vaan 2
کاربر سایت
من این دو - سه هفته شدید تارک دنیا بودم ، چسبیدم به تموم کردن بازی های تلمبار شده ، درحدی که اصلا نمیدونستم سه هفته از پخش حماسه وینلند گذشته ! اگه کسی دیده کیفیتش چطوره ، سپردنش به سانسورچی ، مثل کینگدوم یا نه ؟
والا میورا چند وقت پیش مصاحبه کرده بود که داستان داره تقریبا وارد فاز پایانیش میشه!دوستان رسما اعلام شده مانگای برسرک چند درصد کلا جلو رفته؟
چقدر سلیقه ها نزدیک عه. به ترتیب راجع به اینایی که نوشتی منم نظرم رو بگم.این فصل رو همچین تحویل نمیگیرینا! از هر دری صحبت میکنین جز انیمههای تابستونی
Dumbbell Nan Kilo Moteru - Ep1
یه انیمهای که اصلا منتظرش نبودم، اصلا تا رسید سریع ننشستم پاش و اصلا هم باحال نبود و خوشم نیومد!
خب، واقعا خوب و بامزه بود. و حتی تشویق میکنه آدم رو که بیشتر تحرک داشته باشه. و اینکه ایچی ورزشی خوبیش اینه که جنبه ایچیش با مرام ورزشیش در میشه!
پ.ن: ها ها! حالا که بیشتر باشگاهها رو خانمها قُرق میکنن و شیفت ما میافته عملا نصف شب، این انیمه مرهمی است بر دردهامون! (اسمایلی منحرف)
Maou-sama, Retry - Ep1
محصولی دیگر از ایسکای گستران نوین شرق.
تو این سالها دیگه نیازی هم نیست طرف کار خاصی بکنه بره تو عالم دیگه؛ کافیه، ببخشید، انگشت بکنه تو دماغاش یهو بره دنیای موازیای چیزی. ماشالله قدرت سازگاری شخصیتهای اصلی هم بالاس قشنگ سریع با قضیه کنار میان. اینا رو گفتم که به این انیمه گیر بدم، ولی... راستش خوشم اومد؛ هرچند که احتمالا ادامهش ندم. پر کلیشهاس ولی شخصیتها باحالن و یه جو نیمه-پدرانهای هم داره که جالباش کرده. ولی خفه کردن ما رو با این ایسکایها.
Uchi no Ko no Tame naraba, Ore wa Moshikashitara Maou mo Taoseru kamo Shirenai - Ep1
یا خدا! اسماش با کپی-پیست هم جواب نمیده! ولی عجب انیمهای بود. انصاف نیست انقدر دوستداشتنی باشه فضاش. یه انیمه پدرانهاس؛ منتهی تو دنیای فانتزی. چند دقیقهای از اعصابخردیهای زندگی دور میکنه آدم رو. دمشون گرم.
Joshikousei no Mudazukai - Ep1
یه جمع دخترونه و یه انیمهای که نمیفهمم چی میخواد بگه. سریع صحبت میکنن و آسمون ریسمون میبافن، پشت سرهم دو خط-دو خط زیرنویس باید بخونی. من اول سردرد شدم بعد چرتم گرفت!
نمیدونم، شاید با زیرنویس فارسی بهتر شه اوضاع.
Araburu Kisetsu no Otomedomo yo - Ep1
یه جمع دخترونه دیگه که عضو باشگاه ادبیاتان؛ منتهی به اقتضای سن و اینا به جنبههای خاصی از ادبیات کشیده شدن. نگاه به ظاهرش نکنین که معصومانه شاید بهنظر برسه؛ چون نیست! همین ترجمه اسماش گویاس: O Maidens in Your Savage Season. دربارهی بلوغ و مشکلات و دغدغههای اون سنه و نسبت به کار بالایی خوبیش اینه که حرفهایی برای گفتن داره، ولی مخاطب خاص خودش رو میطلبه. و دیگه اینکه سبک گرافیکاش شبیه 3Gatsu ئه.
Enen no Shouboutai - Ep1
ترکیب آتشنشانی با جادو و فانتزی. شونن خوشساختیه و با دیدن قسمت اول، مشکلام با اون لبخند ملیح روی چهره شخصیت اصلی هم حل شد. خودم که حوصلهی انرژی آبی زدن و اینا رو ندارم، ولی به علاقهمندهای این سبک پیشنهاد میشه.
Granbelm - Ep1
مقداری ایسکای، آمیخته به سبک مکا و دختران جادوگرشون. یه بامزگیهایی داره ولی در کل بهنظر یه کار کلیشهای میاد. نظر خاصی ندارم؛ جز اینکه برو عامو ولم بکو!
آووو... Vinland Saga و اینا رو هم باس ببینم هنوز؟! فشارم افتاد.
