گستردگی خیلی به هم پیوسته ست و هر اتفاقی یه جای دنیا، تاثیرش رو روی کل دنیا میزاره!
(الان دیدم همون اول گفتم، ولی بازش کردم)
بعد کلا وان پیس هر آرکش شامل یک جزیره میشه و هر جزیره کاملا تم و حال و هوای متفاوتی با جزیره های دیگه داره! و یه عالمه اشارات ریز و درشت به داستان ها و افسانه های ملل و این حرفا(در عین یونیک بودن
)
از نظد مبارزات گفتن، ناروتو این بخش بهتره، منم تا حد زیادی قبول دارم! (مخصوصا تا همون قبل از افتش
)
و یک مورد! تو وان پیس رو ببینی هیچوقت دیگه نمیای بیای بگی : " اوووووووووو کی حال داره فلان قسمت انیمه ببینه! " ، هرچی بزارن جلوت راحت میبینی
ولی ناروتو ببینی ممکنه تنبلی کنی و نری سراغ وان پیس دیگه، و از کفت بره
نمونه ش تو همین تاپیک زیاده
-------
امروز یه اتفاق جالبی افتاد، اشک شوق در چشمانم جمع شد
داشتم با یه شرکت تو تهران مربوط به عایق صوت صحبت و چت میکردم تو واتساپ، کمی بعد زنگ زد و یک سری موارد رو قبل از رد کردن فاکتور چک کردیم و Ok نهایی دادم و ... ، بعد گفت دلیل دومی که زنگ زدم این بود که دیدم گویا با توجه به عکس پرفایلتون اهل انیمه هستید، منم خودم علاقه دارم به انیمه و ... میخواستم تماس گرفته باشم
نمردیم و بالاخره یکی رو دیدیم اهل انیمه باشه
البته تو این مدت پی بردم مهندس برقمون هم انیمه میبینه، ولی نه اونقدرا
و زیاد در موردش صحبت نمیکنه ببینم فازش چیه
پ.ن: به زورو ساما احترام بزارید که همه میشناسنش
پ.ن2 : در مورد نظرسنجی محبوب ترین های وان پیس که جهانی دارن میگیرن، بسی خوشحالم که بانو روبین بهترن وایفو وان پیسه تا به الان! بالاتر از نامی و هانکوک!!!!!