Monogatari Series: Second Season
در ادامه ی تماشای سری مونوگاتاری فصل دوم این سری هم به پایان رسوندم و خب اونقدری خفن بود که خودمم انتظارش رو نداشتم
منهای آرک اول بقیه ی آرک ها فوق العاده جذاب و خفن بودن و سطح بسیار بالایی داشتن به خصوص آرک آخری که اصلا کایکی خرابم کرد
البته آرک اول هم بسیار خوب بود ولی شباهت بیش از حدش به نکومونگاتاری: کورو حس تکرار بهم داد و همچنین موضوع مثلث عشقی داستان هم چندان تو کتم نرفت و حال نکردم
بزرگ ترین نقطه عطف انیمه هم شخصیت کایکی بود که به قدری خفن و فوق العاده ظاهر شد که خیلی راحت اومد توی لیست کاراکترهای برترم اصلا خودش به تنهایی برای نمره ی کامل دادن کافیه
درکل همه چیز عالی بود و بسی چسبید و خب توقعم از قسمت های بعدی همینطور داره بیشتر و بیشتر میشه
نمره کل: 10/10
Hanamonogatari
بعد از فصل دوم سری که بسی خفن و برگ ریزون بود رسیدم به هانامونوگاتاری که داستان کانبارو بود و زمان فارق التحصیلی آراراگی رو پوشش میداد...
راستش هانامونوگاتاری انیمه ی بدی نبود ولی اونقدر هم بهم نچسبید چون بیشتر مواردش تکرار مکررات بود و منم شدیدا اشباع شدم و خب بهتره یه مدت بیخیال مونوگاتاری دیدن بشم
از نکاتی که زیاد خوشم نیومد میشه به حضور کوتاه و نه نچندان مهم کایکی اشاره کرد که این دفعه به نظرم جذابیت و اثر همیشگی خودش رو نداشت یا من اون حس رو دریافت نکردم... به جز اون داستان یکم بیخود کش پیدا کرد و همچنین درکنار پایان انیمه که به نظرم میتونست خیلی بهتر اجرا بشه با یه سری موارد مشکل داشتم و یه سری توضیحات هم منو قانع نکرد
ولی در کنار همه ی اینا از کلیت داستان خوشم اومد و تقابل کانبارو با رقیبش هم جالب بود و داستان تراژدیک و تاریک رقیبش هم خوب بود.
درکل هانامونوگاتاری انیمه ی خوبی بود ولی شاخصه ی خاصی نداشت که بتونم اونو از بقیه عنوان های سری متفاوت بدونم و حتی یه سری از نکات قوت همیشگی سری رو هم برای من نداشت.
نمره ی کل:8.25/10