Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

چند درصد از کیفیت ساخت انیمه One Piece راضی هستید؟

• 100%

• 80%-90%

• 60%-70%

• 40%-50%

• 20%-30%

• 10%

• فاقد ارزش گذاری

• وان پیس نگاه نمی کنم "دیدن نتایج"

Results are only viewable after voting.
نع، دیگه چیزی ندیدم در حد این ها طنزش خفن باشه:-"
به کمبود میخوری:-"
من گینتاما رو نگه داشتم برای دوران کمبود (موجود عجیبی هستم گینتاما رو از فصل 4 شروع کردم :D)
تازه اونم که ببینم دوباره قبلی ها رو مرور میکنم
همیشه میشه چیزای خوب پیدا کرد

حالا که هیناماتسوری رو گفتی منم Back Street Girls: Gokudolls رو پیشنهاد میدم

البته Assassination Classroom هم از GTO ایده گرفته منتها به شکل تخیلی.
والا به غیر از بحث معلم و شاگردی من شباهت دیگه ای بینشون نمی بینم
انیمه معلم شاگردی و مدرسه ای کم نیستند ولی اینجور که GTO بهش پرداخته رو من توی هیچ انیمه ای ندیدم
:hearteyes:ONLY GTO:hearteyes:

یه سریالایی مثل این در خودشون امتحان میزان اراده خیلی سخت دارن متاسفانه من و شما و خیلیای دیگه در این ازمون رد شدیمx_x
آخه این که غصه نشد
6 ماه بعد دوباره ببینیش دوباره همون لذت بار اول رو ازش میبری (حداقل برا من که اینجوریه);)
دفعه بعد آروم آروم ببینش :)

والا به غیر از بحث معلم و شاگردی من شباهت دیگه ای بینشون نمی بینم
انیمه معلم شاگردی و مدرسه ای کم نیستند ولی اینجور که GTO بهش پرداخته رو من توی هیچ انیمه ای ندیدم
:hearteyes:ONLY GTO:hearteyes:
چرا دیگه شباهت دارن :D
تو gto اونیزوکا میاد و دانش اموزا اول ازش خوش ندارن و کم کم...
تو AC هم همینطوره
تو gto دانش اموزای کلاس ۳-۴ به شرور بودن معروفن
تو AC هم دانش اموزای کلاس دی جزو ضعیف ترین ها هستن و همه بهشون به چشم بد نگاه میکنن و کورو سنسی مثل اونیزوکا...
ولی خب gto خیلی بهتره

با اینکه GTO شاهکاره ولی پرفکت ترین طنز تاریخ گینتاماست>:)

با اینکه GTO شاهکاره ولی پرفکت ترین طنز تاریخ گینتاماست>:)
این "پرفکت ترین" رو برا من توضیح میدی؟ (منظورت از فکت همون اشارات انیمه به سایر داستان ها از خارج انیمه اس)
والا گینتاما برا من یه انیمه اس که با دست مایه خنده گرفتن عالم و آدم داره لحظات خنده دار خلق میکنه
البته من فصل 201 قسمتیه و اون دو تا 51 اپیزودیا رو ندیدم پس شاید برا همین منظورتو متوجه نمی شم

• Like
Reactions: zack fair and m.a.t
این "پرفکت ترین" رو برا من توضیح میدی؟ (منظورت از فکت همون اشارات انیمه به سایر داستان ها از خارج انیمه اس)
والا گینتاما برا من یه انیمه اس که با دست مایه خنده گرفتن عالم و آدم داره لحظات خنده دار خلق میکنه
البته من فصل 201 قسمتیه و اون دو تا 51 اپیزودیا رو ندیدم پس شاید برا همین منظورتو متوجه نمی شم
پرفکت = Perfect :D
گینتاما رو اشتباه خیلی بزرگی کردی از قسمت اول ندیدی:-"
گینتاما جدا از پارودی هاش خودش کلی طنز باحال داره من طنز اصلیشو بیشتر از پارودی هاش دوست دارم
خلاصه اینکه برای من هیچی تو طنز گینتاما نمیشه>:)

آخرین ویرایش:
چرا دیگه شباهت دارن :D
تو gto اونیزوکا میاد و دانش اموزا اول ازش خوش ندارن و کم کم...
تو AC هم همینطوره
تو gto دانش اموزای کلاس ۳-۴ به شرور بودن معروفن
تو AC هم دانش اموزای کلاس دی جزو ضعیف ترین ها هستن و همه بهشون به چشم بد نگاه میکنن و کورو سنسی مثل اونیزوکا...
ولی خب gto خیلی بهتره
بازم به نظرم اونقدر نوع پرداخت موضوعات دو تا انیمه با هم فرق داره که این دو تا مسئله که گفتی اصلا وجه شباهت محسوب نمیشن[-x
با این نوع دیدگاه خیلی از انیمه ها رو میشه شبیه هم فرض کرد گرچه قبلا یه جا دیگه هم گفته بودم حداقل 50 درصد از بیس پلات و ایده های انیمه های یه ژانر مشابه همند ولی با این حال من هیچ وقت شباهت این دو انیمه به ذهنم خطور نکرد :-?
گرچه مهم نیست؛ هر کی یه جور متفاوت و با یه حال مختص به خودش یه انیمه رو میبینه پس ممکنه شما یه چیزی رو شباهت بدونی که من ندونم :D

