یعنی 8 سال نتونستی یکی رو پیدا کنی که ارزش این شاهکارا رو بدونه.اصلا مگه میشه شیگورای رو دید و جلوش سر خم نکرد.اینقدر سطحش بالا بود که نخواستن با ادامه دادنش مانگا رو ضایع کنن گداشتن بقیه رو 10 سال بعد بسازن
اما این پیشنهادی ها همه جز لاینفک زندگی یه انیمه باز بزرگساله.دنبال انیمه های خاصه کمتر دیده شدم مثل jojo یا 91 dayیا افروسامورایی وامثالهم.فقط دارک و خشن
کثافتا گند زدن تو برسرکی که نزدیک 17 سال منتطرش بودیم اصلا طاقت نیوردم ببینمش
همین بلا رو سر سری دوم باسیلیسک هم اوردن
حالا یه سوال کجا میشه سریNanatsu no Taizai رو پیئدا کرد تک اینیمه فقط دو فصل اصلی رو داره انیمه لیست هم نبود
این انیمه ها طرفدار که داره...توش شکی نیس....سلیقه ی منه که خواهان نداره
Shigurui مانگاش خیلی خوب بودش....کیفیت و طراحی ـش رو خیلی دوست داشتم...تازه داستان از پایان انیمه شروع میشه.
داستان های حاشیه ای که توی مانگا هم بودش، خیلی جذاب بودن.
نمیدونم لینک پیدا کردی یا نه....ولی در هر حال:
برای انیمه ی Nanatsu no Taizai سری اولش رو من نسخه ی BD ـش رو از تورنت دانلود کردم...ولی خوب اگه لینک مستقیم میخوای، نسخه ی HDTV اون رو پیدا کردم...کار فت-ساب Chyuu
برات لینک ـش رو PM میکنم....
P.S
زیرنویس فارسی با نسخه ی HDTV هماهنگ شدن...اگه نسخه ی BD رو دانلود کردی...زیرنویس هماهنگش رو دارم.
صد البته.فقط اولی تو همون 7 تا سینمایی تموم شد یا باز ادامش دادن الان یه چند قسمت جدید یافتم ازش
به غیر از اون 7تا فیلم، یه فیلم دیگه هم داره به اسم Kara no Kyoukai: Mirai Fukuin
دوستان زیرنویس هماهنگ Jojo رو دارید برام بزارید من از انیمه لیست نسخه 720p رو گرفتم ولی زیرنویس هماهنگ نیستش
لطفا ترتیب دیدن Jojo روهم بزارید من خودم طبق سال انتشار فولدر بندی کردم
JoJo's Bizarre Adventure
JoJo's Bizarre Adventure - Stardust Crusaders
JoJo's Bizarre Adventure - Stardust Crusaders - Egypt Arc
JoJo's Bizarre Adventure - Diamond is Unbreakable
JoJos Bizarre Adventure - Golden Wind
از اونجایی که سانسوری توی پخش TV زیاد بودش، من صب میکردم و BD ـش رو دانلود میکردم....زیرنویس ـش رو هم دستی تنظیم میکردم..
زیرنویس فصل اولش رو آپلود کردم...تست کن ببین چطوره
دوستان Jojo ارزش داره دیدنش الان حدود 6 قسمت اول رو دیدم از فصل اولش زیاد خوشم نیومد همینجوری ادامه پیدا میکنه؟
ببین jojo یه انیمه ی خاصیه...من توی پخش هفتگی، همون اولش درآپ ـش کردم...ولی بعداً با تعریف بچه های تاپیک...دنبالش کردم..
خیلی طول کشید تا انیمه اوج بگیره...ولی الان دارم به شدن ازش لذت میبرم....باید صبر و حوصله بخرج بدی تا انیمه جون بگیره.