این فصل رو همچین تحویل نمیگیرینا! از هر دری صحبت میکنین جز انیمههای تابستونی
Dumbbell Nan Kilo Moteru - Ep1
یه انیمهای که اصلا منتظرش نبودم، اصلا تا رسید سریع ننشستم پاش و اصلا هم باحال نبود و خوشم نیومد!
خب، واقعا خوب و بامزه بود. و حتی تشویق میکنه آدم رو که بیشتر تحرک داشته باشه. و اینکه ایچی ورزشی خوبیش اینه که جنبه ایچیش با مرام ورزشیش در میشه!
پ.ن: ها ها! حالا که بیشتر باشگاهها رو خانمها قُرق میکنن و شیفت ما میافته عملا نصف شب، این انیمه مرهمی است بر دردهامون! (اسمایلی منحرف)
Maou-sama, Retry - Ep1
محصولی دیگر از ایسکای گستران نوین شرق.
تو این سالها دیگه نیازی هم نیست طرف کار خاصی بکنه بره تو عالم دیگه؛ کافیه، ببخشید، انگشت بکنه تو دماغاش یهو بره دنیای موازیای چیزی. ماشالله قدرت سازگاری شخصیتهای اصلی هم بالاس قشنگ سریع با قضیه کنار میان. اینا رو گفتم که به این انیمه گیر بدم، ولی... راستش خوشم اومد؛ هرچند که احتمالا ادامهش ندم. پر کلیشهاس ولی شخصیتها باحالن و یه جو نیمه-پدرانهای هم داره که جالباش کرده. ولی خفه کردن ما رو با این ایسکایها.
Uchi no Ko no Tame naraba, Ore wa Moshikashitara Maou mo Taoseru kamo Shirenai - Ep1
یا خدا! اسماش با کپی-پیست هم جواب نمیده! ولی عجب انیمهای بود. انصاف نیست انقدر دوستداشتنی باشه فضاش. یه انیمه پدرانهاس؛ منتهی تو دنیای فانتزی. چند دقیقهای از اعصابخردیهای زندگی دور میکنه آدم رو. دمشون گرم.
Joshikousei no Mudazukai - Ep1
یه جمع دخترونه و یه انیمهای که نمیفهمم چی میخواد بگه. سریع صحبت میکنن و آسمون ریسمون میبافن، پشت سرهم دو خط-دو خط زیرنویس باید بخونی. من اول سردرد شدم بعد چرتم گرفت!
نمیدونم، شاید با زیرنویس فارسی بهتر شه اوضاع.
Araburu Kisetsu no Otomedomo yo - Ep1
یه جمع دخترونه دیگه که عضو باشگاه ادبیاتان؛ منتهی به اقتضای سن و اینا به جنبههای خاصی از ادبیات کشیده شدن. نگاه به ظاهرش نکنین که معصومانه شاید بهنظر برسه؛ چون نیست! همین ترجمه اسماش گویاس: O Maidens in Your Savage Season. دربارهی بلوغ و مشکلات و دغدغههای اون سنه و نسبت به کار بالایی خوبیش اینه که حرفهایی برای گفتن داره، ولی مخاطب خاص خودش رو میطلبه. و دیگه اینکه سبک گرافیکاش شبیه 3Gatsu ئه.
Enen no Shouboutai - Ep1
ترکیب آتشنشانی با جادو و فانتزی. شونن خوشساختیه و با دیدن قسمت اول، مشکلام با اون لبخند ملیح روی چهره شخصیت اصلی هم حل شد. خودم که حوصلهی انرژی آبی زدن و اینا رو ندارم، ولی به علاقهمندهای این سبک پیشنهاد میشه.
Granbelm - Ep1
مقداری ایسکای، آمیخته به سبک مکا و دختران جادوگرشون. یه بامزگیهایی داره ولی در کل بهنظر یه کار کلیشهای میاد. نظر خاصی ندارم؛ جز اینکه برو عامو ولم بکو!
آووو... Vinland Saga و اینا رو هم باس ببینم هنوز؟! فشارم افتاد.