vaan 2
کاربر سایت
من گینتاما رو نگه داشتم برای دوران کمبود (موجود عجیبی هستم گینتاما رو از فصل 4 شروع کردم )نع، دیگه چیزی ندیدم در حد این ها طنزش خفن باشه
به کمبود میخوری
والا به غیر از بحث معلم و شاگردی من شباهت دیگه ای بینشون نمی بینمالبته Assassination Classroom هم از GTO ایده گرفته منتها به شکل تخیلی.
آخه این که غصه نشدیه سریالایی مثل این در خودشون امتحان میزان اراده خیلی سخت دارن متاسفانه من و شما و خیلیای دیگه در این ازمون رد شدیم
چرا دیگه شباهت دارنوالا به غیر از بحث معلم و شاگردی من شباهت دیگه ای بینشون نمی بینم
انیمه معلم شاگردی و مدرسه ای کم نیستند ولی اینجور که GTO بهش پرداخته رو من توی هیچ انیمه ای ندیدم
:hearteyes:ONLY GTO:hearteyes:
این "پرفکت ترین" رو برا من توضیح میدی؟ (منظورت از فکت همون اشارات انیمه به سایر داستان ها از خارج انیمه اس)با اینکه GTO شاهکاره ولی پرفکت ترین طنز تاریخ گینتاماست
پرفکت = Perfectاین "پرفکت ترین" رو برا من توضیح میدی؟ (منظورت از فکت همون اشارات انیمه به سایر داستان ها از خارج انیمه اس)
والا گینتاما برا من یه انیمه اس که با دست مایه خنده گرفتن عالم و آدم داره لحظات خنده دار خلق میکنه
البته من فصل 201 قسمتیه و اون دو تا 51 اپیزودیا رو ندیدم پس شاید برا همین منظورتو متوجه نمی شم
بازم به نظرم اونقدر نوع پرداخت موضوعات دو تا انیمه با هم فرق داره که این دو تا مسئله که گفتی اصلا وجه شباهت محسوب نمیشنچرا دیگه شباهت دارن
تو gto اونیزوکا میاد و دانش اموزا اول ازش خوش ندارن و کم کم...
تو AC هم همینطوره
تو gto دانش اموزای کلاس ۳-۴ به شرور بودن معروفن
تو AC هم دانش اموزای کلاس دی جزو ضعیف ترین ها هستن و همه بهشون به چشم بد نگاه میکنن و کورو سنسی مثل اونیزوکا...
ولی خب gto خیلی بهتره
ای خدااااپرفکت = Perfect
آره انیمه خیلی خوبیه البته انیمه های برش از زندگی همشون یه حس سر زندگی و آرامشی به آدم میدن که خیلی دل چسب ـهBarakamonه! یه انیمه slice of life که به بهترین شکل ممکن مخاطب رو جذب میکنه! من هرچقدر از محیط و جو دستداشتنی این انیمه بگم باز هم حق مطلب ادا نمیشه. داستان مربوط میشه به یک خطاط که برای آرامش روح و روان و پیشرفت و شاید تغییری سبکی که به مذاق یه سری منتقد خوش نیامده میره به یک جزیره! از قلب مدرنیته به جایی که تو کل روستا فقط یک تلفن وجود داره!
همش دوتا طنز پشت سر هم دیدم