به به!چقدر سلیقه ها نزدیک عه. به ترتیب راجع به اینایی که نوشتی منم نظرم رو بگم.
این چند کیلو دمبل میزنی مانگاش رو چک کردم
به نسبت مانگاش میزان اچچی بودنش رو کمتر کردن ولی تو قسمت آموزش نحوه انجام دادن حرکات کاملا حرفهای و درست طرف آموزش داده. ادامش میدم. اپنینگش هم شبیه اون انیمهس که زن عه خلبان نیرو هوایی بود فتیش دختر کوچیک داشت رفت خدمتکار خونه یکی از این بچهها شد.
مائو ساما هم خیلی کلیشه بود. گرافیک اینا هم تعطیل. بیخیالش مگه تو یوتیوب تیکه هاش رو ببینم.
این برای دخترم هم که شده شیطان بزرگ رو شکست میدم همونطوری که گفتی برا تصفیه هفتگی خوبه. ادامش میدم.
اون یکی روزهای تباه شده دختران دبیرستانی از سبک کمدی های مخصوص ژاپنی هاس که کلی با کلمات و کانجی و تلفظ بازی میکنن و برا ما دنبال کردنش سخته. بیخیالش میشم فعلا.
این یکی o maiden عالی بود. تا الان ندیده بودم انیمهای به این قسمت از زندگی نوجوون جماعت بپردازه. حتما ادامش میدم. آخر همین قسمت اول هم صحنه باحالی داشت.
برا fire force که سنگ تموم گذاشتن. 24 قسمت هم قراره باشه دیگه هیچی نور علی نور عه. گرنبلم رو هم حس نکردی کپی ناشیانهی استغفرالله مادوکا عه؟ ترکیبی ماهو شوجو و ایسکای و مکا ریختن وسط چی بشه.
وینلند ساگا هم که دمشون گرم واقعا تو این سه قسمت چیزی کم نذاشتن. حیف که فقط باید سه هفته صبر کنیم تا قسمت بعد.
کیمتسو هم که از دو صفحه و نصفی مانگا دو دقیقه مبارزه تمیز درآوردن در حد چی. قشنگ انیمه هزار لول بالاتر از مانگاش عه.
جوجوی عزیز هم که دو قسمت دیگه مونده ازش. این قسمت فوقالعاده بود. GER رو عالی درآورده بودن. برا دو قسمت آخرش که به شکل یک قسمت ویژه یک ساعت عه پخش میشه تا یکشنبه دو سه هفته دیگه باید صبر کنیم بعدش بریم سراغ Part 6 when. البته تهیه کنندگان داوود گفتن اگه بلوری و دی وی دی خوب بفروشه زودتر میرن سراغ پارت بعد. ما که نه پولمون نه دستمون میرسه فقط دعا میتونیم بکنیم جماعت ژاپنی اسکل بازی درنیارن.
دکتر سنگی رو هنوز ندیدم ولی Katsute Kami Datta اره، قسمت اول جالبی داشت. خوب مثالهایی هم زدی براش. این symphony gear xv ولی شاید با این اوصافاش بازهم از Granbelm بهتر باشه!یه چندتا رو این وسط یادمون رفت. دکتر سنگی رو حتما ببینید. مانگاش که محشر عه انیمه هم خیلی باید تلاش کنه تا بتونه بهش گند بزنه. Katsute Kami Datta Kemono-tachi ا هم بد نیست. منو یاد ترکیب گلدن کامویی و true grit میندازه از نظر مسافرت و ماجراجویی یه دختر کوچیک و جدی با یه مرد بزرگتر از خودش. اینم ادامه میدم. یچی بود symphony gear xv یه همچین چیزی با آهنگ خوندن با ربات ها میجنگیدن. ارزونی خودشون.بقیه هم بیان ببینیم چطورن.
پ. ن:در مورد اون o maiden اونجا که دختره میره تو اتاق پسره
صد در صد ارزش دیدن دارن دوست عزیز البته نه همشون خوباش یکی gold هست قسمت دوم مخصوصا یکی هم همین z که خیلی خوب بود.من الان وان پیس رو آنگویینگ میبینم
الان دیدم یسری سینمایی هم داره
این سینماییا ارزش دیدن داره ؟
مثل One piece Z
یک سریاش همینطور که گفتن آره(من که میگم همشون اصلا )من الان وان پیس رو آنگویینگ میبینم
الان دیدم یسری سینمایی هم داره
این سینماییا ارزش دیدن داره ؟
مثل One piece Z
منظور یه چیزای آبرومنده حالا نه از اون شاخ ها...ولی خو نه یه چیزی که سوژه خنده بکنیم خودمون رونه الزاما
View attachment 110839
View attachment 110840
ولی درست میگی وقتی یه کنسرت موسیقی سنتی که همه مجوز های قانونی رو گرفته لغو میشه واقعا دیگه چی میشه گفت...
