Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
من انیمه گرند بلو رو ندیدم حقیقتا
ولی مانگاش اینی که میگید نبود
من از خنده روده بر میشدم موقع خوندنش
بعد من مانگای کمدی زیاد میخونم، این تو زمینه داستانی و طراحی و... به شدت کار محشریه
و خب به نظر میاد انیمه است که خراب کرده

همش دوتا طنز پشت سر هم دیدم :D
GTO و Grand Blue
من با اینکه چند بار دیدم، وقتی باز میبینم تا حد خفگی ریسه میرم... حالا داستانش و غیره جای بحث داره، ولی درک نمیکنم که چطوری طنزش بی نمک و بی محتوا بود.

حالا من تازه baka and test رو هم دیده بودم که گراند بلو کمی از روش اسکی رفته بود.

من انیمه گرند بلو رو ندیدم حقیقتا
ولی مانگاش اینی که میگید نبود
من از خنده روده بر میشدم موقع خوندنش
بعد من مانگای کمدی زیاد میخونم، این تو زمینه داستانی و طراحی و... به شدت کار محشریه
و خب به نظر میاد انیمه است که خراب کرده
نه آقا! انیمه عالیه عالیه!
من موقع دیدنش قهقه میزدم که ملت میومدن میگفت چت شده اینجوری میخندی؟ :-"

واکنشم...یه چیزی تو مایه های همینی که مازیار گذاشت...مگه داریم؟ مگه میشه؟ :|

نه آقا! انیمه عالیه عالیه!
من موقع دیدنش قهقه میزدم که ملت میومدن میگفت چت شده اینجوری میخندی؟ :-"

واکنشم...یه چیزی تو مایه های همینی که مازیار گذاشت...مگه داریم؟ مگه میشه؟ :|

والا همون
البته شاید چون شوخی هاش خیلی فضا دانشجویی داره به بعضیا نمی چسبه. البته به غیر از اون هم تم غواصی اش به نظرم خیلی خوب جلو میره تا این جا که من آنگویینگ ام (آرکی که تموم شد دو چپتر پیش تو مانگا، محشر بود)
ولی در کل کار، کار دانشجو پسنده :دی کلاس هاشون با اون استادیار خل و چل ـه همیشه ی خدا نابودم میکرد =))

والا همون
البته شاید چون شوخی هاش خیلی فضا دانشجویی داره به بعضیا نمی چسبه. البته به غیر از اون هم تم غواصی اش به نظرم خیلی خوب جلو میره تا این جا که من آنگویینگ ام (آرکی که تموم شد دو چپتر پیش تو مانگا، محشر بود)
ولی در کل کار، کار دانشجو پسنده :D کلاس هاشون با اون استادیار خل و چل ـه همیشه ی خدا نابودم میکرد =))
کلاس؟ یا کلاس نمیرفتن تو این بخش انیمه... یا زدن حذف کردن:-"

یکی دوبار کلا کلاس رفتن اون بحث دیگری بود:-" استادیار نداشتیم:دی

کلاس؟ یا کلاس نمیرفتن تو این بخش انیمه... یا زدن حذف کردن:-"

یکی دوبار کلا کلاس رفتن اون بحث دیگری بود:-" استادیار نداشتیم:D

عه! اون تیکه ها رو انیمه نکردن ؟ :دی
ای بابا
اینا یه ترمی بهشون یه استادیاره می افته که از این استاد جوون روانی هاست که از دانشجوها میخواد کار بکشه تا امتیاز بگیره استاد شه
بعد این ایوری و اون 4 تا رفیق خل و چل اش با این استادیاره لج میشن و یه سری سناریوهای خفن درمیاد خداست =))

klaus چقدر خوب بود:D خیلی فضای خوبی داشت
از انیمیشن های سال 2019 فقط دنیایِ مخفیِ مربی اژدها رو دیدم (البته لایو اکشن علائدین هم دیدم خوشم اومد)
به غیر از کلاوس و این چند تا دیگه چی پیشنهاد میکنی
Frozen II / Missing Link / Toy Story 4

• Like
Reactions: m.a.t and zack fair
از انیمیشن های سال 2019 فقط دنیایِ مخفیِ مربی اژدها رو دیدم (البته لایو اکشن علائدین هم دیدم خوشم اومد)
به غیر از کلاوس و این چند تا دیگه چی پیشنهاد میکنی
Frozen II / Missing Link / Toy Story 4
خیلی اهل انیمیشن نیستم :دی همین klaus و toy story 4 و شیرشاه رو دیدم از جدیدها. بچه ها کمکت میکنن.

دیروز Promised Neverland رو دیدم، تا حالا اینقدر تو عمرم بهم استرس وارد نشده بود :blink:

انیمه خوبی بود ولی برای من یجورایی معمولی بود، فضاسازیش خوب بود، حس تعلیق، استرس و یه دنیای تاریک، اما در کل تو لیست انیمه های مورد علاقم نرفت :-?

دیروز Promised Neverland رو دیدم، تا حالا اینقدر تو عمرم بهم استرس وارد نشده بود :blink:

انیمه خوبی بود ولی برای من یجورایی معمولی بود، فضاسازیش خوب بود، حس تعلیق، استرس و یه دنیای تاریک، اما در کل تو لیست انیمه های مورد علاقم نرفت :-?
این جلوتر بره فکر کنم اکشن هم میشه

اینم ببین تا تکمیل شوی :D
Mahou Shoujo Madoka Magica ( سه گانه سینمایی)
فضاش دارکه و اکشن و گرافیک خوبی هم داره.

الان دقیق یادم نیست، ولی یه آرک به خصوصی تو مانگای The Promised Neverland هست که انیمه شه "راحت" از فصل اول خفن تر میشه. قشنگ دو برابر آرک یتیم خونه استرس داره اون و شخصیت منفی اش هم به همون میزان دوست داشتنی و خفنه

الان دقیق یادم نیست، ولی یه آرک به خصوصی تو مانگای The Promised Neverland هست که انیمه شه "راحت" از فصل اول خفن تر میشه. قشنگ دو برابر آرک یتیم خونه استرس داره اون و شخصیت منفی اش هم به همون میزان دوست داشتنی و خفنه
کدوم ارک؟
توی اسپویلر بگو :D

برای من مانگا بعد از پایان ارک اول (پایان فصل اول انیمه) و پیدا کردن اون مخفیگاه، خیلی معمولی و تا حدودی خسته کننده شد :-":-":-"

کدوم ارک؟
توی اسپویلر بگو :D

برای من مانگا بعد از پایان ارک اول (پایان فصل اول انیمه) و پیدا کردن اون مخفیگاه، خیلی معمولی و تا حدودی خسته کننده شد :-":-":-"

یعنی داری میگی با ارک اون دهکده شکاری ه حال نکردی؟
عامو خالی نبند :دی
کل اون آرک و فایت آخرش خدااا بود.
چند ماهیه نخوندم مانگا رو ولی جلوتر هم باز خیلی خوب بود، بار میستری و دنیاپردازی مانگا هم خیلی پیچ در پیچ و خفنه هنوز
یه سری مشکلات داره ها... ولی معمولی نبود اصن مانگا تا آخرش که من خوندم... بیشتر مشکلش به خسته کننده بودن Pacing اش برمی گشت بیشتر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or