EDRIS.FIGHTER
کاربر سایت
والله 1.5 گیگ دادم کل 34 جلد مانگای Dragon Ball رو دانلود کردم خیلی هم خوبه راحتم باهاش الان چپتر 15 هستم، فقط مسئله اینکه این مانگا تا کجای انیمه و فیلم ها رو شامل میشه؟ برای بقیه اش دیگه منتشر نکردن مانگایی؟ اگر نه بهم بگید کدوم ها رو بعد از مانگا نگاه بکنم، اگرم همه رو شامل میشه که فقط نسخه آخری انیمه که Dragon Ball Super هست رو دانلود میکنم با فیلم های قشنگش که قراره بهم بگید کدومش قشنگه بی زحمتخوب خبر اومده که آخرین فصل انیمه Attack on Titan برای پخش در پاییز ۲۰۲۰ میلادی برنامهریزی شده.....
بهتر از این نمیشه تا حدی خیالم راحت شد...
البته قسمت اخر فصل 3 هم خیلی خوب و احساسی بود و انتظار رو برای فصل بعد سخت کرد! پاییز 2020 ریلیز میشه اگر تاخیر نداشته باشه و بلایی سر انیمه نیاد! لعنتیا من تا اون موقع برسه 6 ماه میشه که سربازیم رو تموم کردم
پسر خیلی تنبلی... چند بار بهت گوشزد کردم اصلا عمل نمیکنی چرا از سایتای انیمه خارجی و تورنت انیمه نمیگیری هنوز برای من مشخص نشده
اقا رضا واقعا دمت گرم فقط کسایی که چندین و چند ساله فن یک انیمه هستن و مدت های مدیدی اون انیمه رو دنبال میکنن همدیگه رو درک میکنن و معمولا تعصب خاصی رو انیمه دارن، حالا چه dragon ball باشه چه ناروتو یا انیمه های امثالهم.... من خودم 15 ساله ناروتو رو دنبال میکنم و همیشه نگران چطور به پایان رسیدن انیمه هستم
در ادامه حرفم به دوستمون gintama هم پیشنهاد میشه اگر از حال هوای انیمه خوشش میاد و با انیمه ارتباط بر قرار میکنه..
ماکان سلام احساس میکنم خیلی کم اینورا پیدات میشه دلم تنگت شده بود! خوبه ازت یک پست دیدم lol...
اقا اینطوری که داری پیش میری میخواستم بپرسم اصلا میکشی نفس بکشی؟
شما از همون نسخه اولیه و بعد نسخه ریمستر شده شروع میکنی تا به dragonball super برسی... و از همه مهمتر لا به لای انیمه هم movie هایی که از dragonball ریلیز شده میبینی! اگر نمیدونی از کجا شروع کنی بگو برات لیست کنم..
اگر حجم برات مهم نیست نسخه full bluray در اختیارت میزارم(اپلود میکنم) ...! فکر میکنم نزدیک 500 گیگ از حجم هاردت رو بگیره....