Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
سلام
دارم Fullmetal Alchemist BrotherHood رو می بینم.تا قسمت ده نگاه کردم فعلا،ولی در حد انتظارم نبوده و خیلی حال نکردم باهاش. خیلی تعریفشو شنیدم نمیدونم چرا خوشم نیومده ازش!
ادامه بدم بهتر میشه ؟
ادامه بده...منم یادمه که سر همون قسمت اول یا دوم انیمه بودش....برای یه مدت خیلی خیلی طولانی انیمه رو درآپ ـش کردم....
ولی وقتی که دوباره شروع به دیدنش کردم....هر چی جلوتر میرفت، داستان و شخصیت پردازی اون عمق بیشتری می گرفت و هی بهتر میشد...و تبدیل به یه شاهکار شد

شیم ان یو :D
اتفاقا فول متال از همون اول شاهکار بود...من سر همون فلش بک قسمت 2 کف و خون قاطی کردم و جذبش شدم :x
:D
سال 2011 بودش...تازه 1سال بود که انیمه دیدن رو شروع کرده بودم و اون تم طنز ای که تو انیمه بود برام ناشناخته بودش :D
و همچنین تحت تاثیر انیمه های قبلی که دیدم بودم....مثلاً
Death Note
Ergo Proxy
Samurai Champloo
blood+
Elfen Lied
Code Geass
Angel Beats
برا همین......برام سخت بودش که یکهو وارد فاز جدیدی از انیمه بشم....ولی دیگه الان همه چیز بین شدم رفت :D

سال 2011 بودش...تازه 1سال بود که انیمه دیدن رو شروع کرده بودم و اون تم طنز ای که تو انیمه بود برام ناشناخته بودش :D
نچ این بهانه بنی اسرائیلیه :D
من تازه یک ماه انیمه دیدنو شروع کرده بودم ولی وقتی دیدمش از همون اول جذبش شدم...با دیدن همون 3-4 قسمت اول حس کردم داستان خفنی پشتش خوابیده...خلاصه اینکه بازم شیم ان یو:-":D:D

و همچنین تحت تاثیر انیمه های قبلی که دیدم بودم....مثلاً
Death Note
Ergo Proxy
Samurai Champloo
blood+
Elfen Lied
Code Geass
Angel Beats
برا همین......برام سخت بودش که یکهو وارد فاز جدیدی از انیمه بشم....ولی دیگه الان همه چیز بین شدم رفت :D
خدایی این همخ به سلیقه من گیر میدید:(
ولی چجوری اون Elfen Lied رو تموم کردی؟؟؟
مطلقا آشغاله:|

Elfen Lied حرف نداره.
روحیات لطیف نمی طلبه البته.
انیمه دارک به تمام معناست. (به جز OVA اش)

مانگا اشم بخونید حتما. چون پایانشون یکی نیست. هم زمان انیمه رو که داشتن می ساختن مانگا هم داشت جلو می رفت برای همین پایانشون فرق می کنه.

Elfen Lied حرف نداره.
روحیات لطیف نمی طلبه البته.
انیمه دارک به تمام معناست. (به جز OVA اش)

مانگا اشم بخونید حتما. چون پایانشون یکی نیست. هم زمان انیمه رو که داشتن می ساختن مانگا هم داشت جلو می رفت برای همین پایانشون فرق می کنه.
روحیه لطیف چیه...
دارک چیه! به شدت مضحک بود:|

اینکه چون خون داره به معنیه دارک بودن نیست! الکی خون ریختن وسط و N*dity که بگن آره انیمه بزرگ سالانه ست!
برووووو بابا! مسخره بازیه مگه:| به قول استکبار دونو، آدم مثل خیارشور قاچ میزدن:))

روحیه لطیف چیه...
دارک چیه! به شدت مضحک بود:|

اینکه چون خون داره به معنیه دارک بودن نیست! الکی خون ریختن وسط و N*dity که بگن آره انیمه بزرگ سالانه ست!
برووووو بابا! مسخره بازیه مگه:| به قول استکبار دونو، آدم مثل خیارشور قاچ میزدن:))
ماشالا اینقدر Edgy بود و از شربت "من افسرده هستم" کرکترا نوشیده بودن، بیشتر شبیه کمدی شده بود تا یک اثر معنا دار:))

خدا لعنت کنه جماعت اونور آبی رو که همچین اثاری رو بزرگ میکنن...مثل اوانجیلیون. قشنگ جزو اب قطع ترین انیمه هایی بود که دیده بودم:-"

فکر کنم elfen Lied تنها انیمه معروفیه که تک و تنها هم شده روی این قله که انیمه آشغالیه میمونم و جون میدم

هیچ رقمه نمی شد پلات و شخصیت هاش رو تحمل کرد

فکر کنم elfen Lied تنها انیمه معروفیه که تک و تنها هم شده روی این قله که انیمه آشغالیه میمونم و جون میدم

هیچ رقمه نمی شد پلات و شخصیت هاش رو تحمل کرد
کرکتر های مونث عجب پلاتی داشتن...قشنگ همش پلات بود!
IYKWIM:D

مانگا اش ورژن بهتر انیمه بود ولی خب همون اش و کاسه بود رسما.

حالا که کار به جایی رسید که elfen lied اورریتد شد:دی!! منم خیلی وقت بود میخواستم نظرم رو درباره ی یک اثری بگم...:دی
بی پرده اعلام میکنم اورریتد ترین اثری که از بدو تولدم دیدم با اجازه از دوستان violet evergarden بوده:دی!!
سر حرفمم ادعا دارم:دی
زیاد حرفمو طولانی نمی کنم اما نمونه این موضوع داستان رو هرسال تو هزارتا اثر میتونید پیدا کنید که انسان ها با یک ربات یا یک موجود ماورایی چه رفتار زننده ای دارند و... به چه دیدی نگاهشون می کنند! این اثر یک سری داستان کلیشه ای رو با کمی تغییرات تقدیم مخاطب کرده...

حالا که کار به جایی رسید که elfen lied اورریتد شد:D!! منم خیلی وقت بود میخواستم نظرم رو درباره ی یک اثری بگم...:D
بی پرده اعلام میکنم اورریتد ترین اثری که از بدو تولدم دیدم با اجازه از دوستان violet evergarden بوده:D!!
سر حرفمم ادعا دارم:D
زیاد حرفمو طولانی نمی کنم اما نمونه این موضوع داستان رو هرسال تو هزارتا اثر میتونید پیدا کنید که انسان ها با یک ربات یا یک موجود ماورایی چه رفتار زننده ای دارند و... به چه دیدی نگاهشون می کنند! این اثر یک سری داستان کلیشه ای رو با کمی تغییرات تقدیم مخاطب کرده...
سخت میگیری عزیز. کلیشه همه جا هست؛ مشکل وایولت بیشتر پیسش اون اواسط بود ولی جلوه های بصری خارق العاده ش ایمپکتشو برده بود بالا. بین انیمه های سریالی چیزی نیست تا این حد.
کلاً انیمه خوب انیمه ایه که با ویژوال هاش قصه بگه و VE به نحو احسن از پسش براومد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or