XsmokeX
کاربر سایت
شده مثل قضیه اتوبوسی آدم آوردن واسه رای گیری های استانی ماایول فول متال دوباره اول شد مثل اینکه شش هزار نفر رفتن و ۱۰ دادن و امتیازش دوباره شد ۹.۲۴
شده مثل قضیه اتوبوسی آدم آوردن واسه رای گیری های استانی ماایول فول متال دوباره اول شد مثل اینکه شش هزار نفر رفتن و ۱۰ دادن و امتیازش دوباره شد ۹.۲۴
جریان چیه یهو کلی ادم 0 بدن, یهو کلی ادم بیان 10 بدن!!! مگه میشهاره واقعا.جدا از ضعیف بودن گرافیک و صحنه های اکشن نسبت به دو فصل اول حذفیات و پرش های داستان واقعا رو اعصاب بود.
ایول فول متال دوباره اول شد مثل اینکه شش هزار نفر رفتن و ۱۰ دادن و امتیازش دوباره شد ۹.۲۴
ایول فول متال دوباره اول شد مثل اینکه شش هزار نفر رفتن و ۱۰ دادن و امتیازش دوباره شد ۹.۲۴
غیر قابل وصف ، منم کلا از این جور انیمه های تین ایجر پسند خوشم نمیاد، ولی کلا آنقدر نت رو و شبکه های اجتماعی رو منفجر کرده بودن از این انیمه رفتم دیدم و هر فصل ادامه میدیدم بلکه دلیل این همه طرفدار رو بفهمم، هر فصل هم بدتر از فصل قبل ، فصل چهارم سه چهار قسمت دیدم ، بعدش کلا فراموش کردم که همچین انیمه ای رو دنبال میکردم !یعنی اینقدر داغون بود؟؟؟؟؟
جدا هنوز به لیست ، انیمه لیست اعتماد دارید؟اره واقعا.جدا از ضعیف بودن گرافیک و صحنه های اکشن نسبت به دو فصل اول حذفیات و پرش های داستان واقعا رو اعصاب بود.
دست کاری خود اداره کنندگان سایته! با همین جا به جایی موقتی کلی بازدید میگیرنجریان چیه یهو کلی ادم 0 بدن, یهو کلی ادم بیان 10 بدن!!! مگه میشه
دوستان سینمایی های neon genesis evangelion داستان مجزا از انیمه دارن یا بازسازی هستن؟
جدا هنوز به لیست ، انیمه لیست اعتماد دارید؟
مگه بچه بازیه که یهو چند هزار نفر یه شبه برن رای بدن ، این چند هزار نفر کجا بودن تا حالا ! مگه اینکه اکانت جدید ساخته باشن! کلا جدا از اینکه رنکینگ انیمه لیست توسط صاحبان سایت دست کاری میشه! و حتی انیمه های که شش هفت سال پیش جز ۸۰۰-۹۰۰ تا انیمه نبودن هم الان میبینی اومدن جز ۳۰۰ تا اصلا داستانیه! جدا از اینا با یه نگاه به این لیست میتونی راحت متوجه بشی که این رنکینگ هیچ ربطی به محتوا غنی و کیفیت نداره، و بیشتر روی این سه اصل هیجان و و سرگرم کنندگی استوار شده!
دست کاری خود اداره کنندگان سایته! با همین جا به جایی موقتی کلی بازدید میگیرن
وقت تلف کن ترین انیمه تاریخ ، دلیل این همه محبوبیت برای یه انیمه روی نرو و بی سرو ته خصوصا با اون دو قسمت پایانی رو نفهمیدم!
هایکیو فصل ۴ تایید شده ولی تاریخ دقیق پخشش معلوم نیست ولی کاش فصل ۴ هاجیمه نو ایپو رو هم می ساختن واقعا حیف شد دیگه نساختن.قسمت 19 Demon Slayer چقدر خوب بود ، خدا کنه کیفیتش رو همینطور نگه دارن.
شرمنده کسی از دوستان چیزی درباره سیزن بعدی Haikyuu!! جایی شنیده؟ممنون
حالا لایق شماره 1 بودن یا نبودنش بحث دیگه ایه، ولی فصل 3 aot بدون شک توی top 10 انیمه های سریالی ساخته شده هست!من فصل سه Attack on titan رو هنوز نگاه نکردم یعنی واقعا اینقدر خوب بود که داشت جای Fullmetal Alchemist عشق منو می گرفت؟
حالا لایق شماره 1 بودن یا نبودنش بحث دیگه ایه، ولی فصل 3 aot بدون شک توی top 10 انیمه های سریالی ساخته شده هست!
هم اینکه از نظر داستانی یکی از بهترین بخش های مانگا هست و هم اینکه استدیوی سازنده واقعا کم نزاشتن و کیفیت انیمیشن ها و ... فوق العاده بالاست.
خلاصه اینکه اب دستته بزار زمین برو ببینش
چرا فقط فصل ۳ به نظر من تمامی فصل های اتک جزو ۱۰ تا انیمه برتر هست.حالا لایق شماره 1 بودن یا نبودنش بحث دیگه ایه، ولی فصل 3 aot بدون شک توی top 10 انیمه های سریالی ساخته شده هست!
هم اینکه از نظر داستانی یکی از بهترین بخش های مانگا هست و هم اینکه استدیوی سازنده واقعا کم نزاشتن و کیفیت انیمیشن ها و ... فوق العاده بالاست.
خلاصه اینکه اب دستته بزار زمین برو ببینش
من که خیلی با خشونت حال می کنم در حدی که Hellsing Ultimate رو دو بار کامل دیدم صحنه های اکشن اتک هم از لحاظ گرافیکی و طبیعی بودن و خشونت فوق العادست و هر بار که می بینم حال می کنم بخصوص سلاخی کردن های لیوای رو(که کلا ۳ تا بود) راحت بالای ۳۰ بار نگاه کردمخیلی خشنه آخه همه دارن تیکه تیکه می شن، دو فصلشو به زور نگاه کردم
هفته پیش داشتم Sword Art Online نگاه می کردم بدک نبود.
من که خیلی با خشونت حال می کنم در حدی که Hellsing Ultimate رو دو بار کامل دیدم صحنه های اکشن اتک هم از لحاظ گرافیکی و طبیعی بودن و خشونت فوق العادست و هر بار که می بینم حال می کنم بخصوص سلاخی کردن های لیوای رو(که کلا ۳ تا بود) راحت بالای ۳۰ بار نگاه کردم
یاعلی
من انیمه اکشن دوست دارم مثل Fullmetal Alchemist, Hunter x Hunter و My Hero Academia یا انیمه های ورزشی مثل Kuroko no basuke و Haykyuu
هه... فکر کن یکی بگه از انیمه های خشن خوشش نمیاد و هانتر هانتر دوست داشته باشه
Such an Irony