ایشون کاسپلیر مقاومتیه کلایک سریاش همینطور که گفتن آره(من که میگم همشون اصلا )
ولی واجب ترینش به نظرم Strong World هست! هم خودش و هم یه Episode 0ی داره، اونم حتما ببین!(قبل از SW ببین، ولی Creditsآخرش رو نبین حسابی خود SWرو اسپویل میکنه )
بعدش هم Z خیلی کار خوبیه!
فیلم 6م و Gold هم بزار تو برنامه ت، اگر خیلی فن زورو هستی فیلم 5م ببین!
بقیش دیگه چندان واجب نیست
منظور یه چیزای آبرومنده حالا نه از اون شاخ ها...ولی خو نه یه چیزی که سوژه خنده بکنیم خودمون رو
اون یارو اولیه البته کاسپلی هاش خدااااست! مخصوصا وایت بیردش
یه چندتا رو این وسط یادمون رفت. دکتر سنگی رو حتما ببینید. مانگاش که محشر عه انیمه هم خیلی باید تلاش کنه تا بتونه بهش گند بزنه. Katsute Kami Datta Kemono-tachi ا هم بد نیست. منو یاد ترکیب گلدن کامویی و true grit میندازه از نظر مسافرت و ماجراجویی یه دختر کوچیک و جدی با یه مرد بزرگتر از خودش. اینم ادامه میدم. یچی بود symphony gear xv یه همچین چیزی با آهنگ خوندن با ربات ها میجنگیدن. ارزونی خودشون.بقیه هم بیان ببینیم چطورن.به به!
قشنگ معلومه سلیقه جفتمون خوبه ها!
آ... راس میگیا! میگم چرا یاد اون انیمهی پیشخدمت نیرو هوایی افتادم چند روزه! اونهم چه کار باحالی بود (یه قسمت ویژهای چیزی هم ازش اومده). یادمه خلاصه داستان و پوسترش رو که میدیدم چندشم میشد میگفتم این چیه بابا، زشته، عیبه. بعد همینجا بچهها ازش تعریف کردن و... با دیدناش یه بار دیگه قدرت ژاپن برام ثابت شد؛ همچین موضوعی رو ازش انیمهای درمیاره که من نوعی دلم برای دیدن دوباره شخصیتهای شیرینعقل و نیمهمنحرفاش تنگ شده. این دمبل هم خوب حرکتی زدن پس؛ ایچی الاناش اندازهس. و مائو ساما اره مشکل کم نداره. برای دخترم که قشنگ همنظریم. ایول، بزن قدش!
روزهای تباهشده واقعا اسماش با مسماس (همون چند دقیقه تباه شدم شخصا!) پس بگو؛ شوخی ژاپنیه که اینطور سنگینه. بعدی کی بود؟ آو o maiden دقیقا! قشنگ خاصه تو این زمینه. بیتعارف میره جلو. ا کدوم صحنه بود؟ اونقدر زیاد بودن نمیدونم کدوم کدومه
فایر فورس ۲۴ تا؟ دسخوش. همچین پر ملات هم بود. قشنگ قسمت اول کلی محتوا داشت. حیف که سبک من پیرمرد نیست دیگه آها با عرض شرمندگی مادوکا و کلا Magical Girl (؟) خیلی کم دیدم، ولی درسته، قشنگ گرفته هم زده یه شلهقلمکاری درآورده. خب باقی انیمهها رو بارم نیست؛ فعلا برم تو افق محو شم!
Dont make dragonball fans angryبنظرم خیلی به خودت زحمت نده و وقتتو تلف نکن ! دراگون بال کلا داستان خاصی نداره هدف خاصیم دنبال نمیکنه کل وزن سری رو مبارزاته که خب بهترین مانگای مبارزه ایه تاریخه ! طراحی مبارزات حرف نداره و جذابیتشون حفظ میشه و هیجان انگیزن اما متاسفانه به شدت تکراری یعنی هرچقدرم کاراکترا قوی میشن شما فقط مشت و لگد میبینی و یه فن توپ انرژی که فقط اسامیش متفاوته !
پیشنهادم اینکه فقط دراگون بال سوپرو ببین اوج مبارزات سریه بعدش بیا اینجا تو یه پاراگراف کل داستان فصلای قبلو برات بگم چیزیم از دست نمیدی
نه کنسلی نداشته یه سری دو هم داره که البته به خوبی یک نیستدوستان این سریال avatar last airbender من تازگی شرو کردم خیلی خوشم اومد، میخواستم ببینم چرا انقد زود تموم شده کنسلی چیزی که نشده ؟
آمادگی داشته باشم اگه اخراش ناجور شده تو ذوقم نخوره