با اجازه دوستان به هیچ عنوان GTO و OP رو در بحث کمدی هم‌سطح با گینتما نمیدونم.:D اون موقع که دیدمش هم یادمه زیادی طولانی بود و مقداری اذیت شدم ولی به هرحال کار خوب رو بالایی بود به نظرم. به اون‌صورت چیزی ازش یادم نیست ولی GTO رو مقداری اورریت میدونم( میدونستم اون موقع) با توجه به اینکه کاری قدیمیه! میدونید چی میگم دیگه؟ اون دید با تعصب که به کارای قدیمی‌تر وجود داره! ماه هم‌سن تو بودیم فلان! زمان ما فلان!:D

و اما دلیل اصلی دست به کیبورد شدنم! Barakamon!
اگه غیر از موشیشی بخوام صفت فوق‌العاده رو بره انیمه‌ای به کار ببریم قطعا همین Barakamonه! یه انیمه slice of life که به بهترین شکل ممکن مخاطب رو جذب می‌کنه! من هرچقدر از محیط و جو دست‌داشتنی این انیمه بگم باز هم حق مطلب ادا نمی‌شه. داستان مربوط میشه به یک خطاط که برای آرامش روح و روان و پیشرفت و شاید تغییری سبکی که به مذاق یه سری منتقد خوش نیامده میره به یک جزیره! از قلب مدرنیته به جایی که تو کل روستا فقط یک تلفن وجود داره! و اونجا با یه سری آدما و سبک زندگیشون آشنا میشه که که خب خیلی خوبه! بنده در مدت ۷۰ روز این ۱۲ قسمت رو دیدم! دل کندن واقعا سخت بود.:D

اگر ندیدید حتما یه سری بزنید بهش.

آخرین ویرایش:
Barakamonه! یه انیمه slice of life که به بهترین شکل ممکن مخاطب رو جذب می‌کنه! من هرچقدر از محیط و جو دست‌داشتنی این انیمه بگم باز هم حق مطلب ادا نمی‌شه. داستان مربوط میشه به یک خطاط که برای آرامش روح و روان و پیشرفت و شاید تغییری سبکی که به مذاق یه سری منتقد خوش نیامده میره به یک جزیره! از قلب مدرنیته به جایی که تو کل روستا فقط یک تلفن وجود داره!
آره انیمه خیلی خوبیه البته انیمه های برش از زندگی همشون یه حس سر زندگی و آرامشی به آدم میدن که خیلی دل چسب ـه
روزمرگی و چالش های کوچیک دلهره آور و بعد صمیمیت ها و دوستی ها خوش گذرونی ها و گاهی درس های زندگی اینا ویژگی های این دست از انیمه هاست
باراکامون البته یه ویژگی خاصی که داره پیوند دنیای کودکی با همه سر خوشی هاش و دوران بزرگسالی با همه مشکلاتش رو به زیبایی به تصویر میکشه
در آخر هم بگم اپنینگ (Rashisa by Super Beaver - OP Barakamon) انیمه واقعا به دلم نشست و معنی شم خیلی دوست دارم هر از گاهی بهش گوش میدم واقعا گوش نوازه

خب گرند بلو هم تموم شد

نظر شخصی : طنز و شوخی های انیمه بشدت بی محتوا،معمولی و بی نمک بود و خیلی کم خندم گرفت
داستانش هم واقعا چیز خاصی نداشت
شخصیت پردازی و ارتباط بین کارکترها هم واقعا معمولی بود
گرافیک و طراحیشم بنظرم معمولی بود
خلاصه اینکه باهاش حال نکردم

امتیازم : 5/10

آخرین ویرایش:
خب گرند بلو هم تموم شد

نظر شخصی : طنز و شوخی های انیمه بشدت بی محتوا،معمولی و بی نمک بود و خیلی کم خندم گرفت
داستانش هم واقعا چیز خاصی نداشت
شخصیت پردازی و ارتباط بین کارکترها هم واقعا معمولی بود
خلاصه اینکه باهاش حال نکردم

امتیازم : 6/10

128418

فکر کنم زیادی طنز پشت هم دیدی اور دوز کردی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or