بدون اسپویل، فوق العاده اتفاقای meh! هیچ چیز خاص و جذابی رو از دست نمیدی.
نکته دیگه اینکه این کرکتر آکانه به چنان غده سرطانی و روی مخی میشه، من از فصل دوم ببعد شخصیت مونث به این روی مخی و احمقی هنوز ندیدم!
پ.ن:البته فصل دوم اوپنینگ قشنگ داره:
پ.ن2: Your Lie In April هم ببین.
بعد مثل ابر بهاری گریه کن!![]()

برم چشمام رو با اسید بشورم اصلا مگه میشه اونجا شوک نشد! یه حرکتی زد هرکی ببینه کرک و پرش میریزهدر مورد سایکوپس...
(جزئیات سکانس رو اسپویل نمی کنم)
اگه اون سکانسی که آکانه و ماکیشیما، بار اول با هم رو در رو میشن رو دیده باشید و مو به تن تون سیخ نشده باشه از ما نیستید
تمام![]()
یعنی واقعا برای اولین بار با این بدمن ها موافقم که یک سری فداکاری هایی برای دنیای بهتر باید کرد

ولی زندگی به بالا و پاییناش هست که جذابه! 
(البته یادمه همون زمان پخش هم خلیل با پرهام بود که اشاره کرد یک ماه قبلش تو همین وطن خودمون هم یکی افتاده بود به جون مردم عادی یا پلیس، و ملت دور تا دور ایستاده بودن و فیلم میگرفتن
همینجوریشم انسانیتموم رو فروختیم
)واااات؟؟؟وات د فاک
آکانه کارکتر روی مخی می شه؟
بانو آکانه سونموری از بهترین کارکتر های مونث در انیمه ها تشریف دارن
خونت حلاله![]()

والا اسمش طولانیه!اصلا مگه میشه اونجا شوک نشد! یه حرکتی زد هرکی ببینه کرک و پرش میریزه
کلا من زیاد طرفدار شخصیت های منفی نیستم، ولی آرمان های ماکیشیما خیلییی خوب بودن و فنشمیعنی واقعا برای اولین بار با این بدمن ها موافقم که یک سری فداکاری هایی برای دنیای بهتر باید کرد
البته از اونطرف سیستم واقعا یک آرمان شهر برای اکثر مردم عادی درست کرده
شاید اگر خود ما باشیم، واقعا ترجیح بدیم چنین زندگیی داشته باشیم
اما به نظرم بهای این آرمان شهر زیاده!
بهای آرمان شهر، از بین رفتن انسانیت و احساسات بود...
آره کار و زندگی و فلان و بیسار داری، شاید از اول تا آخر عمرت هم زندگی رو غلطک باشه!
ولی همه چی برات داره تصمیم گرفته میشه، هیچ ریسکی تو زندگی نیست، هیچ بالا و پایینی وجود نداره!
و با اینکه کلا خودم زیاد غُر میزنمولی زندگی به بالا و پاییناش هست که جذابه!
همیشه همه چی خوب پیش بره، حس و حالش رو از دست میده
شاید بهترین قسمتی که تو انیمه این رو نشون داد اونجا بود که ماسک پوش ها تو شهر داشتن ملت رو میزدن و میکشتن، بعد یه عده ایستاده بودن و فیلم میگرفتن و حتی انقدر شعور نداشتن که اصلا داره چه اتفاقی میفته! خیلی وضع خراب بود(البته یادمه همون زمان پخش هم خلیل با پرهام بود که اشاره کرد یک ماه قبلش تو همین وطن خودمون هم یکی افتاده بود به جون مردم عادی یا پلیس، و ملت دور تا دور ایستاده بودن و فیلم میگرفتن
همینجوریشم انسانیتموم رو فروختیم
)
واااات؟؟؟
وضعیتت بسی خرابه
البته اینکه میگن آکانه اعصاب خوردکن تر میشه درسته، ولی درد اینه کاراکترهای جدید از همون آکانه هم بیخودترن! مخصوصا جایگزین خودش که نااااااااابوده
---
@Arima Kishou
هیچوقت اسم اون انیمه رو به نظرم نباید انگلیسی بگیم
ممکنه 10% سرنخی از پایان بده
+ Shigatsu wa Kimi no Uso مگه چشه؟
اونکه آره، حالا من بنظرم کرکتر مرد دیگه هم که آوردن از همه کرکترا بدتر بود. ولی باز آکانه کلا ایدئولوژی که داره خیلی داغون و خنده داره! همین باعث میشه بخاطر افکار مسخره ایشون کل اتفاقایی که فصل اول گذرونده بی فایده بنظر بیان.البته اینکه میگن آکانه اعصاب خوردکن تر میشه درسته، ولی درد اینه کاراکترهای جدید از همون آکانه هم بیخودترن! مخصوصا جایگزین خودش که نااااااااابوده![]()

اونا از ندیدنش نمیدونن چه خبره و ما از زیاد دیدنش سِر شدیم .Spoiler: Psycho-Pass - S1 - E25

نه اینکه طرفداری کنماونکه آره، حالا من بنظرم کرکتر مرد دیگه هم که آوردن از همه کرکترا بدتر بود. ولی باز آکانه کلا ایدئولوژی که داره خیلی داغون و خنده داره! همین باعث میشه بخاطر افکار مسخره ایشون کل اتفاقایی که فصل اول گذرونده بی فایده بنظر بیان.
شخصیت پردازی به کنار...مشکل اصلی فصل های بعد اینکه حاضر نیست کار خیلی عجیبی با سیستم این آرمان شهر انجام بده. ریشه های ساخت هم کاشکی معرفی نمیکردن.
بیشتر گند زد![]()

اصولا آرمان شهر وجود نداره
جدی میگی؟چقدر فصل آخر AOT اوپنینگ Meh ایی داشت.
:/
باز اندینگ خیلی بهتر بود.
بعضی از این CGI کردن هاشون خیلی روی اعصابه!

به ارک میخوره، ولی خب هایپ برانگیز نیست... Link Horizon رو باید بیارن.جدی میگی؟اوپنینگ به نظرم من که عالی بود ولی یکم شدت انفجار اینا زیاد بود قبول دارم اینو.ولی قشنگ اون روی جنگ و نظامی گری این ارک رو نشون داد و منی که مانگاش رو خوندم می تونم بگم همه چیز اوپنینگ به انیمه می خوره
خلاصه یه چیزه کاملا متفاوت بود و شدیدا کیف کردم از گوش دادنش!رنگ امیزیش عالی بود و اهنگش عجیب و غریب![]()

از نظر انیمیشن و اینا جدا کار خوبی میزنه.